اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مرکزی

تولید 6232 تن ماهی قزل‌آلا در استان مرکزی

مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: این استان در تولید ماهی قزل‌آلا رتبه دهم کشور را به خود اختصاص داده است.

تولید 6232 تن ماهی قزل‌آلا در استان مرکزی

حسن اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: استان مرکزی در تولید ماهی قزل‌آلا رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: این استان موفق شد طی 8 دوره پرورش 6هزار و 232 تن ماهی قزل آلا در استان تولید و روانه بازار مصرف کند.

 مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: در استان ۲۸۰ واحد پرورش ماهی سردابی، ۲۹ واحد پرورش ماهی گرمابی و ۱۹ واحد تولید بچه ماهی قزل آلا فعالیت دارد.

اکبری همچنین از رتبه ششم تولید ماهیان زینتی خبر داد و اظهار کرد: ۱۲۰ گونه ماهی زینتی در استان مرکزی وجود دارد که در این میان ۶۰ گونه آن تکثیر می‌شود

به گفته وی میزان تولید ماهیان خاویاری نیز در استان حدود ۵۰ تن است.

 مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی میانگن مصرف ماهی هر نفر در استان را حدود 9.4 کیلوگرم و در کشور۱۳ کیلوگرم در سال اعلام کرد و افزود: میانگین مصرف ماهی نسبت به متوسط مصرف جهانی که بیش از ۲۰ کیلوگرم است، بسیار پایین است.

اکبری با اشاره به شناسایی ۱۵ مکان برای عرضه و طبخ آبزیان زنده در استان گفت: این مکان‌ها در شهرهای اراک، ساوه، خمین، محلات، دلیجان، تفرش، فراهان و خنداب مستقر هستند و تلاش داریم در تمام شهرستان‌ها ‌راه‌اندازی شود.

وی بیان کرد: عرضه ماهی زنده در تفرش و خمین، آغاز شده و راه‌اندازی آن در بقیه شهرهای استان با همکاری شهرداری‌ها ممکن می‌شود.

پایان پیام

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول