ژنرال صهیونیست: نتانیاهو اسرائیل را به جنگی بی‌هدف می‌کشاند

یک ژنرال ارتش رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه تصریح کرد که نتانیاهو تنها برای اهداف سیاسی به دنبال تداوم جنگ بی‌هدف و بیهوده در غزه است.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ «اسرائیل زیو»، ژنرال ارتش رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه تصریح کرد تحرکات کنونی برای «جنگ دیگری» در غزه، بیهوده است و هیچ توجیهی ندارد.زیو افزود که این، «جنگ دوم نتانیاهو» است و وی پس از اشغال غزه و برچیدن زیرساخت‌های نظامی و نابودی سه‌چهارم این باریکه و کُشتن هزاران نفر دوباره به جنگ بازگرده که هیچ دستاوردی نداشته و موجب آزادی اسرا نخواهد شد.این ژنرال نیروهای ذخیره ارتش اشغالگر تصریح کرد: ما بار دیگر به جنگی بی‌هدف می‌رویم تنها برای اینکه نتانیاهو بتواند در لحظه‌ مناسب سیاسی بگوید «پیروز شدیم»، این جنگی بدون اجماع داخلی و غیر قابل توجیه است.وی اظهار داشت نتانیاهو در تلاش است که این درگیری‌ها را به عنوان «جنگ استقلال» معرفی کند تا از آن در کارزار انتخاباتی آتی خود استفاده کند، در حالی که از اهمیت پرونده اسرا می‌کاهد و این امر موجب تقویت جایگاه حماس و بخشیدن تصویر «قهرمان منطقه‌ای» بدان می‌شود که اسرائیل طی چندین ماه نتوانسته آن را شکست دهد.زیو گفت که نتانیاهو برای این منظور، «ایال زمیر»، رئیس ستاد ارتش را به خود گرفته است و وی به جای تقویت ارتش خسته و فرسوده از جنگ طولانی، فکر می‌کند که می‌تواند نتیجه‌ای بهتر از سلف خود به دست آورد.این ژنرال صهیونیست در پایان تاکید کرد که نتانیاهو همه اسرائیل را به سمت جنگی بی‌هدف می‌کشاند که هیچ دیدگاه و زمانی برای پایان آن متصور نیست، این جنگ همه دستاوردهای پیشین را نابود کرده و هیچ پیروزی به ارمغان نخواهد آورد.روزنامه هاآرتص شب گذشته از طرح ارتش برای فراخوان هزاران نیروی ذخیره به منظور توسعه عملیات در نوار غزه خبر داد.
شبکه ۱۴ اسرائیل هم گزارش داد ارتش از ۷ اکتبر سال ۲۰۲۳ میلادی برای پنجمین بار فراخوان‌هایی به نظامیان ذخیره به منظور آمادگی جهت گسترش دامنه عملیات در غزه ارسال می‌کند.این شبکه افزود که ارتش اسرائیل برنامه‌ریزی کرده تا حدود ۶۰ هزار نیروی ذخیره را برای خدمت نظامی فرا بخواند.این فراخوان ارتش رژیم صهیونیستی برای نیروهای ذخیره و گسترش عملیات نظامی در حالی است که مقاومت غزه طی روزهای اخیر ضربات کوبنده‌ای به صهیونیست‌ها وارد کرده و در قالب کمین‌هایی چندین نظامی اسرائیلی را کُشته و زخمی کرده است.#اسرائیل_زیو#رژیم_صهیونیستی#غزه #حماسبا دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس در جریان آخرین تحولات جهان قرار گیرید.
20:03 - 14 اردیبهشت 1404

2 بازنشر
568 بازدید