تهران قهرمان مسابقات کشتی فرنگی پیش کسوتان کشور شدقزوین میزبانی شایستهمسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور پیشکسوتان انتخابی تیم ملی با قهرمانی تیم تهران به پایان رسید.
در این رقابتها که با حضور 231 کشتی گیر از 28 استان کشور در ورزشگاه شهید بابایی قزوین برگزار شد تیم تهران با کسب 387 امتیاز در سکوی قهرمانی ایستاد، تیم مازندران با 276 امتیاز دوم شد و تیم استان لرستان نیز با کسب 249 امتیاز در مکان سوم جای گرفت.تهران در این رقابت‌ها، ۸ طلا، ۱ نقره و ۵ برنز کسب کرد.
حاج محمد مشهدی آقایی رئیس شورای عالی پیشکسوتان فدراسیون کشتی و مدیر کل اسبق ورزش و جوانان استان قزوین و حسین یکتایی رئیس هیئت کشتی استان قزوین به همراه سایر همکاران در هیئت کشتی استان برای هرچه بهتر برگزار شدن این مسابقات تلاش زیادی کردند و نشان دادند میزبان شایسته‌ای درتمام زمینه‌های برگزاری بودند.
مسابقات کشتی فرنگی پیشکسوتان قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی به میزبانی شایسته هیئت کشتی استان قزوین برگزار شد و از نظر فنی و اجرایی در سطح مطلوبی قرار داشت.نفرات نخست در پنج گروه سنی این مسابقات، جواز حضور در رقابت‌های جهانی پیشکسوتان را کسب کردند و ۱۵ مهرماه به مسابقات جهانی اردن اعزام خواهند شد.
19:04 - 15 مرداد 1405

0 بازدید