گردهمایی دختران شهدای جنگ رمضان و چهره‌های ورزشی و هنری

اولین گردهمایی ۵۵ فرزند شهید دختر جنگ رمضان با حضور نیما نکیسا، بهروز رهبری‌فر و گلنوش خسروی در بنیاد شهرستان‌های استان تهران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، گردهمایی دختران شهدای جنگ رمضان (دختران کشور دوست) با حضور چهره‌های ورزشی و هنری در سالن اجتماعات بنیاد شهید شهرستان‌های استان تهران برگزار شد.
۵۵ فرزند شهید دختر جنگ رمضان، نیما نکیسا، بهروز رهبری‌فر و تنی چند از پیشکسوتان فوتبال کشور و گلنوش خسروی عضو تیم ملی فوتسال زنان کشور در این گردهمایی حضور داشتند.

فرزندان شهدا خاطرات پدرانشان را روایت کنند

طاهره تبریئی، سرپرست اداره کل بنیاد شهید شهرستان‌های استان تهران، در این گردهمایی با بیان اینکه خود نیز فرزند شهید است، بر وظیفه مسئولان در قبال رسیدگی به امور فرزندان شهدا تأکید کرد.وی با اشاره به برگزاری این دورهمی با هدف ادامه دار شدن و برگزاری قرارهای فصلی و ماهانه، از فرزندان شهدا خواست تا خاطرات پدران خود را آماده کنند و در این گردهمایی‌ها به اشتراک بگذارند. تبریئی همچنین از آمادگی بنیاد شهید برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری مانند رفتن به سینما، کلاس‌های هنرهای تجسمی و تئاتر خبر داد تا استعدادهای جوانان شکوفا شود.سرپرست اداره کل بنیاد شهید شهرستان‌های استان تهران، با بیان اینکه پدران شهدا توسط بدترین و جنایت‌کارترین افراد روی زمین یعنی آمریکا و اسرائیل مورد هدف قرار گرفته‌اند، از فرزندان شهدا خواست به این موضوع افتخار کنند.

نیما نکیسا: نوکر شهدا و خانواده‌هایشان هستم

نیما نکیسا در این گردهمایی با تأکید بر لزوم حفظ اقتدار و تمامیت ارضی کشور و ضمن ادای احترام به فرزندان شهدا، امنیت و سربلندی امروز ایران را مرهون خون شهدا و ایثار خانواده‌های آنان دانست.وی با بیان اینکه هیچ دشمنی جرئت تعدی به خاک ایران را ندارد، بر تعهد همگانی برای ساخت ایرانی ابرقدرت تأکید و ابراز امیدواری کرد که افرادی که در ایام سخت کشور سکوت پیشه کرده بودند، در آینده‌ی درخشان ایران جایی نداشته باشند.این چهره ورزشی خطاب به جوانان و فرزندان شهدا گفت که برای ساختن ایرانی مستحکم، باید در هر حوزه‌ای (علمی، ورزشی و هنری) به نخبگانی تأثیرگذار تبدیل شوند و حضورِ «مثمر ثمر» در جامعه را اصل اول زندگی خود قرار دهند.نکیسا در پایان با بیان اینکه نوکر شهدا و خانواده‌هایشان هستم، از تمامی کسانی که در شرایط دشوار اقتصادی و روانی، با قلم و قدم خود به یاری مردم و کشور شتافتند، قدردانی کرد.

بهروز رهبری‌فر: ما فرزند رهبر شهید هستیم

بهروز رهبری‌فر نیز با اشاره به اینکه در طول ۴۰ سال گذشته حتی «یک وجب خاک» از کشور از دست نرفته است، گفت: فرزندان شهدا مایه افتخار هستند و حضور در کنار آنان برای او موجب سربلندی است.وی همچنین با تجلیل از شهدای خانواده‌های حاضر، ابراز امیدواری کرد که پایان زندگی همه با شهادت رقم بخورد و از حاضران خواست هر بار که نماز می‌خوانند، دو رکعت را به یاد پدران شهید خود بخوانند.این چهره ورزشی با بیان اینکه ما فرزند رهبر شهید هستیم تأکید کرد که مردم ایران در کنار فرزندان شهدا هستند و آنان نباید احساس تنهایی کنند و در پایان، از حاضران تشکر کرد و گفت به همه آنان افتخار می‌کند.

گلنوش خسروی: سرباز وطن هستم

گلنوش خسروی، ملی‌پوش فوتبال زنان نیز در سخنانی گفت که از ۱۰ سالگی با پوشیدن پیراهن تیم ملی، خود را در قبال پرچم ایران مسئول دانسته و این حضور را نوعی سربازی برای کشور توصیف کرده است.وی با اشاره به فقدان پدر از ۸ سالگی، تأکید کرد که با وجود سختی‌ها تلاش کرده مسیر حرفه‌ای خود را در فوتبال ادامه دهد و نماینده شایسته‌ای برای ایران باشد.خسروی همچنین با تأکید بر اینکه هیچ امتیاز یا پیشنهادی ارزش حتی «یک قدم از خاک ایران» را ندارد، گفت دختر این سرزمین و سرباز وطن است و وظیفه نسل جوان را ساختن و آباد کردن کشور دانست.
در پایان این مراسم از دختران فرزندان شهدا و گلنوش خسروی با اهدای هدایایی تجلیل به عمل آمد. اخبار استان تهران را در صفحه ‎‎@tehran دنبال کنید. #گلنوش_خسروی #بهروز_رهبری‌فر #نیما_نکیسا
02:33 - 21 مه 2026

0 بازدید