فاطمه سعیدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در سرخه، در خصوص میزان برداشت زردآلو در این شهرستان اظهار کرد: سطح زمینهای زیر کشت زردآلو در شهرستان سرخه، 67 هکتار و از این میزان، 47 هکتار بارور و 20 هکتار غیربارور است.
وی با اشاره به اینکه میانگین عملکرد زردآلو در شهرستان سرخه 13 تن در هکتار است، گفت: متأسفانه امسال به علت سرمای بهاره در فروردین و اردیبهشتماه، حدود نیمی از زردآلوهای شهرستان دچار سرمازدگی شد و در سال جدید باری نداشت؛ در حالی که در سال گذشته سطح تولید برای کشاورزان راضیکننده بود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخه با بیان اینکه چند نوع زردآلو در شهرستان تولید میشود، بیان کرد: ارقام زردآلویی که در شهرستان سرخه تولید میشود، قوامی، جهانگیری، رجبعلی، قیسی، شکرپاره و شاهرودی بوده؛ ولی هنوز به مرحله صادرات نرسیده است.
سعیدی گفت: در برخی مناطق شمالی شهرستان سرخه همچون ایج، جوین و امامزاده عبدالله به تولید خشکبار بهصورت سنتی اقدام میکنند.
انتهای پیام/2568/ن/