اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  سینما و تئاتر

اکران «اپنهایمر» در سرزمین قربانی بمب اتم

یک پخش کننده مستقل قصد دارد تا فیلم جنجالی «اپنهایمر» کریستوفر نولان را که بسیاری معتقدند در تطهیر آمریکا برای استفاده بزرگترین جنایت تاریخ ساخته شده، در کشور ژاپن بزرگترین قربانی بمب اتم اکران کند.

اکران «اپنهایمر» در سرزمین قربانی بمب اتم

به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، پخش کننده مستقل Bitters End قرار است فیلم «اپنهایمر» کریستوفر نولان را در ژاپن اکران کند. این فیلم در ژاپن بحث برانگیز است، جایی که دو بمب اتمی در سال 1945 منفجر شد و صدها هزار شهروند ژاپنی را کشت.

این فیلم در ماه جولای توسط یونیورسال در اکثر مناطق اکران شد و به فروش جهانی 950 میلیون دلاری رسید. اما Toho-Towa که اکثر عناوین جهانی را در ژاپن مدیریت می‌کند، با انتشار پیش نرفت.

طبق اعلام ورایتی، شرکت پخش مستقل Bitters End در بیانیه ای اعلام کرده است: «Bitters End، «اپنهایمر» کریستوفر نولان را در سال 2024 در ژاپن منتشر خواهد کرد. این تصمیم پس از ماه ها گفتگوی متفکرانه مرتبط با موضوع و اذعان به حساسیت خاصی برای ما ژاپنی ها گرفته شد. پس از نمایش فیلم، احساس می کنیم کریستوفر نولان یک تجربه سینمایی منحصر به فرد خلق کرده است که فراتر از داستان گویی سنتی است و باید در پرده بزرگ دیده شود. وقتی صحبت از ژاپن می شود، از مخاطبان دعوت می کنیم که فیلم را با چشمان خود تماشا کنند.»

Bitters End پیش از این برنده اسکار کره‌ای «انگل» را بر عهده داشته است و فیلم «Perfect Days» رقیب کنونی اسکار ژاپن را در 22 دسامبر اکران خواهد کرد.

با وجودی که این شرکت هنوز تاریخ دقیق اکران «اپنهایمر» در ژاپن را اعلام نکرده است اما عده‌ای این موضوع را مرتبط با افزایش شانس فیلم نولان در فصل جوایز و در نهایت افزایش شانس برای کسب اسکار بهترین فیلم با وجود رقیب قدرتمندی مانند «قاتلان ماه کامل» مارتین اسکورسیزی می‌دانند.

براساس این خبر، روز ششم آگوست ۱۹۴۵، آمریکا نخستین بمب اتمی جهان را بر هیروشیما پرتاب کرد و ضمن نابودی این شهر، ۱۴۰ هزار نفر کشته شدند. این کشور تنها سه روز بعد، بمب دوم را بر روی شهر ناگازاکی پرتاب کرد که طی آن ۷۰ هزار نفر دیگر به خاک و خون کشیده شدند.

بمب‌ اتمی که در شهر هیروشیما منفجر شد معادل ۱۵ هزار تن تی‌ان‌تی بوده است. دمای زمین در لحظه انفجار بمب به ۴ هزار درجه رسید و باران رادیواکتیوی بر روی دو شهر هیروشیما و ناگازاکی فرود آمد.

نجات یافتگان از بمباران اتمی این دو شهر نیز سرانجام خوشایندی نداشتند و اغلب با سرطان های تیروئید، سینه و دیگر انواع سرطان‌ها مواجه شدند.

این در حالی‌ست که روسای‌جمهور ایالات متحده آمریکا تاکنون برای بمباران اتمی ۱۹۴۵ هیروشیما و ناکازاکی عذرخواهی نکرده‌اند.

پایان پیام/

 

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول