اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان رضوی

خروج هر پزشک برای کشور یک خسران است

رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور با بیان این که اخبار و آمار دقیقی در خصوص مهاجرت و سیر و شتاب آن را به مسئولان اعلام کردیم و جلساتی به دستور رئیس‌جمهور برگزار شده است، گفت: زیرا سواستفاده می‌شود. خروج حتی یک نفر از اعضای جامعه پزشکی برای ما خسران است؛ زیرا به آن‌ها نیاز داریم. چون نیروهای ما بسیار کیفی هستند.

خروج هر پزشک برای کشور یک خسران است

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، محمد رئیس زاده در چهل و چهل‌ویکمین نشست شورای عالی سازمان نظام پزشکی کشور در خصوص مهاجرت پزشکان اظهار کرد: مهاجرت در همه قشرهای جامعه از قبل وجود داشته، در جامعه پزشکی نیز وجود داشته و‌ خواهد داشت. آنچه مایه نگرانی بوده این است که فردی به دلایل متعدد اهل مهاجرت نیست اما به دلیل نبودن شرایط کاری مجبور به مهاجرت می‌شود. این برای ما خسران است و باید تلاش کنیم جلوی این موضوع را بگیریم.

وی ادامه داد: مورد اخیر قصد مهاجرت جراح قلب اطفال بود که سرمایه‌ای برای کشور است. وی در دوران کرونا بالغ بر ۶۰ عمل جراحی قلب اطفال موفق را انجام داد که از این حیث رتبه اول دنیا را به دست آورد. چنین سرمایه‌ای از هر سرمایه مادی و لجستیکی دیگری مهم‌تر بوده و نگه‌داشت این سرمایه‌گذاری در کشور کار بسیار بزرگی است. ما با او صحبت داشتیم و شنیدیم دیشب نامه‌ای نوشته و منصرف شده که خیر بسیار خوبی است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور بیان کرد: ماندن هر کدام از این سرمایه‌ها در کشور نوید بزرگی برای مردم است که می‌توانند از خدمات این افراد استفاده کنند. ما اخبار و آمار دقیقی در خصوص مهاجرت و سیر و شتاب آن را به مسئولان اعلام کردیم، تصمیماتی نیز گرفته و جلساتی به دستور رئیس‌جمهور برگزار شده است که امیدواریم نتایج آن جلسات ملموس، عینی و واقعی شده و جلوی این پدیده گرفته شود.

رئیس‌زاده گفت: من از اینکه اعداد و ارقام برای مهاجرت پزشکان را اعلام کنم ابا دارم؛ زیرا سواستفاده می‌شود. خروج حتی یک نفر از اعضای جامعه پزشکی برای ما خسران است؛ زیرا به آن‌ها نیاز داریم. همچنین نیروهای ما بسیار کیفی هستند. به این دو دلیل خروج یکی از پزشکان هم برای ما خسران است و نباید اجازه دهیم به این راحتی از کشور خارج شوند.

وی در خصوص تعرفه‌های پزشکی بیان کرد: مُصر هستیم تعرفه‌های خدمات بهداشتی و درمانی که جزو بسیار کوچکی دستمزد اعضای ارائه‌کننده خدمت هست مطابق قانون وضع شود. در چند سال گذشته تعرفه‌ها دستوری و متفاوت از قیمت واقعی خدمات بود که این بیشترین فشار را به جای سازمان‌های بیمه‌گر به مردم وارد می‌کند.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول