انتخابات رزمایش بزرگ مردم سالاری ملت ایران

مردم ولایت مدار ایلام امروز برای حفظ ارزش‌ها و اعتلای ایران اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نکرده و در اقصی نقاط استان حضور فعال داشتند.
به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، مردم ولایت مدار استان ایلام امروز برای حفظ ارزش‌ها و اعتلای ایران اسلامی به میدان آمدند تا برای سربلندی ایران از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.انتخابات یکی از بسترهای قوی شدن ملت ایران است و حضور حماسی مردم در انتخابات ۱۱ اسفند ستون امنیت کشور را مستحکم کرد از این رو همه باید حضور در انتخابات و دعوت از آحاد و اقشار مردم در این رزمایش بزرگ را همچون یک عمل صالح بدانیم.حضور حماسی مردم موجب یاس و ناامیدی دشمنان می‌شود و ستون امنیت کشور را مستحکم می‌کند.انتخابات ۱۱ اسفند یک رویداد مهم و رزمایش بزرگ مردم‌سالاری ملت ایران است.انتخابات یک فعالیت دینی و انقلابی است چراکه تأثیر این انتخابات جهانی است و حضور حماسی مردم در انتخابات نشان دهنده سربلندی و سرافرازی ایران اسلامی در اوج تحریم‌ها و توطئه‌های دشمن است و این برآمده از اراده و همت ملت قهرمان ایران است که ۴۵ سال همچنان بر مسیر خود استوار و محکم ایستاده‌اند.مردم دره‌شهر تا ساعت ۱۷ در انتخابات مشارکت ۴۱ درصدی داشته‌اند و تعداد ۱۵ هزار و ۴۰۰ نفر از مردم شهرستان دره‌شهر، در انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت داشته‌اند.تعداد کل واجدان شرایط حضور در انتخابات این شهرستان معادل ۳۷۰۰۰ نفر بوده و تاکنون  ۴۱ درصد در پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شده‌اند.همچنین حضور ۴۵ درصدی مردم مورموری در پای صندوق‌های رأی حاضر شده‌اند و تعداد یک هزار و ۸۵۰ نفر از مردم بخش مورموری از توابع شهرستان آبدانان، تا ساعت ۱۷ در انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت داشته‌اند.
تعداد کل واجدان شرایط حضور در انتخابات این بخش معادل ۳۵۰۰ نفر بوده و تاکنون ۶۰ درصد در پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شده‌اند.به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام؛ فرایند انتخابات تا ساعت ۲۰ تمدید شد. پایان پیام/
18:13 - 11 اسفند 1402





1 پاسخ