اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مرکزی

توسعه غرق آباد حمایت هدفمند مسوولان را می‌طلبد

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: حمایت هدفمند مسوولان در تسریع توسعه متوازن و اشتغال پایدار شهر غرق آباد موثر است.

توسعه غرق آباد  حمایت هدفمند مسوولان را می‌طلبد

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، حجت‌الاسلام محمد سبزی ظهر امروز  در نشستی با امام جمعه، اعضای شورای اسلامی و شهردار غرق آباد ساوه به منظور بررسی مشکلات و موانع فرا روی توسعه این شهر اظهار کرد: شهر غرق آباد دارای ظرفیت‌های مطلوب کشاورزی و دارای شهرک صنعتی است و حمایت هدفمند مسوولان در تسریع توسعه متوازن و اشتغال پایدار این منطقه موثر است.

وی در خصوص راه اندازی یک زمین چمن بزرگ و مینی زمین چمن در شهر غرق آباد اظهار کرد: از آنجایی که راه اندازی هر زمین چمن نیازمند 10 میلیارد تومان اعتبار است قرار است تا با مساعدت شهرداری در مناطق مشخص، زمین چمن راه اندازی و نصب آن از محل اعتبارات تعیین شده انجام شود.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس با بیان اینکه در 430 روستا و شهر این شهرستان ها در سال های اخیر با همت و پیگیری مسئولان اقدامات مثبتی در جهت توسعه این مناطق انجام شده است، بیان کرد: در این خصوص برای احداث زمین چمن فوتبال در شهرهای غرق آباد، زاویه و پرندک اعتبار تخصیص داده شد به نحوی که  شهرداری هر منطقه،  زمین را آماده و نصب چمن با اعتبارات تخصیصی انجام شود.
حجت الاسلام سبزی در خصوص تعریض مسیر ساوه - غرق آباد نیز گفت: در این خصوص  از 95 میلیارد تومان اعتبار اختصاصی امسال،  30 میلیارد تومان برای بهسازی زیر گذر سد الغدیر اختصاص یافته که این مهم  از سوی پیمانکار شروع خواهد شد. 

وی در خصوص تجهیز و تکمیل پروژه حوزه علمیه غرق آباد نیز افزود: این مهم با مشارکت خیرین و شورای اسلامی انجام و هم اکنون نیازمند اعتبار برای رفع  نواقص است که پیگیری خواهد شد.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس در خصوص واحدهای مسکونی محرومان این خطه نیز خاطر نشان کرد: در رایزنی با مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی مقرر شد تا  22 بهمن امسال، واحدهای مذکور تحویل و تجهیز داخل منازل نیز بر عهده مردم باشد.

حجت الاسلام سبزی گفت: متاسفانه در بحث مسکن عملکرد استان و شهرستان ضعیف است و علی رغم پیگیری ها برای تخصیص زمین هنوز به نتیجه نرسیده و این امر باعث نارضایتی مردم شده است در حالی که می‌توانند زمین و تسهیلات مورد نظر در اختیارمتقاضیان قرار دهند.

 احداث مدرسه علمیه صدیقه طاهره (س)

امام جمعه غرق آباد حجت الاسلام سلطانی نیز گفت: احداث مدرسه علمیه صدیقه طاهره (س) این منطقه با مشارکت خیرین و پیگیری مسوولان از مهرماه با جذب 50 طلبه امسال شروع به کار کرده است اما نیازمند رفع نواقص و تکمیل فضاست.

 محمد تیموری عضو و خزانه دار شورای اسلامی شهر غرق آباد نیز گفت: افتتاح مرکز معاینه فنی در این منطقه، جدای از تامین رفاه حال مردم و کاهش خطرات تردد جاده‌ای و هزینه‌های ایاب و ذهاب به شهر ساوه ، گام بلندی برای توسعه به شمار می‌رود.

روند توسعه این منطقه  کند است

مجید جلال قدیری عضو و منشی شورای اسلامی شهر غرق آباد نیز ادامه داد: روند توسعه این منطقه با وجود برخی معادن، واحدهای صنعتی  فعال و ظرفیت‌های شهرک صنعتی  کند است و از سال‌های گذشته مردم غرق آباد خواسته‌هایی مانند توسعه و بهسازی راه‌های دسترسی، توجه به تامین خدمات مورد نیاز و زیرساخت‌های شهرک صنعتی و توسعه واحدهای اشتغال زایی روستایی را داشته‌اند که هنوز جامه عمل برتن نکرده است.

رئیس شورای اسلامی شهر غرق آباد ساوه نیز گفت: در بخش عمرانی با پیگیری و همت بلند مسوولان اقدامات خوبی به ثمر نشسته و برخی نیز در حال انجام است.

ابوالفضل باباشلو با اشاره به ظرفیت‌های این خطه و اشتغال ایجاد شده در بخش های مختلف در غرق آباد اظهار امیدواری کرد، با تکمیل زیر ساخت‌های شهرک  صنعتی  و حضور فعال سرمایه گذاران شاهد اشتغال و بالندگی بیشتر در این منطقه باشیم.   

 افزایش جمعیت ناشی از مهاجرت، نیازمند تامین مسکن به عنوان اساسی‌ترین زیر ساخت است

وی اظهار کرد: افزایش جمعیت ناشی از مهاجرت،  نیازمند تامین مسکن به عنوان اساسی ترین زیر ساخت است که انتظار می‌رود مسوولان مربوطه همانند بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و راه و شهرسازی عنایت ویژه‌ای به تحقق این امر داشته باشند.

باباشلو با اشاره به ثبت نام متقاضیان در سامانه مسکن ملی بیان کرد: از یک هزار نفر متقاضی بدلیل عدم واجد شرایط  ( سکونت بیشتر از پنج سال) تنها 200 نفر موفق به ثبت نام شدند.

باباشلو گفت: در جلسه‌ای که با مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی داشتیم مقرر شد تا سامانه مجددا باز و با ارسال پیامک افراد متقاضی واجد شرایط بتوانند در مسکن ملی ثبت نام کنند، متاسفانه جا به جایی کارشناسان مربوطه باعث شد تا این مهم به نتیجه نرسد.

وی افزود: در خصوص مسکن محرومان 104 واحد مجوز مسکن اخذ و عملیات اجرایی آن در قالب مشارکت با مردم آغاز شد اما متاسفانه روند عملیات اجرائی آن با کندی انجام می شود.

وی، از دیگر مشکلات فرا روی شهر غرق آباد را کمبود فضای فیزیکی برای دانش آموزان به ویژه در مقطع ابتدائی دانست و گفت: با توجه به افزایش جمعیت جوان ناشی از مهاجرت افراد برای اشتغال در این خطه، اغلب فرزندان آنها در مقطع ابتدایی و متوسطه تحصیل می‌کنند که متاسفانه مدارس موجود جوابگوی این قشر در آینده نخواهد بود.
رئیس شورای اسلامی شهر غرق آباد ساوه با اشاره به این که با مشارکت مردم و خیرین نسبت به احداث درمانگاه و کلینیک درمانی شبانه روزی اقدام شده است، تصریح کرد: تجهیز آزمایشگاه و اعزام پزشکان متخصص (با همکاری دانشکده علوم پزشکی بصورت پاره وقت) ، از مهم ترین مطالبات مردم این منطقه است زیرا باید برای یک آزمایش کیلومترها مسیر را به سمت ساوه در کنار اتلاف وقت و  وجود خطرات جاده‌ای طی کنند.

وی با بیان این که برای راه اندازی این مهم با مشکل اعتبار مواجه و راه اندازی آن نیازمند  7 تا 8 میلیارد تومان اعتبار است، افزود: در صورت مساعدت مجمع خیرین سلامت یا اعتبارات دولتی و پیگیری نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی برای تامین اعتبار مورد نیاز شاهد فعالیت آزمایشگاه خواهیم بود.

باباشلو در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به راه اندازی دانشگاه پیام نور در غرق آباد ساوه در سال 86 با کمک های مردمی، آن را بارقه امید در این منطقه با وجود 800 دانشجو در سال های گذشته دانست و اظهار کرد: کم توجهی مسئولان منجر به حذف دانشگاه پیام نور از دفترچه انتخاب رشته در سال تحصیلی جاری بدلایلی مانند حادثه خیز بودن جاده های منتهی به غرق آباد شد ، که انتظار می‌رود مسئولان برای این مهم چاره اندیشی نمایند تا شاهد رونق و پویایی دوباره دانشگاه پیام نور غرق آباد در پذیرش دانشجو باشیم.    

رئیس شورای اسلامی شهر غرق آباد ساوه با اشاره به پیگیری و تصویب راه اندازی مرکز تحقیقات کشاورزی دانشگاه پیام نور استان مرکزی در غرق آباد خواستار استقرار آن شد و تصریح کرد: با راه اندازی این مجموعه، هرگونه تحقیقات کشاورزی در این مرکز انجام خواهد شد که خواستار تسریع تحقق آن از طریق پیگیری نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی از وزارتخانه شد

باباشلو در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به ضرورت راه اندازی مجتمع دامداری و انتقال دامداری های کوچک و بزرگ سطح شهر به خارج از محدوده شهری گفت: جا نمائی احداث این مجتمع انجام شده و مجوز  انتقال آب از شهر به مکان مورد نظر مجتمع نیز اخذ شده ، در صورت تامین اعتبارمورد نیاز برای انتقال آب مورد نیاز، شاهد ایجاد 200 شغل مستقیم و چندین شغل غیر مستقیم و زمینه ارتقای بهداشت و رضایتمندی مردم شهر غرق آباد نیز خواهیم بود.

 غرق آباد پیشانی استان مرکزی در غرب کشور 

باباشلو با اشاره به این که غرق آباد پیشانی استان مرکزی در غرب کشور افزود: توجه به تسریع توسعه متوازن و تامین زیر ساخت های مورد نیاز رونق اشتغال در این خطه از افزایش مناطق حاشیه نشین و آسیب های متعدد اجتماعی و اقتصادی در ساوه جلوگیری می کند.

وی با اشاره به وجود دو پروژه ورزشی زمین چمن بزرگ فوتبال و مینی زمین چمن  در شهر غرق آباد اظهار کرد: چمن مصنوعی زمین بزرگ خریداری و در صورت تامین اعتبار به زودی نصب خواهد شد و دیگری چمن مورد نیاز مینی زمین است که هم اکنون آماده سازی و فنس کشی اطرافش انجام شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر غرق آباد ساوه در خصوص بحث مسکن برای بازآفرینی شهری نیز پیشنهاد داد: واگذاری زمین در غرق آباد  بصورت ویلایی باشد تا مردم به فراخور سلیقه و توان اقتصادی آن را بسازند.

پایان پیام

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول