اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

پرونده نسل‌کشی در غزه؛ حمایت 400 شخصیت اسرائیلی از شکایت آفریقای جنوبی

400 شخصیت اسرائیلی با امضای یک طومار از شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در لاهه حمایت و به نسل‌کشی و جنگ سیستماتیک علیه غزه اذعان داشتند.

پرونده نسل‌کشی در غزه؛ حمایت 400 شخصیت اسرائیلی از شکایت آفریقای جنوبی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، حدود ۴۰۰ روشنفکر و فعال یهودی ساکن فلسطین اشغالی، طوماری را در حمایت از شکایت آفریقای جنوبی  علیه رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری امضا کردند.

به نوشته روزنامه قطری العربی الجدید در این طومار آمده است «مطالب مندرج در دادخواست آفریقای جنوبی چنین استنباط می‌شود که آنچه در آن است وحشتناک و واقعی است، زیرا اسرائیل در حال برداشتن گام‌های سیستماتیک و اساسی برای محو ساکنان غزه و قرار دادن آنها در معرض تشنگی، گرسنگی و ریشه‌کن شدن است و این اقدام  در چارچوب یک چشم‌انداز برای تبدیل نوار غزه به مکانی غیرقابل سکونت برای ساکنان آن است». 

در این طومار همچنین آمده است که تل‌آویو به طور سیستماتیک  چه طبقاتی را در جامعه فلسطینی هدف قرار می‌دهد: «دانشگاهیان برجسته، نویسندگان، پزشکان، کادر پزشکی، روزنامه نگاران و شهروندان عادی. لذا ما صدای خود را به عنوان شهروندان اسرائیلی به اتهامات مندرج در کیفرخواست [آفریقای جنوبی] اضافه می‌کنیم».

بنا بر این گزارش، «اوفر کاسیف» نماینده کمونیست پارلمان رژیم صهیونیستی از حزب جبهه دموکراتیک برای صلح و برابری یکی از امضا کنندگان این طومار است که  احزاب راست افراطی اسرائیلی به همین دلیل خواستار برکناری او هستند. اما او در پاسخ به فشارهای موجود طی پستی در شبکه X نوشت: «وظیفه قانونی من در قبال جامعه اسرائیل است نه دولت یا ائتلافی که شامل وزرایی است که خواستار نسل‌کشی و پاکسازی کامل نژادی هستند. آنها به کشور و مردم آسیب می‌زنند و موجب شدند که آفریقای جنوی به سراغ دادگاه بین‌المللی برود».

آفریقای جنوبی اخیرا شکایتی را علیه رژیم صهیونیستی به اتهام نسل‌کشی در غزه در دیوان کیفری بین‌الملل تنظیم کرده است. در این شکایت ۸۴ صفحه‌ای، استدلال شده که حمله نظامی رژیم صهیونیستی با هدف پاکسازی قومی صورت گرفته، امری که ناقض الزامات و تعهدات بر اساس کنوانسیون نسل کشی ۱۹۴۸ است که نسل‌کشی را اقدامی با هدف تخریب به صورت کلی یا جزئی، در سطح ملی، نژادی، قومی یا مذهبی تعریف کرده است. 

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول