اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان رضوی

تحریم داخلی، بلای جان تولید ملی/ سیم و کابل تولیدی ایران، استانداردهای جهانی را دارد + فیلم

مدیرعامل گروه کارخانجات افلاک الکتریک خراسان، ضمن انتقاد از تحریم‌های داخلی، گفت: تولیدکنندگان در حال حاضر از تحریم‌ها و مشکلات داخلی بیش از تحریم‎‌های خارجی آسیب می‌بینند.

تحریم داخلی، بلای جان تولید ملی/ سیم و کابل تولیدی ایران، استانداردهای جهانی را دارد + فیلم

حسین محمدیان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد، با اشاره به فعالیتهای گروه تولیدی افلاک الکتریک خراسان و رویکرد مدیریت این مجموعه، اظهار داشت: از ۱۷ سالگی شروع به کار کرده‌ام و اولین واحد تولیدی من بدون پشتوانه مالی تنها با سه نفر شروع به کار کرده و گروه کارخانجات افلاک الکتریک، از سال ۱۳۸۷ شروع به کار کرده است.

مدیرعامل گروه کارخانجات افلاک الکتریک خراسان ادامه داد: امروز با ظرفیت نیروی فعال۲۵۰ نفر در حال کار است و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، قصد داریم برای یک هزار نفر اشتغالزایی کنیم.

وی کیفیت را شعار این شرکت خواند و بیان کرد: مجموعه تولیدی افلاک الکتریک با تولید بیش از ۴۵۰ نوع محصول که از خانواده مس و آلومینیوم هستند توانسته بازار خوبی برای محصولات خود در بازارهای جهانی و ایران فراهم سازد.

محمدیان در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به این نکته که امروز مهمترین دغدغه مردم اشتغال است، ابراز کرد: با توجه به ظرفیت‌های بالای کشور، چنانچه بتوانیم این مسئله را برای جوانان حل کنیم، بسیاری از مشکلات دیگر رفع می شود.

 

 

دولت در تصمیم‌گیری‌ها به‌بخش خصوصی اعتماد کند

مدیرعامل گروه کارخانجات افلاک الکتریک خراسان به انتقاد از روند حمایت از تولید اشاره و تصریح کرد: امسال سال جهش تولید است، اما بسیاری از تصمیمات توسط مسؤولین که غیر متخصص اخذ می‌شود که همین امر منجر به جلوگیری از رونق تولید در جامعه شده است؛ دولت برای رفع این مشکل باید به بخش خصوصی اعتماد کند و در تصمیم‌گیری‌ها با آنها مشورت کند.

وی اضافه کرد: متاسفانه در تصمیمات، دولت‌ها با بخش خصوصی مشورت نمی‌کنند و امروزه بسیاری از مشکلاتی که تولیدکنندگان با آن در نبرد هستند به خاطر تحریم‌های داخلی است که در بعضی از موارد ما بیش از تحریم‌های خارجی از آن آسیب دیده‌ایم.

محمدیان افزود: قوانین روزمره و تصمیمات ناگهانی که توسط بانک مرکزی و دولت گرفته می‌شود یکی از مهمترین موانع بر سر راه تولید کننده است که باعث شده برنامه‌ریزی‌های تولیدکنندگان و صادرکنندگان به نتیجه نرسد و بسیاری از تولید دست کشیده و یا به روش‌های دیگری مثل قاچاق روی بیاورند.

 

 

مدیرعامل گروه کارخانجات افلاک الکتریک خراسان ضمن ابراز تاسف از شرایط تولید سیم و کابل در ایران اظهار کرد: ایران بهترین و سرشارترین منابع مس در دنیا را داراست، اما متاسفانه طبق آمار، ایران جزو ۱۰۰ کشور صادر کننده سیم و کابل نیست و ترکیه بدون داشتن منابع مس در رتبه ۱۲ این رده‌بندی قرار دارد.

وی ادامه داد: تصمیمات در کشورهای خارجی صادرات محور است، ولی در کشور ما با کمترین نوسانات در بحث اقتصادی، صادرات محصولات را ممنوع می‌کنند که باعث می‌شود ما نتوانیم طبق قراردادهایمان با طرف خارجی عمل کنیم و اعتبار ما از دست برود و ضرر کنیم.

محمدیان با بیان این موضوع که مدیریت واردات محصولاتی که در داخل تولید می‌شود به خوبی کنترل شده است، گفت: همین مدیریت واردات به تولید و صادرات کالاهای ما کمک زیادی کرده و باعث شده فقط در شرکت ما ۲۰ تا ۲۵ نوع محصول جدید وارد چرخه تولید شود.

 

 

مدیرعامل گروه کارخانجات افلاک الکتریک خراسان بیان کرد: امروزه کیفیت کالاهای ایرانی به سطح بالایی رسیده است و به دلیل بالاترین سطح استاندارد محصولات، ما توانایی صادرات سیم و کابل به کشورهای اروپایی را هم داریم.

وی ضمن ابراز امیدواری از ظرفیت‌های موجود در ایران برای تولید و صادرات، خاطرنشان کرد: در کشور ما چند عامل مهم مانند ارزان بودن نیروی کار، حجم زیاد نیروی کار متخصص و انرژی ارزان باعث شده است قیمت تمام شده محصول بسیار پایین بیاید و با وجود بازار خوب کشورهای همسایه فرصت بسیار طلایی در پیش روی کشور ما وجود دارد که باید برنامه‌ریزی دقیقی برای آن انجام شود.

محمدیان در خصوص مهم‌ترین دغدغه‌های امروز تولیدکنندگان و صادرکنندگان، ابراز کرد: قوانین کوتاه مدت و دست و پاگیر در روند تولید اثر می‌گذارد و باعث می‌شود این فرصت طلایی از دست برود و نتوانیم بهره‌برداری مناسبی برای کشور انجام بدهیم.

مدیریت بورس کالا به نفع تولید کننده نیست

مدیرعامل گروه کارخانجات افلاک الکتریک خراسان متذکر شد: اوضاع تامین مواد اولیه برای تولیدکنندگان اصلا خوب نیست و ما مواد اولیه را با قیمت‌های بسیار بالاتر از قیمت جهانی تهیه می‌کنیم، چراکه مدیریت بورس کالا ضعیف است و اصلا به نفع تولید کننده نیست.

 

 

وی تشریح کرد: قوانین بازگشت ارز حاصل از صادرات نادرست است؛ ما باید مواد اولیه را بالاتر از قیمت جهانی تهیه کنیم و ارز آنها به قیمت پایین تر از قیمت بازار در سامانه نیما محاسبه می‌شود و این ضرر بسیار زیادی را بر تولیدکننده و صادرکننده تحمیل می‌کند.

محمدیان ادامه داد: تولیدکنندگان وظیفه و رسالت خود می‌دانند و به حوزه تولید و اشتغالزایی در جامعه کمک می‌کنند، اما باید سیاست‌های دولت به گونه‌ای باشد که تولید نسبت به دیگر بازارهای مالی مانند طلا و بورس صرفه اقتصادی داشته تا تولید کننده رغبت به حضور در عرصه تولید را داشته باشد.

مدیرعامل گروه کارخانجات افلاک الکتریک خراسان  در پایان در خصوص تاثیر کرونا بر کسب و کارشان، گفت: کرونا تاثیر زیادی در کار ما نداشت و تنها یک ماه صادرات ما کم رونق شده بود؛ اما از اول اردیبهشت مجدد روند صادرات ما از سر گرفته شد و خط تولید ما با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال کار است.

انتهای پیام/ 70071/ح

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول