بذرپاش: ۲ میلیون و یکصد هزار واحد نهضت ملی مسکن در دست احداث است
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به هدفگذاری احداث ۵۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی در قالب راهاندازی دهکدههای روستایی، گفت: احداث ۲ میلیون و یکصد هزار واحد نهضت ملی مسکن شهری، روستایی و بافت فرسوده در دست اجرا است.
به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، مهرداد بذرپاش پیش از ظهر امروز در جریان بازدید از پروژه ۳۵۲۰ واحدی شهر جدید مهرگان، اظهار کرد: اساسنامه شهر جدید مهرگان صادر و به زودی رئیس و هئیت مدیره آن نیز انتخاب خواهند شد.وی در خصوص سایت های شهر مهرگان گفت: سعی کردهایم ار پیمانکارانی استفاده شود تا کنترل قیمت صورت بگیرد و امیدواریم تحویل داده شود.وی با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده جهت کنترل قیمت مسکن های احداث شده در مهرگان، افزود : در مجموع احداث بیش از ۲۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید مهرگان پیش بینی شده است و با تزریق بودجه، مشکلات مالی پیشرفت پروژه حل خواهد شد و تلاش می کنیم تا پایان نیمه اول سال آینده واحدها به متقاضیان تحویل داده شوند.وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: دولت سیزدهم با جدیت موضوع تامین زمین و اجرای نهضت ملی مسکن را دنبال می کند و بر این اساس احداث ۲ میلیون و یکصد هزار واحد نهضت ملی مسکن شهری و روستایی و بافت فرسوده در دست اجرا است که قزوین یکی از استان های هدف این طرح بزرگ می باشد.وی در خصوص وضعیت مدیریت شهرهای جدید در سطح کشور نیز عنوان کرد: در جریان سفر رییس جمهوری به استان هرمزگان، ۲۷ شهر ساحلی آغاز به کار کردند و در تلاش هستیم تا سرمایه گذاران خصوصی را به این بخش متصل کنیم.
بذرپاش از اتصال استان قزوین به یکی از شهرهای ساحلی کشور خبر داد و گفت: با همکاری استانداری قزوین و سرمایه گذاران و با هدف بهره برداری از ظرفیت های دوجانبه، قزوین در مدیریت یکی از شهرهای ساحلی مشارکت می کند.این مقام مسوول، شهرک سازی را از اصلی ترین اهداف وزارت راه و شهرسازی برشمرد و گفت: یکی از کار های جدیدی که در راستای توسعه بهره گیری از زمین های روستایی و راه اندازی دهکده های روستایی در حال انجام می باشد، هدف گذاری احداث ۵۰۰ هزار واحد روستایی است.وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: در راستای اجرای پروژه شهرک سازی، موضوعاتی مانند قیمت گذاری و انتخاب زمین ها صورت گرفته و در حال شناسایی و ارتباط گیری با متقاضیان هستیم و در نقاط مختلف کشور اگر زمین تامین شود، سیاست ساخت واحدهای تک طبقه تا سه طبقه در دستور کار قرار می گیرد.پایان پیام/
13:44 - 21 بهمن 1402