اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

زندگی  /  آداب زندگی

خبر خوب| این شما و این زعفران بی‌نظیر شیرازی

دنیا محل آزمون و گذر است و ما انسان‌های عادی آمده‌ایم تا با موفقیت در آزمون‌های الهی، برای آخرت خود توشه برگیریم. کارهای خوب ریز و درشتی هم که گه‌گاه به گوش ما می‌رسد تا در خبرهای خوب از آنها تقدیر کنیم، قطعاً از چشم خدا دور نخواهد ماند.

خبر خوب| این شما و این زعفران بی‌نظیر شیرازی

گروه خبر خوب: شنیده‌اید که ازدواج حضرت فاطمه (س) ازدواجی استثنایی بوده است؟ چون خدا به واسطهٔ این ازدواج برای عالم برنامه ریخته بود. خدا برای این ازدواج شرط گذاشته بود؛ اینکه همسر این بانو باید کفو او باشد. تمام مردان سرشناس جامعهٔ آن روز عرب، خواستگار این بانو بودند. اما به قول پیامبر (ص): «این امر به دست خداست!». تنها مردی که در عالم کفو زهرای مرضیه (س) بود، مولای ما علی علیه‌السلام بود. در روایات آمده که عالم و آدم به خاطر همسری حضرت فاطمه (س) به حضرت علی علیه‌السلام غبطه خوردند و حتی حسادت کردند.

زیارت‌نامهٔ ایشان هم استثنایی است. تمام زیارت‌نامه‌ها با سلام آغاز می‌شوند. اما زیارت‌نامهٔ حضرت زهرا (س) نه. در زیارت ایشان ابتدا می‌گوییم «ای آزموده! خدایی که تو را آفرید تو را آزمود، پیش از آنکه تو را بیافریند...». در حالی که ما افراد عادی به دنیا آمده‌ایم تا آزموده شویم... با این امید که به لطف و یاری حضرت زهرا (س) از آزمون‌های الهی سربلند بیرون بیاییم، به سراغ خبرهای خوب امروز می‌رویم.

 


این صاحب‌خانه سه‌چهارم کرایه را به نیت امام زمان (عج) به مستأجر بخشید

تخفیف در کرایهٔ خانه برای شادی امام زمان (عج)

لطفاً با مستأجرها مهربان‌تر باشید! این توصیه را باید هر روز و شب به بعضی صاحب‌خانه‌ها یادآوری کرد. اما عده‌ای هم هستند که نیازی به چنین تذکری ندارند. چون با نیت خالص و برای شادی امام حاضر و ناظرشان، با مستأجر مدارا و ملاحظهٔ شرایط او را می‌کنند.

این صاحب‌خانهٔ بامرام را ببینید که برای پویش مردمی «مهر مهدوی» نوشته به نیت امام زمان (عج) و خوشنودی ایشان، چقدر با مستأجرش راه آمده: «من به عشق امام زمان سه‌چهارم کرایهٔ خانه‌ام را در حد توان مستأجرم تعیین کردم. این چهارمین مستأجری است که با این شرایط خانه را به او اجاره داده‌ام و مدت زمان اجاره را هم دو ساله تعیین می‌کنم که اگر مجبور شدم در این مدت خانه را بفروشم صاحب‌‌خانهٔ جدید نتواند کرایهٔ خانه را زیاد کند.».

کسانی که به پویش مردمی «مهر مهدوی» می‌پیوندند هر کار خیری را از طرف امام زمان (عج) و به نیت ایشان انجام می‌دهند تا یاد ایشان را در دل خود و دیگران زنده کنند. هدف آنها این است که نام امام زمان (عج) مساوی شود با کار خوب.


این برکت، متبرک به برکتِ وضو است!

برکت روی برکت/ لطفاً بدون وضو به خمیر دست نزنید!

از قدیم و ندیم برای ما ایرانیان و مسلمانان، نان نماد برکت بوده است. چه رسد به اینکه این نان به دستان باوضوی انسان‌های باایمان پخته شود و به دست مردم برسد. علما و اساتید اخلاق هم متفق‌القول به مادران توصیه می‌کنند غذا را با وضو و همراه با ذکر و دعا بپزند تا اثرات مثبت آن بر اهالی خانه ظاهر شود.

حالا این نانوایی در قم را ببینید که خطاب به همکارانش در مغازه نوشته: «لطفاً بدون وضو به خمیر دست نزنید.». به قول فرد زیبابینی که این عکس را گرفته «این نانوای قمی وقتی با وضو دست به خمیر می‌زند برکت مضاعفی را به سفره‌های مردم می‌آورد.». از این شهروند خوش‌ذوق سپاسگزاریم که این تصویر دلچسب را با دیگران به اشتراک گذاشته است. قسمت‌تان همیشه دیدن زیبایی‌ها و دلخوشی‌ها!

 


طرح کاشت یک میلیارد نهال در کشور آغاز شد

آغاز طرح «هر مدرسه یک نهالستان»

چه زیبا بود اگر در هر مدرسه یک باغچه با چند درخت میوه وجود داشت تا بچه‌ها هم با کشاورزی آشنا شوند و زحمت کاشت و داشت و برداشت را درک کنند، هم از زیبایی و حس زندگی و سرسبزی درختان در این دنیای آپارتمانی و فست‌فودی بهره ببرند. ما به لطف خدا 11 اقلیم از 13 اقلیم را داریم و می‌توانیم در هر منطقه‌ای بنا به شرایط همان منطقه، گیاهان و درختان مناسب را به این منظور بکاریم.

خبر خوب اینکه قرار است این تصویر زیبا به واقعیت تبدیل شود. معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی قول داده در عرض 4 سال 1 میلیارد نهال در مدارس کاشته شود و به دانش‌آموزان و دانشجویان تحویل داده شود تا در آن چگونگی پرورش نهال را یاد بگیرند و تمرین کنند. خبر خوب‌تر اینکه این نهال‌ها قرار است مثمر و میوه‌ده باشند و اگر خدا بخواهد و مسئولین هم حواس‌شان را جمع کنند، دست‌کم در مدارس، درخت‌های غیرمثمر کاشته نشود.

تابستان بود که رئیس‌جمهور دستور داد در کشورمان یک میلیارد نهال کاشته شود و از همان موقع کمیته‌های مربوطه ایجاد شد تا کار به دیروز رسید که با حضور وزیر آموزش و پرورش و وزیر جهاد کشاورزی، اولین مدرسه در راستای شعار «هر مدرسه یک نهالستان» نهال‌کاری شد.


امسال پشتکوه شیراز بیش از 400 کیلوگرم زعفران برداشت می‌کند

این شما و این زعفران بی‌نظیر شیرازی

خوشا شیراز و وضع بی‌مثالش... خصوصاً حالا که فصل برداشت زعفرانش رسیده! بخش پشتکوه استان فارس (مشکان و دهچاه) جایی است که بیشترین زعفران این شهرستان در آن تولید می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز گفته در شرایط عادی از هر هکتار به‌طور میانگین 5 کیلوگرم زعفران برداشت می‌شود. خبر خوب اینکه عملکرد این شهرستان از سال پیش بهتر بوده و قرار است امسال در بازهٔ زمانی برداشت که حدود 25 روز است، بیش از 400 کیلوگرم زعفران برداشت کنند.

خوب است بدانید مهم‌ترین قسمت گل زعفران، کُلالهٔ آن است که از بخش‌های مختلف «نگین»، «سَرگُل»، «پوشال» و «دسته» تشکیل می‌شود. مرغوب‌ترین زعفران از «نگین» کلاله به دست می‌آید. از سومین سال کشت پیاز زعفران، بازده اقتصادی آن آغاز می‌شود و تا 7 سال می‌توان از آن محصول گرفت.

تا چند سال پیش ایران تنها صادرکنندهٔ زعفران به دنیا بود. اما در سال‌های اخیر اسپانیا، امارات، افغانستان، هند و... نیز به این فهرست اضافه شده‌اند. در حالی که امارات اصلاً کشت زعفران ندارد! امیدواریم با همت و تدبیر مسئولان و مشارکت بخش خصوصی، مشکل بسته‌بندی تجاری و حرفه‌ای این طلای سرخ هم حل شود تا دیگر شاهد صادرات فله‌ای این محصول ارزشمند و فروش آن به نام کشورهای دیگر نباشیم.

 


فرماندهٔ سرافزار، شهید حسین خرازی

تو دشمن ما نیستی!

در کتاب «حدیث خوبان» حکایت‌های اخلاقی و کراماتی از مشاهیر اصفهان آمده است. یکی از این حکایات مربوط به شهید «حسین خرازی» از فرماندهان بزرگ دفاع مقدس است که روزی در کردستان با لباس شخصی سوار اتوبوس شد. یک کودک کُرد که همراه پدرش بود، بر اثر تکان‌های شهید اتوبوس دچار تهوع شد. شهید خرازی کلاه کاموایی‌اش را زیر دهان کودک گرفت. کلاه کثیف شد. پدر بچه عصبانی شد و می‌خواست بچه را تنبیه کند. اما شهید خرازی لبخندی زد و مانع این برخورد شد. گفت: «کلاه است. می‌شوییم. تمیز می‌شود.».

مدت‌ها بعد شهید خرازی و نیروهایش در میدان عملیات به محاصرهٔ دشمن درآمدند. طوری که دیگر راهی نداشتند. فرماندهٔ دشمن با نیروهایش به گروه شهید خرازی نزدیک شد. ناگهان اسلحه را کنار گذاشت و سردار خرازی را به آغوش کشید و بوسید و گفت: «من پدر همان بچه‌ام... با رفتار آن روزت مرا شیفتهٔ خودت کردی. حالا فهمیدم که شما دشمن ما نیستی.».

خوش‌خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول