اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

ناامیدی آمریکا از برقراری آتش‌بس در اوکراین پیش از انتخابات 2024

وزارت خارجه آمریکا معتقد است که رئیس جمهور روسیه به هیچ عنوان با برقراری آتش‌بس در اوکراین پیش از برگزاری انتخابات آمریکا درسال 2024 موافقت نمی‌کند.

ناامیدی آمریکا از برقراری آتش‌بس در اوکراین پیش از انتخابات 2024

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، واشنگتن این موضوع را پذیرفته است که «ولادیمیر پوتین» رویس جمهور روسیه با برقراری آتش‌بس در اوکراین پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که در نوامبر سال ۲۰۲۴ برگزار می‌شود، موافقت نخواهد کرد.

به گزارش «رویترز» و به نقل از یک مقام وزارت خارجه آمریکا که نخواسته نامش فاش شود، در جریان یک نشست توجیهی میان وزرای کشورهای عضو ناتو در بروکسل، یک مقام آمریکایی عنوان کرده است که این کشور حمایت خود از اوکراین را ادامه خواهد داد، زیرا بر سر این موضوع که توافق صلحی در سال آینده میان اوکراین و روسیه وجود ندارد، در وزارت خارجه این کشور اتفاق نظر وجود دارد.

به گفته این مقام آمریکایی، انتظاری مبنی بر اینکه پوتین قبل از انتخابات آمریکا بخواهد با اوکراین توافق کند و یا وارد صلح معنا داری با این کشور جنگ‌زده شود، بعید است.

این مقام ناشناس در پاسخ به این سوال که آیا نظر شخصی خود را در این‌باره مطرح می‌کند یا مواضع دولت ایالات متحده را بیان می‌کند، عنوان کرده است: این یک فرضیه مشترک در دولت آمریکاست.

اظهارات موجود در شرایطی مطرح شده است که همه متحدان، حمایت قاطع خود را از اوکراین ابراز کرده‌اند. با این حال در حال حاضر تنها یک نگرانی در این مورد وجود دارد و آن این است که اگر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور سابق آمریکا بار دیگر به کاخ سفید بازگردد، حمایت غرب از اوکراین را در جنگ با روسیه تضعیف کرده و کاهش دهد.

البته که این مقام ناشناس آمریکایی فعال در وزارت امور خارجه به نام ترامپ اشاره‌ای نکرده است و هیچ استدلالی مبنی بر اینکه نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چگونه می‌تواند بر روند حمایت این کشور از اوکراین تاثیر بگذارد، ارائه نکرده است.

پیش از این، منابعی ناشناس از تلاش‌های آلمان و آمریکا جهت مجبور کردن اوکراین به مذاکره با روسیه صحبت کرده بودند و ادعا شده بود که دو کشوربرای رسیدن به هدف مورد نظر خود در این راه قصد دارند تا از طرح محدودیدت عرضه تسلیحات به اوکراین به عنوان یک ابزار استفاده  کنند.

با این حال، هم آلمان و هم ایالات متحده «ادعای مطرح شده» را برای مجبور کردن اوکراین جهت آغاز مذاکرات با روسیه به منظور پایان دادن به یک جنگ تمام عیار رد کردند.

در آغاز ماه نوامبر نیز، «ولادیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین اعلام کرده که تابحال کسی او را جهت مذاکرات با روسیه تحت فشار قرار نداده است.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول