سقوط هواپیمای رئیس ستاد ارتش لیبی در آنکارا

رسانه‌های ترکیه‌ای خبر دادند که ارتباط با هواپیما حامل «محمد الحداد»، رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا قطع شده است.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ عبدالحمید الدبیبه نخست‌وزیر دولت وحدت ملی لیبی اعلام کرد که «محمد الحداد»، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح این کشور همراهانش در یک سانحه دلخراش هنگام بازگشت از یک سفر رسمی از آنکارا جان باختند.رسانه‌های ترکیه گزارش داده‌اند که هواپیمای حامل محمد الحداد سقوط کرده است. رسانه‌های ترکیه تصریح کردند که حریم هوایی آنکارا بسته شده و تحقیقات رسمی درباره این حادثه آغاز شده است.«علی یرلی‌کایا»، وزیر کشور ترکیه اعلام کرد که ارتباط با این هواپیما که از آنکارا به مقصد طرابلس به پرواز درآمده بود، قطع شده است.یرلی‌کایا افزود که در این هواپیما رئیس ستاد ارتش لیبی به همراه ۴ نفر دیگر حضور داشته‌اند.وی گفت که هواپیمای این مقام لیبیایی در منطقه آنکارا درخواست فرود اضطراری کرده بود.برخی رسانه‌ها هم ویدیویی منتشر کرده و مدعی شده‌اند که این هواپیما در نزدیکی فرودگاه اسن‌بوغا در آنکارا سقوط کرده است.
۳ MB
وب‌سایت صنایع دفاعی ترکیه هم اعلام کرد که هواپیمای لیبیایی پس از برخاستن از فرودگاه آنکارا به دلیل نقص الکتریکی قبل از ناپدید شدن از رادار، تصمیم به فرود اضطراری گرفت.منبعی در ستاد کل ارتش لیبی هم گفت که هواپیمای ناپدید شده در ترکیه از نوع «فالکون ۵۰» بوده است.شبکه الجزیره هم به نقل یک منبع دولتی گزارش داد که آنکارا به طرف لیبیایی اطلاع داده که همه سرنشینان هواپیما کشته شده‌اند و اجساد و لاشه هواپیما پیدا شده است.#ترکیه#لیبی#سقوط_هواپیما#الحداد#آنکارابا دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرار گیرید.
23:29 - 2 دی 1404
بین‌الملل
غرب آسیا

3 بازنشر2 واکنش
55٫6k بازدید


6 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌بهزاد زارع‌
@behzadzare3 دی 1404
در پاسخ به
کورسوئی برای مردم بدبخت لیبی که این چنین اورا کشتن!آیا ملتهای دیگر عبرت میگیرند؟ایشان نسبتاً آدم حرّی بود و کمی برای مردم بیچاره لیبی مایه امید بود ولی قدرت طلبای وابسته به نظام سلطه که نونشون در همین بی سروسامانی کشورهای مسلمان است او را حذف کردن!چون مأموریت دارند عناصری ممکنه در آینده اهل همکار…نمایش بیشتر

@Roustaei603 دی 1404
در پاسخ به
حتما ترکها از مذاکرات با او راضی نبودند لذا کشتندش.

تصویر نمایه‌ی ‌منفی = بلاک‌
@motevaselian3 دی 1404
در پاسخ به
سقوط یا ساقط کردن؟

در پاسخ به
ترک ها استاد سقوط دادن هواپیماهای سران هستند

@Abbas183 دی 1404
در پاسخ به
شیطان اردوغان

در پاسخ به
شهید رئیسی عزیزو شهید امیر عبدالهیان یادتان گرامی