سهم مجموعه تخت جمشید از کنسرت تیرماه چقدر است؟

مجموعه تخت جمشید از کنسرت علیرضا قربانی که تیر ماه برگزار می‌‎شود چه میزان عایدی خواهد داشت؟ همه چیز براساس حدس و گمان است و به طور رسمی مبلغی اعلام نشده است؛بادر نظر گرفتن میانگین 500 هزار تومان درآمد از محل فروش هر بلیت، پیش‌بینی می‌شود در 6 اجرا با 15 هزار بازدید کننده مبلغ 7/5 میلیارد تومان برای تماشای این کنسرت هزینه شود.
به گزارش خبرنگار گردشگری خبرگزاری فارس، هفته آینده نخستین اجرای موسیقی در مجموعه تخت جمشید و در 50 متری صفه این میراث جهانی برگزار می‌شود. این موضوع 2 شایعه را مطرح کرد یکی میزان درآمد از این کنسرت ودومی میزان آسیبی است که برگزاری آن به بار می‌آورد. محسن خباز برنامه‌گذار و تهیه کننده کنسرت اعلام کرده است که این کنسرت در 6 سانس و به مدت 5 روز پس از تعطیل شدن تخت جمشید از بازدید عمومی در این میراث جهانی اجرا می‌شود و قیمت بلیت این کنسرت 350 هزار تا 700 هزار تومان است.به احتمال زیاد تعداد اجرا بیشتر از موارد اعلام شده خواهد بود.مبلغ هزینه شده برای استیج این کنسرت 5 میلیارد تومان است و 2700 صندلی سینمایی نیز اجرا شده اما تنها 2500 بلیت فروخته خواهد شد.با در نظر گرفتن میانگین 500 هزار تومان درآمد از محل فروش هر بلیت پیش‌بینی می‌شود در 6 اجرا با 15 هزار بازدید کننده مبلغ 7/5 میلیارد تومان برای تماشای این کنسرت بلیت خریداری شود که اگر تعداد اجراها و تماشاگران افزایش یابد مقدار بلیت فروخته شده هم بیشتر خواهد شد که این درآمد مستقیم از اجرای این کنسرت محسوب می شود.

سهم مجموعه تخت جمشید از این اجرا چقدر خواهد بود؟

نخستین بار در تاریخ تخت جمشید است که یک کنسرت بزرگ و خصوصی در این مجموعه به روی صحنه خواهد رفت و علیرضا قربانی نخستین کسی است که در نزدیکی صفه تخت جمشید اجرا خواهد کرد.برپایی کنسرت در مکان‌های تاریخی دهه‌هاست که به یک برند تبدیل شده است.اما سهم تخت جمشید از این کنسرت چقدر است؟ به گفته منابع آگاه سهم تخت جمشید 10 درصد از درآمد حاصل از فروش بلیت است که در صورت حضور 15 هزار تماشاچی مبلغ 750 میلیون تومان پرداخت خواهد شد که در صورت افزایش اجراها سهم تخت جمشید بیشتر می‌شود.در موضوع اسپانسرینگ نیز 15 درصد قرار است سهم تخت جمشید شود که هنوز اسپانسر آن مشخص نیست. البته سود حاصل از فروش به خزانه دولت واریز خواهد شد و مستقیم به مجموعه داده نخواهد شد.
گرچه ممکن است در خیلی از کشورهای دنیا کنسرت‌های موسیقی در اماکن تاریخی برگزار شود اما این را نیز باید در نظر گرفت که در این کشورها امکانات و تجهیزات لازم برای جلوگیری از ارتعاش صدا و تاثیر آن در آثار باستانی وجود دارد. همین موضوع باعث شده بسیاری از متخصصان آثار تاریخی در این زمینه اظهار نگرانی کرده و از آسیب به این مجموعه سخن بگویند.

مجموعه آسیبی نخواهد دید

علیرضا عسگری چاه‌وردی مدیر مجموعه تخت جمشید هم در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: ما برای برگزاری این کنسرت تمام جوانب قضیه را سنجیده‌ایم و قرار است این کنسرت در 17 متر پایین‌تر از تخت جمشید برگزار شود و اصلاً در داخل محوطه نیست و کاملاً بیرون از مجموعه است.وی ادامه داد: ما خودمان دائم در حال پایش هستیم و اگر کوچکترین خطری این مجموعه را تهدید می‌کرد از همه نگرانتر به این موضوع هستیم. در تمام دنیا هم کنسرت‌هایی در مجموعه‌های تاریخی برگزار می‌شود. مدیر مجموعه تخت جمشید افزود: این یک کار فرهنگی است که انجام می‌شود ما با متخصصان زیادی در این زمینه مشورت کردیم تا این کار را انجام دهیم؛ اگر یک درصد شک داشتیم هرگز این کار را انجام نمی دادیم. چاه‌وردی درمورد برگزاری این کنسرت گفت: مجوز این کنسرت از طرف ما صادر نشده است و حتی در زمینه مالی این کار هم ما دخیل نیستیم. پایان پیام/#کنسرت#علیرضا_قربانی#تخت_جمشید#پول#سود
14:54 - 4 تیر 1403

2 بازنشر
1211 بازدید




1 پاسخ