برداشت گل زعفران
پاییز،حساسترین مرحله زراعت زعفران یعنی برداشت این محصول زیبا و ارزشمند آغاز میشود. جمعی از مردان و زنان سرزمین پهناور خراسان به خصوص تربیت حیدریه و زاوه، روزهای سختی را برای چیدن گل و جدا کردن کلاله از گل زعفران میگذارند.
حساس بودن این مرحله به دلیل کوتاهی عمر ۳ الی ۴ روزه گلهای زعفران است که اگر طی این مدت چیده و جدا نشوند به مرور با قرار گرفتن در معرض نور خورشید کیفیت خود را از دست میدهند.
شهرستان تربت حیدریه و زاوه واقع در استان خراسان رضوی به عنوان بزرگترین تولید کننده زعفران در جهان است و از آن به عنوان«زعفرانی ترین شهر جهان» یاد می شود.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.