فرایند تولید کنسانتره "پرتقال" در مازندران
میوه پرتقال که از خانواده مرکبات به شمار می رود را بدون شک می توان یکی از محبوب ترین میوه ها دانست. از میوه پرتقال به شیوه های مختلفی مانند میوه خشک شده، آبمیوه، فرآورده های پرتقالی و … استفاده می شود. كنسانتره بهعنوان يك فرآورده غذايی تغليظشده در تولید انواع آبميوه، شربتها و نوشیدنیهای ميوهای كاربرد فراوانی دارد زيرا هميشه امكان استفاده از ميوههای تازه وجود ندارد ولی بواسطه کنسانتره، این نوشیدنیها را میتوان در زمانهای مختلف استفاده کرد.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.