استقبال منطقه ای از تفاهم پایان جنگ
بر اساس تفاهم انجام شده، جنگ و عملیات نظامی در تمامی جبهه ها از جمله لبنان به صورت فوری و دائمی پایان یافته و به علاوه، محاصره دریایی علیه ایران بلافاصله و به طور کامل خاتمه مییابد.
به گزارش خبرنگار بین الملل باشگاه توانا؛ بامداد دوشنبه 25 خرداد دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ایران در بیانیه ای تفاهم پایان جنگ میان ایران و آمریکا اعلام کرد و این یادداشت تفاهم در خصوص مذاکرات پایان جنگ (مذاکرات اسلام آباد) را میان ایران و امریکا نهایی کرد.
در پی این تفاهم بازخوردهای متفاوتی از سوی برخی مقامات کشورهای منطقه منتشر شد.نبیه بری رئیس پارلمان لبنان درباره تفاهم تاکیدکرد: ما از تلاش های تمام طرف ها از جمله پاکستان، قطر، عربستان و مصر برای دستیابی به توافق و همچنین تهران و واشنگتن برای قرار گرفتن بندمربوط به توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان قدردانی می کنیم.
همچنین وزارت خارجه کویت اعلام کرد: ما از یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا برای توقف عملیات نظامی به صورت فوری و دائمی استقبال میکنیم. وزارت خارجه عربستان نیز اعلام کرد: ریاض از توافق مذکور استقبال کرده و از تلاش های پاکستان و قطر و همراهی واشنگتن و تهران با این تلاش هاکه به توافق انجامید قدردانی می کند.
15:20 - 15 ژوئن 2026