برداشت سیبزمینی در همدان
سیبزمینی یکی از مهمترین محصولات استان همدان است به طوری که با تولید سالانه حدود یک میلیون تن به عنوان قطب توليد این محصول در کشور به شمار میرود. سالهاست کشاورزان بسیاری در این حوزه مشغول فعالیتاند و ارقامی چون مارفونا، بامبا، چیلی، آگریا و ساتینا را کشت میکنند.
فصل برداشت این محصول از اواسط تیرماه آغاز میشود؛ بیشترین سطح زیر کشت سیبزمینی در شهرستانهای همدان، بهار، رزن، کبودراهنگ و اسدآباد بوده و ۲۹ درصد اشتغال استان نیز مربوط به کشت این محصول است. میانگین برداشت سیب زمینی در استان همدان در هر هکتار ۴۰ تن است که با توجه به حجم بالای تولید سیبزمینی در استان لزوم ایجاد صنایع تبدیلی و تمرکز بر روی صادرات جزو مباحثی است که باید به آن توجه ویژهای شود.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.