امام جمعه تنکابن: با هنجارشکنان کافه‌رستوران حاشیه‌ساز برخورد شود

امام جمعه تنکابن با اشاره به آنچه «هنجارشکنی» در یک کافه‌رستوران عنوان کرد، خواستار برخورد قانونی و قاطع دستگاه‌های مسئول با عوامل این موضوع شد و بر اجرای قانون و صیانت از ارزش‌های اجتماعی تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تنکابن حجت‌الاسلام سیدمهدی هدایتی در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان با رشاره به حواشی ایجاد شده در یک کافه رستوران در تنکابن اظهار کرد: نباید به گونه‌ای سخن گفته شود که گویی هر نوع جشن و رفتاری در شهر قابل قبول است. آنچه در این مراسم رخ داد، صرفاً یک جشن نبود، بلکه همراه با عیاشی، حرمت‌شکنی و زیر پا گذاشتن ارزش‌های دینی بود.وی با بیان اینکه شادی مردم نباید بهانه‌ای برای عبور از ارزش‌های دینی باشد، افزود: حتی کشورهایی که مسلمان نیستند نیز در برخی مراسم خود پیام‌های سیاسی و ضدصهیونیستی را به جهان مخابره می‌کنند، اما آنچه در تنکابن رخ داد، با ارزش‌های دینی و فرهنگی جامعه اسلامی سازگار نبود.امام جمعه تنکابن در ادامه به حضور یکی از مسئولان شهرستان در این مراسم اشاره کرد و گفت: این مسئول در بیانیه‌ای اعلام کرده است که تنها دقایقی در مراسم حضور داشته و دلیل حضور خود را نیز قهرمانی اسپانیا و مواضع ضداسرائیلی این کشور عنوان کرده است. اگر در انتشار تصاویر یا سخنان، تقطیعی صورت گرفته باشد، باید با عامل آن برخورد شود، اما این موضوع مانع برخورد قانونی با برگزارکنندگان مراسم نخواهد بود.هدایتی با اشاره به پیگیری‌های قضایی افزود: دادستان شهرستان اعلام کرده بود که دستور پلمب این مجموعه صادر شده و صبح امروز نیز اطلاع داد که این مکان پلمب شده است.
وی تأکید کرد: تفاوت میان صدور دستور پلمب و اجرای آن وجود دارد، اما پرسش اصلی این است که آیا صرف پلمب می‌تواند بازدارنده باشد؟ اگر مجموعه‌ای پس از چند روز تعطیلی دوباره فعالیت خود را از سر بگیرد و مراسمی با هنجارشکنی بیشتر برگزار کند، این برخورد کافی نخواهد بود.امام جمعه تنکابن خاطرنشان کرد: مردم و نمازگزاران شهرستان مخالف شادی نیستند، اما با هرگونه شادی که در آن ارزش‌های الهی و دینی زیر سؤال برود، مخالف هستند و اجازه نخواهند داد چنین مراسمی در شهرستان برگزار شود.
14:12 - 2 مرداد 1405

0 بازدید