۲۵ وطن‌فروش خائنی که اموالشان توقیف شد

چند روز قبل با دستور مقام قضایی، اموال ثبتی و دارایی‌های بیش از ۴۰۰ چهره‌ حامی دشمن در خارج از کشور شناسایی و توقیف شد. در این گزارش ۲۵ نفر از چهره‌های شناخته شده این لیست را می‌بینید.
به گزارش خبرگزاری فارس، اخیراً مقام‌های قضایی جمهوری اسلامی ایران از شناسایی، توقیف و مسدودسازی حساب‌ها و دارایی‌های بیش از ۴۰۰ نفر از حامیان و عوامل رسانه‌های معاند و ضدایرانی در خارج از کشور خبر دادند.
این اقدام در چارچوب «قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» صورت گرفته است. بر اساس این گزارش، اموال ثبتی و دارایی‌های این افراد که با حمایت از حمله خارجی و پشتیبانی از جریان‌های معاند، علیه امنیت ملی ایران گام برداشته‌اند، با دستور قضایی توقیف شده است.
در این گزارش، اسامی ۲۵ نفر از این افراد که عمدتاً از چهره‌های رسانه‌ای، بازیگران و ورزشکاران شناخته‌شده‌تری هستند را می‌بینید.
اسامی ۲۵ نفر از چهره‌های معروف این لیست ۴۰۰ نفره به شرح زیر است:
عوامل شبکه صهیونیستی اینترنشنال:۱- محمود عنایت۲- پوریا زراعتی۳- فرداد فرحزاد۴- علی‌حسین قاضی‌زاده۵- مجتبی پورمحسن۶- مراد ویسی۷- نیوشا صارمی۸- مزدک میرزایی۹- محمد تقوی
عوامل شبکه سلطنت‌طلب منوتو:۱۰- کیوان عباسی۱۱- مرجان عباسی۱۲- تینا قاضی‌مراد۱۳- امید خلیلی۱۴- سالومه سیدنیا۱۵- ندا جناب
بازیگران و سلبریتی‌های فراری:۱۶- اشکان خطیبی۱۷- برزو ارجمند۱۸- احسان کرمی۱۹- حمید فرخ‌نژاد۲۰- پرستو صالحی۲۱- محمد صادقی آهنگر۲۲- مازیار فلاحی
ورزشکاران وطن‌فروش:۲۳- علی کریمی۲۴- مسعود شجاعی
۲۵- علی شریفی زارچی
اقدام قضایی صورت‌گرفته شامل شناسایی و توقیف اموال، مسدودسازی حساب‌های بانکی و توقیف سایر دارایی‌های این افراد در داخل کشور است. مقامات قضایی تأکید کرده‌اند که همکاری با رسانه‌های معاند و حمایت از اقدامات خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران، هیچگونه مصونیتی برای هیچ شخصیتی ایجاد نخواهد کرد و اموال آنها در چارچوب قانون، مصادره خواهد شد.برای دسترسی به پاسخ جدیدترین شایعات، صفحه شبهه‌وشایعه خبرگزاری فارس را دنبال کنید.
16:26 - 23 فروردین 1405

0 بازدید