اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  قم

آیت‌الله اراکی: اربعین مهم‌ترین سوژه مدعیان علوم اجتماعی باشد

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: اینکه میلیون‌ها انسان با رنگ‌ها، فرهنگ‌ها، زبان‌های گوناگون و حتی دین و مذاهب متفاوت در اربعین حسینی زیر پرچم امام حسین(ع) آن هم با شور، تکاپو، همدلی و وحدت گردهم می‌آیند جای تأمل بسیار دارد و شایسته این است که اربعین مهم‌ترین سوژه مدعیان علوم اجتماعی باشد.

آیت‌الله اراکی: اربعین مهم‌ترین سوژه مدعیان علوم اجتماعی باشد

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله محسن اراکی در دوره جامع آموزشی ویژه مبلغان اربعین 1402 که در قم برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به نقش اربعین در پایه‌گذاری تمدن نوین اسلامی اظهار کرد: ما نمی‌دانیم که چرا مدعیان علوم اجتماعی به پدیده بی‌نظیر عصر حاضر و حماسه‌آفرینی مردم در عراق توجهی نمی‌کنند.

وی اضافه کرد: اینکه میلیون‌ها انسان با رنگ‌ها، فرهنگ‌ها، زبان‌های گوناگون و حتی دین و مذاهب متفاوت در اربعین حسینی زیر پرچم امام حسین(ع) آن هم با شور، تکاپو، همدلی و وحدت گردهم می‌آیند جای تأمل بسیار دارد و شایسته این است که اربعین مهم‌ترین سوژه مدعیان علوم اجتماعی باشد که در این راستا حوزه علمیه باید با همین نگاه و زاویه به بررسی این پدیده مهم معاصر بپردازد.

عضو مجلس خبرگان رهبری از تقوا به عنوان عامل وحدت میان انسان‌ها نام برد و گفت: در تمدن غربی آنچه که انسان‌ها را دور هم جمع می‌کند لذت است؛ آن زنی که در غرب پرورش می‌یابد زن آلوده دامنی است که جز لذت‌های دنیایی هیچ چیز برای او مطرح نیست درحالی که در تمدن نوین اسلامی که محوریت آن تقواست، هر انسانی برای دیگری زندگی می‌کند و از لذت دیگری لذت می‌برد و خوشی دیگران برای او خوشی است و برای اینکه دیگران زنده بمانند زندگی خود را فدا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: زنی که در جامعه اسلامی ایران تربیت می‌شود فداکار، ایثارگر و الگوگیرنده از حضرت زینب(س) است، کسی که همه چیز خود را در راه دین داده بود و گفت من هیچ چیزی جز زیبایی نمی‌بینم.

 

اراکی با بیان اینکه نتایج تمدن کربلایی را باید به مردم معرفی کنیم، تصریح کرد: فداکاری و ایثارگری نشان خاندان علی(ع) است و یکی از دلایلی که حضرت ابوالفضل(ع) در میان معصومین(ع) بسیار مورد توجه بودند این بود که در فداکاری و ایثار و ادب مثال‌زدنی بودند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه کربلا نماد علوی‌زیستن است، مطرح کرد: سیدالشهدا(ع) در رجز معروف خود با اینکه فرزند رسول‌الله(ص) هستند اما می‌گویند که من فرزند علی(ع) هستم.

وی ادامه داد: کربلا صحنه نشان دادن مکتب علوی و آموزه‌های این مکتب است، صحرای عاشورا نمایشگاه تسلیم در برابر فرمان خداست و تمدن اسلامی تمدن تسلیم در برابر خداوند متعال است.

اراکی اظهار کرد: ما به دنبال آن تمدنی هستیم که فرمود ما برای اصلاح جامعه قیام می‌کند و این نشان می‌دهد که تمدن ما می‌تواند جامعه آلوده را به جامعه برتر تبدیل کند، جامعه لب‌ریز از ظلم و ستم را به جامعه صلح و عدل تبدیل کند، جامعه خودخواهی‌ها را به جامعه دیگر خواهی‌ها تبدیل کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه همه ارزش‌های انبیا در کربلا خلاصه شده است، گفت: همه ارزش‌های بزرگ دینی در صحنه کربلا به بهترین صورت تجلی کرد و ما باید این موضوع را به گوش مخاطبان جهانی برسانیم.

پایان پیام/78023

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول