تشدید انتقادهای داخلی از نتانیاهو پس از آتش‌بس در لبنان

اعلام آتش‌بس در جنوب لبنان که با فشارهای ایران بر آمریکا و همزمان تداوم حملات مستمر به عمق اراضی اشغالی و مقاومت جانانه حزب‌الله در مناطق مرزی صورت گرفت، موجب شده انتقادها از نتانیاهو در داخل این رژیم شدت یابد.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ رسانه‌های عبری اعلام کردند پشت تمام این ماجرا یک رویداد نگران‌کننده‌تر دیگر نهفته است؛ ایران تمایل خود را برای آتش‌بس در لبنان به آمریکایی‌ها اطلاع داد تا بتواند مذاکرات با واشنگتن را ادامه دهد، در ابتدا، ترامپ اعلام کرد که هیچ ارتباطی بین این دو جبهه وجود ندارد و مقامات صهیونیست از جمله نتانیاهو گفتند که مساله لبنان کاملاً از ایران جداست اما امشب مشخص شد که همه چیز به هم مرتبط است و این آتش‌بس هدیه‌ای به تهران به بهای امنیت شهرک‌های شمال اراضی اشغالی است.در همین ارتباط، «گادی آیزنکوت»، رئیس پیشین ستاد ارتش اسرائیل اعلام کرد که آتش‌بس با لبنان ناشی از ناتوانی نتانیاهو در تبدیل دستاوردهای نظامی به دستاوردهای سیاسی است.آیزنکوت گفت که آتش‌بس با لبنان باید از موضع قدرت باشد و تصمیمی اسرائیلی باشد که در خدمت مذاکرات باشد.وی تصریح کرد که آتش‌بس در لبنان الگویی تکراری برای تحمیل پایان جنگ به اسرائیل در غزه، ایران و اکنون لبنان است.شبکه ۱۲ اسرائیل هم به نقل از «ایتان داویدی»، رئیس شهرک مارگلیوت اعلام کرد که «این یک پیروزی نیست، این یک ننگ و تسلیم کامل در برابر ایران و آمریکا است.»روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» هم نوشت «اقدام ترامپ نشانگر تسلیم مضاعف در برابر ایران است و با ارتباطی که ایران بین جنگ در خاک خود و لبنان برقرار کرده است، همسو است.»«آمیت سوفر»، رئیس شورای منطقه‌ای میروم هاگیل درباره اعلام آتش‌بس در لبنان گفت غیرمنطقی است که ترامپ جبهه لبنان را به جبهه ایران مرتبط کند.روسای شوراهای شهرک‌های شمال اراضی اشغالی هم تصریح کردند:« ما از امشب پرچم‌های سفید را به نشانه تسلیم کابینه نتانیاهو بالا خواهیم برد.»
وب‌سایت خبری عبری «حدشوت ​له تزانسورا» هم به نقل یک افسر ارتش اسرائیل نوشت: «ما از طریق تلگرام از اعلام آتش‌بس مطلع شدیم، این نظامیان ما را در معرض خطر قرار می‌دهد، هیچ سیاستمداری مستقیماً با ما صحبت نمی‌کند.»یک مقام صهیونیست هم به شبکه ۱۳ گفت: آتش‌بس در لبنان «به ما تحمیل شد».«دیوید آزولای»، رئیس شهر المطله و عضو حزب «اسرائیل بیتنا» هم در واکنش به آتش‌بس در شمال گفت: «ساکنان شمال امروز بار دیگر احساس می‌کنند که به آنها خیانت شده است. ما این را در طول عملیات شمشیرهای آهنین احساس کردیم و امروز نیز احساس می‌کنیم. این واقعیت که رئیس جمهور آمریکا آتش‌بس را اعلام می‌کند، تنها نشان می‌دهد که نخست وزیر اسرائیل چقدر از مردم و واقعیت ساکنان شمال جدا شده است.»«موشه داویدوویچ»، رئیس شهرک‌های ماته آشر در شمال فلسطین اشغالی هم تصریح کرد: «توافق‌نامه‌ها در واشنگتن با روابط امضا می‌شوند، اما بهای آن با خون، خانه‌های ویران شده و جوامع متلاشی شده در اینجا پرداخت می‌شود.»داویدوویچ افزود: «اعلام آتش‌بس که شامل اعمال تحریم‌های فلج‌کننده علیه حزب‌الله برای هرگونه تخلف و ایجاد منطقه امنیتی عاری از «تروریسم» تا رودخانه لیتانی نمی‌شود، یک دستاورد سیاسی نیست، بلکه حکمی است برای انتظار قتل عام بعدی.»وی گفت: «تا زمانی که شاهد از بین رفتن قابلیت‌های حزب‌الله و محافظت واقعی از شهرک‌هایمان نباشیم، هرگونه جشن پیروزی چیزی بیش از یک فریبکاری نیست.»
در همین راستا، رسانه‌های اسرائیلی تصریح کرد: «حماس هنوز پابرجاست، حزب‌الله شکست نخورده و سپاه پاسداران حضور دارد؛ پس چه چیزی به دست آورده‌ایم؟ پایانی شرم‌آور برای جنگی که با شعارهای پیروزی قاطع آغاز کردیم و بدون هیچ دستاورد ملموسی به پایان رسید، یک بار دیگر، دولت تحت فشار آمریکا عقب‌نشینی می‌کند و به دشمنان ما فرصتی برای تجدید قوا می‌دهد.»«حیل تروپر»، عضو کنست اسرائیل هم اظهار داشت: «شهرک‌نشینان در شهرک‌های شمالی، مانند همه اسرائیلی‌ها، اعلام آتش‌بس را از طریق بیانیه‌ای از رئیس جمهور آمریکا فهمیدند نه توسط کابینه و یا نتانیاهو، سران اسرائیل باید در مقابل مردم بایستادند و حقیقت را بگویند.»در همین ارتباط، روزنامه عبری معاریو اعلام کرد که ارتش اسرائیل نگران است که آتش‌بس در لبنان به یک جنگ چریکی تبدیل شود که نیروهای مستقر اسرائیلی را هدف قرار دهد.معاریو تصریح کرد ارزیابی‌های امنیتی حاکی از این نگرانی است که نیروهای حزب‌الله از توقف درگیری برای نزدیک شدن به مواضع ارتش اسرائیل سوءاستفاده خواهند کرد.#لبنان#آتش‌بس#رژیم_صهیونیستی#نتانیاهو#آمریکا #ترامپ #ایران
22:04 - 27 فروردین 1405



12 Replies

Profile picture of ‌بهروز حسین زاده‌
Replying to

ایران آقای خلیج فارس است

گزارش جالب شبکه الجزیره پیرامون اقتدار «آقای خلیج فارس» بیانگر آن است که: نه تنها آمریکا، بلکه دیگر کشور‌ها هم در خلیج‌فارس نمی‌توانند پنجه در پنجه جمهوری اسلامی ایران بیندازند.
15 MB

Show this thread


Profile picture of ‌اینجا ایران است‌
Replying to
چه قرابت و شباهتی!!در کشور ما هم یک عده مخالف آتش بس هستند اما من علت آتش بس را سیاست پله ای ترامپ می دانمیعنی ترامپ برای کاهش بیشتر نفت یکجا همه چیز را قبول نمی کند بلکه پله پله کوتاه می آید تا بتواند قیمت نفت را بیشتر کاهش دهد و خواهید دید که دوشنبه نفت ۵ و ۶ دلار و شاید بیشتر پایین تر بیاید

Profile picture of ‌جواد شیر ژیان‌
Replying to
باید دشمن رو خار کردباید تجهیز بیشتر در دستور کار باشه و از هر ثانیه نهایت استفاده رو برای افزایش قدرت کرد

Profile picture of ‌آران رمضانی‌
Replying to

خط و نشانِ مرزنشینان برای دشمنانِ ایران

قاب‌هایی ماندگار از حضور بی‌نظیر مردم پاوه در تجمع امروز را ببینید. از رجزخوانی نونهالان تا صلابتِ بزرگانِ ایلات؛ پاوه امروز ثابت کرد که همچنان سنگر نفوذناپذیرِ دفاع از وطن و ولایت است.
13 MB

Show this thread


Profile picture of ‌من غلامِ حسنم...‌
Replying to
نفرین به صهیون دونصهیون پست ملعون

Profile picture of ‌علی. ...‌
اسرائیل متعهد به هیچ قول وقراری نیست.این اتش بس به معنی عدم دخالت مجدد حزب الله در صورت شکست مذاکره امریکا وحمله مجدد به ایران است ...از این زاویه به این اتش بس نگاه کنید....وقتی خیال اسراییل ازیک جبهه راحت باشه بهتر میتونه در جبهه های دیگر بجنگه ...https://eitaa.com/joinchat/3471771002Cd173d03f09

Replying to
مصداق روباهی که دم خود را به فیل میبندد،کوچولو پخ .بسته های پوشک آمادست

Replying to
این ها رو ول کناورانیوم ها را دادید رفت؟

Profile picture of ‌حامد‌
Replying to
دوستان هموطن دقت کنید برخی در کامنت اینجا و دیگر رسانه ها دنبال اختلاف افکنی، نا امیدی، القای شکست، القای خیانت مسئولان هستند.بسیار مراقب باشید و بدانید ما با ولایت هر لحظه پیروزیم‌.

Profile picture of ‌رسول شریفی‌
Replying to
طرف میگه «محافظت واقعی از شهرک‌هایمان»آخه خاک‌ بر سر اون شهرک‌ها رو روی جسد فلسطینی‌ها ساختید، چطور اینقدر رو دارید که یه چیزی رو میدزدید، صاحبش رو میکشید، بعد با اینکه چندین سال کسی کاری به کارتون نداره ادعا میکنید ما جامون امن نیست. خب مگه مجبوری هی آدم کشتن و زمین دزدیدن رو ادامه بدیکاش بمیری🤬

Profile picture of ‌فلانی‌
Replying to
تا دیروز تیتر میزدید مخالفت مردم اسراییل با جنگ و کاهش محبوبیت نتانیاهو در اسراییل اما بیرون زدن دم خروس !!! انتقاد گسترده با آتش بس ! یعنی مردم و مسوولان اسراییل موافق این جنگ تا پایان یافتن حزب الله لبنان و جمهوری اسلامی ایران هستند . برای خوش آمدن عده ای لازم نیست هر تیتر و خبری را بنویسید !

Profile picture of ‌سعید یار احمدی‌
Replying to
هر چی بیشتر تو قدرت بمونه فروپاشی اسرائیل سریعتر میشه