رئیس نهضت سوادآموزی: بیش از ۹۵ درصد جمعیت کشور باسوادند

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: در حال حاضر ۹۵.۳ درصد جمعیت کشور باسواد هستند که هدف‌گذاری شده است این میزان در سال جاری به ۹۵.۶ درصد افزایش یابد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، علی سعیدی معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی و معین طرح مهر آذربایجان غربی با تشریح رویکرد‌های تحولی نهضت سوادآموزی، بازنگری در اساسنامه این سازمان، ارتقای سواد عمومی متناسب با نیاز‌های عصر دیجیتال و استقرار قرارگاه ملی تحول را از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌رو عنوان کرد و اظهار داشت: ریشه‌کنی کامل بی‌سوادی مطلق همچنان نخستین، مهم‌ترین و قطعی‌ترین مأموریت نهضت سوادآموزی است.وی ادامه داد: یکی از تکالیفی که در برنامه هفتم پیشرفت بر عهده آموزش‌وپرورش گذاشته شده، بازنگری در اساسنامه نهضت سوادآموزی است که این موضوع انجام شده و در حال طی مراحل تصویب در هیئت دولت و سپس مجلس شورای اسلامی است.سعیدی با اشاره به تغییر مفهوم سواد در عصر جدید افزود: باتوجه‌به شرایط جامعه و تحولات فناوری، مفهوم، قلمرو و معنای سواد نسبت به گذشته دستخوش تغییر شده است، ازاین‌رو، ارتقای سواد عمومی با بهره‌گیری از مفاهیم جدید و ارائه آموزش‌های مستمر و همگانی، از ضرورت‌های نظام تعلیم‌وتربیت در شرایط کنونی به شمار می‌رود.معاون وزیر آموزش‌وپرورش با تشریح برنامه‌های تحولی نهضت سوادآموزی بیان کرد: قرارگاه ملی تحول نهضت سوادآموزی در سه فاز طراحی شده که هر فاز شامل شش گام است و نخستین گام آن، تدوین و اجرای نقشه راهبردی تحول نهضت و استقرار قرارگاه ملی تحول خواهد بود.وی اضافه کرد: در این چارچوب، شورای‌عالی تحول، دفتر مدیریت طرح و هفت کارگروه تخصصی راه‌اندازی خواهند شد تا باتوجه‌به اقتضائات و نیاز‌های جدید، مسیر تحول نهضت سوادآموزی را طراحی و عملیاتی کنند.
سعیدی با تأکید بر اینکه رویکرد تحولی نباید موجب غفلت از مأموریت اصلی نهضت شود، تصریح کرد: اگر از جریان تحول، استقرار سکوی ملی یادگیری و گذار از آموزش‌های صرفاً الفبایی به سمت توانمندسازی سخن می‌گوییم، به این معنا نیست که مأموریت اصلی و قطعی خود را فراموش کنیم؛ بلکه ریشه‌کنی کامل بی‌سوادی مطلق، همچنان نخستین و مهم‌ترین مأموریت ماست و با جدیت دنبال خواهد شد.رئیس سازمان نهضت سوادآموزی خاطرنشان کرد: جامعه هدف نهضت سوادآموزی در گروه سنی ۱۰ تا ۵۹ سال تعریف شده است و بر اساس آمار و اسناد موجود، در حال حاضر ۹۵.۳ درصد جمعیت کشور باسواد هستند که هدف‌گذاری شده است این میزان در سال جاری به ۹۵.۶ درصد افزایش یابد.وی در پایان تأکید کرد: حرکت تحولی نهضت سوادآموزی در کنار پیگیری مأموریت بنیادین ریشه‌کنی بی‌سوادی، باهدف ایجاد ظرفیت‌های جدید برای یادگیری مستمر، توانمندسازی افراد و ارتقای سطح سواد متناسب با نیاز‌های جامعه و تحولات عصر دیجیتال دنبال خواهد شد.#جمعیت #جامعه #کشور #سواد
21:29 - 21 مرداد 1405
جامعه
استان ها
آذربایجان غربی

2 بازنشر1 واکنش
12٫7k بازدید