اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

نامشخص

بومی‌سازی یک محصول کاربردی توسط یک نوآور شیرازی

یک شرکت فناور شیرازی با بررسی شرایط بیماران هنگام تعویض پانسمان یا جدا کردن چسب از روی پوستشان شروع به تولید و بومی سازی محصولی برای جداسازی بدون درد چسب پزشکی کرده است.

بومی‌سازی یک محصول کاربردی توسط یک نوآور شیرازی

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، چسب‌های پزشکی که در پانسمان استفاده می‌شوند در کنار کاربرد درمانی که دارند دارای معایب شاخصی نیز هستند، ازجمله اینکه هنگام جدا کردن ممکن است با درد زیادی برای بیمار همراه باشد یا حتی در مواردی که شخص دارای پوست نازک است ممکن است با پارگی پوست همراه شود و تحمل آن برای افراد مسن و کودکان دشوارتر است. 

برای حل این مشکل و کاهش درد بیماران یک شرکت فناور شیرازی با بررسی شرایط شروع به تولید و بومی سازی محصولاتی برای جداسازی بدون درد چسب پزشکی کرده است. 

مدیرعامل این شرکت در گفتگو با فارس خود  را معرفی کرد و گفت: مریم مرتضوی، متولد ۱۳۵۶ و اهل شیراز هستم، دکترای شیمی از دانشگاه شیراز دارم و‌ مدیرعامل شرکت فناور کیمیا زرین اوژن هستم.

 تولید محصولات کاربردی 

 او در خصوص حوزه فعالیتشان سخن گفت و بیان کرد: اعضای شرکت ما از فارغ التحصیلان رشته های شیمی، داروسازی هسته ای و مهندسی شیمی هستند که در حوزه تولید محصولات کاربردی پزشکی فعالیت می‌کنند.


جداسازی چسب از روی بدن بدون درد

یک بیماری سبب تولید جداکننده چسب پزشکی شد

او به توضیح درباره ایده این کار پرداخت و گفت: ماجرا از اینجا شروع شد که یکی از فامیل‌های ما یک عمل جراحی را پشت سر گذاشت و هنگامی که پانسمان‌ زخم‌های او را می‌خواستند عوض کنند خیلی درد می‌کشید و اذیت می‌شد، دیدن این درد و رنج باعث شد من به فکر تولید محلولی بیفتم که به تعویض راحت‌تر پانسمان و چسب‌ها کمک کند و بیمار هنگام کندن چسب‌ها دردی را حس نکند.

 اولین شرکت تولید کننده محلول چسب‌های پزشکی در ایران

 او ضمن بیان اینکه اولین شرکت تولیدکننده محلول چسب‌های پزشکی در ایران هستند، ویژگی های محصول را شرح داد و گفت: چسب‌های پزشکی در کنار کاربرد درمانی که دارند دارای معایب شاخصی نیز هستند، ازجمله اینکه هنگام جدا کردن آن ممکن است با درد زیادی برای بیمار همراه باشد حتی در مواردی که شخص دارای پوست نازک است ممکن است با پارگی پوست همراه شود و تحمل آن برای افراد مسن و کودکان دشوارتر است. 

وی افزود: شرکت ما اولین تولید کننده جدا کننده چسب پزشکی در ایران است، این محصول تاکنون وارداتی بوده و ما توانسته ایم آن را برای اولین بار در کشور تولید کنیم، این محصول محلولی است برای جدا کردن ایمن و بدون درد تمام چسب‌های پزشکی و باقی مانده‌های آن از روی پوست.

 او اضافه کرد: این محصول با نمونه‌های خارجی قابل رقابت است، از لحاظ قیمت نصف قیمت نمونه خارجی است و از لحاظ زمان در مدت زمان کمتری عمل می‌کند و چسب را از پوست جدا می‌کند.

شرکت فناور 

این بانوی فناور به معرفی شرکت نیز پرداخت و گفت: ما شرکت را در اواخر سال ۹۷ تاسیس کردیم و از سال ۹۸ رسماً کار خود را آغاز کرد، در ابتدا بر روی دانش فنی نمونه های یک ترکیب پتروشیمی کار کردیم تا اینکه این مورد برای یکی از اقوام اتفاق افتاد و تصمیم گرفتم از این محلول در محصولات پزشکی استفاده کنم و و در حال حاضر در شرکت در زمینه تولید محصولات پزشکی، آرایشی و بهداشتی فعالیت می‌کنیم.

او افزود: شرکت ما در حال حاضر یک شرکت فناور است و برای دانش بنیان شدن درخواست داده‌ایم.


مدیرعامل شرکت فناور تولید محلول جداکننده چسب پزشکی از روی ردن بدون درد

به فکر صادرات هستیم

وی با اشاره به اینکه قصد صادرات محصولاتشان را دارند، گفت: تاکنون صادرات نداشته‌ایم اما اقدامات لازم را انجام دادیم و در حال پیگیری هستیم تا بتوانیم محصول را به سایر کشورها نیز صادر کنیم.

 هزینه و مراحل طی کردن گرفتن مجوز در این حوزه بسیار سخت و سنگین است

 او با اشاره به مشکلات و سختی‌های مسیر اظهار داشت: مورد اول مراحل طی کردن، گرفتن مجوز است که بسیار طولانی و سخت است و مورد بعد در خصوص هزینه‌های بسیار زیاد در این مسیر است، هزینه‌ها برای شرکت‌های نوپایی که به تازگی می‌خواهند فعالیت خودشان را آغاز کنند سنگین است.

خانواده تنها مشوق من 

 مرتضوی مشوقان خود را خانواده دانست و گفت: در این مسیر خانواده بسیار همراه و مشوق من بودند. 

 تلاش، پشتکار و توکل به خدا

 این فناور شیرازی تلاش و پشتکار را از عوامل موفقیتش دانست و گفت: عوامل موفقیت من در این مسیر تنها تلاش، پشتکار و توکل به خداوند بود.

 ترجیح می‌دهم به پیشرفت کشور خود کمک کنم

او نظرش را راجع به مهاجرت بیان کرد و گفت: فرصت مهاجرت برای من پیش آمد اما به نظرم هرجا که بروم بیگانه هستم و باید چند برابر افراد آنجا فعالیت کنم پس ترجیح می‌دهم در کشور خودم تلاش و فعالیت کنم تا بتوانم شخص مفیدی برای جامعه باشم، هدفم این است که بتوانم با تولید محصولات کاربردی مشکلی را حل کنم و به پیشرفت کشورم کمک کنم.

 همه با هم برای پیشرفت کشورمان

 مدیرعامل این شرکت فناور در آخر توصیه ای به جوانان کرد و گفت: به افرادی که وقت گذاشتند و در رشته‌ای که دوست داشتند تحصیل  و تلاش کردند می‌گویم که بهتر است همگی با هم برای پیشرفت کشورمان تلاش کنیم و با استفاده از تخصص و ایده‌هایمان مشکلات کشور را حل کرده و تنها به مسائل مالی فکر نکنیم.

گفتگو: صبا بنکی

پایان پیام/ن

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول