فصل صید ماهی در خزر
صید ماهیان استخوانی دریای خزر در سه استان مازندران، گیلان و گلستان همه ساله از بیستم مهر ماه آغاز می شود و تا اواخر فروردین ماه سال بعد ادامه می یابد.
كفال، سفید و كپور مهم ترین ذخیره از ۱۵ گونه ماهیان استخوانی دریای خزر هستند كه همه ساله در دو فصل پاییز و زمستان سفره ایرانی ها را رنگین می كنند و گاهی طعم و مزه ماهی سفید به عنوان برند دریای خزر در قالب سوغاتی شمال به آن سوی مرزها هم می رسد.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.