اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مرکزی

6 نقطه حادثه‌خیز استان مرکزی تا پایان سال مالی 1402 رفع می‌شوند

مدیرکل راهداری استان مرکزی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص رفع نقاط حادثه خیز استان گفت: تمامی نقاط حادثه خیز مصوب سال 1395 برطرف شده، همچنین 37 نقطه حادثه خیز جدید نیز در سال جاری ابلاغ شده که از این تعداد 9 نقطه رفع شده و 6 نقطه آن تیز در پایان سال مالی 1402 رفع خواهد شد.

6 نقطه حادثه‌خیز استان مرکزی تا پایان سال مالی 1402 رفع می‌شوند

به گزارش خبرگزاری فارس از شازند، مهرداد جهانی در آیین بهره برداری از راه روستایی چهار چریک با اشاره تحقق اهداف دولت سیزدهم در تکمیل طرح های نیمه تمام در حوزه راه های استان مرکزی اظهار کرد: در دو سال اخیر در سطح راه های استان 62 طرح نیمه تمام تکمیل و مورد بهره برداری قرار گرفت؛ بهره مندی 35 روستای بالای 20 خانوار از راه آسفالته، تکمیل 5 تقاطع غیرهمسطح مانند راه آهن پرندک، کردیجان، راه آهن شازند، شهید مهدی پرندک و نادرآباد از جمله این طرح ها بوده است. 
 
وی با اشااره به اهمیت افزایش ضریب ایمنی در محورهای استان افزود: در این راستا در استان احداث 5 دستگاه پل بزرگ (پل شازند به آستانه، پل طریزآباد تفرش، پل گوگسیگرد تفرش و...) و همچنین اجرای 17 پروژه مختلف شامل اصلاح هندسی، احداث واریانت، تعریض محور، اصلاح مسیر واریانت میان رودان، اصلاح قوس های محور گلدشت – آشیانه، واریانت رضاآباد ساوه و... صورت گرفته که نقش بسزایی در کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن داشت. 
 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با اشاره به اقداماتی که در شهرستان شازند در خصوص نگهداری از راه‌ها صورت گرفته بیان کرد: در مجموع طی دو سال اخیر یک هزار و 150 کیلومتر از راه‌های استان از انواع روکش آسفالت و ماسه آسفالت برخوردار شده که 212 کیلومتر مربوط به شهرستان شازند بوده است. 

 جهانی با اشاره به ارتقای ایمن‌سازی راه‌های استان ادامه داد: 58 کیلومتر روشنایی طولی در سطح راههای استان انجام شده که 35 کیلومتر آن در شهرستان شازند بوده است، همچنین  از ۳۷ مورد روشنایی نقطه‌ای انجام شده در استان ۵ مورد در این شهرستان رقم خورده است. 
 
وی نگهداری از ۶۰ کیلومتر روشنایی راه‌های شهرستان شازند، تعمیر و نصب ۷۹ کیلومتر حفاظ فلزی (گاردریل)، اجرای  ۸۵۰ کیلومتر خط ترافیکی، ساخت ۲۲ کیلومتر راه روستایی را بخشی از شاخص ترین اقدامات در این شهرستان برشمرد. 
 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی با بیان اینکه در راستای افزایش سطح ایمنی راههای استان نیز اجرا و نصب نیوجرسی به طول 62 کیلومتر در دست اقدام است خاطرنشان کرد: 40 کیلومتر از برنامه پیش بینی شده در خصوص نصب حفاظ میانی بتنی (نیوجرسی) مربوط به محورهای شهرستان شازند بوده که 50 درصد پیشرفت داشته است. 
 
جهانی همچنین با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص رفع نقاط حادثه خیز استان نیز گفت: تمامی نقاط حادثه خیز مصوب سال 1395 برطرف شده، همچنین 37 نقطه حادثه خیز جدید نیز در سال جاری ابلاغ شده که از این تعداد 9 نقطه رفع شده و 6 نقطه آن تیز در پایان سال مالی 1402 رفع خواهد شد. 
 
وی با اشاره به توسعه سامانه‌های هوشمند جاده‌ای در استان نیز اضافه کرد: دوربین های نظارتی در جاده های استان از 27 سامانه به 34 سامانه ارتقا یافته که 2 مورد آن در حوزه شازند بوده است؛ قرارداد نصب و به روزرسانی 30 دستگاه دوربین نظارتی تصویری نیز منعقد شده و تا یک سال آینده به بهره برداری می رسد. 
 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی بیان کرد: طی دو سال اخیر همچنین دوربین‌های ثبت تخلف سرعت نیز از 32 دستگاه به 86 دستگاه ارتقا یافته که 11 مورد آن در حوزه راههای شازند بوده است. 
 
جهانی با اشاره به تحقق وعده دولت سیزدهم در خصوص تلاش برای محرومیت زدایی از روستاها در زمینه ساخت راه‌های روستایی با اولویت روستاهای بالای ۲۰ خانوار اظهار کرد: ساخت 160 کیلومتر راه روستایی از شاخص ترین اقداماتی است که طی دوسال اخیر در سطح استان انجام شده که 22  کیلومتر آن در شهرستان شازند بوده است. 
 
وی افزود: همچنین خوشبختانه روستاهای بالای 20 خانوار 8 شهرستان از 12 شهرستان استان مرکزی از راه آسفالته برخوردار شده‌اند که شازند یکی از همین شهرستان‌ها است. 
 
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی بهره برداری از راهدارخانه‌های کله جوب و گلدشت، ساختمان مدیریت بزرگراه توره و پلیس راه در دست ساخت توره را از اقدامات صورت گرفته در حوزه ساخت راهدارخانه ها، پاسگاههای پلیس راه و سوله ها در سطح استان برشمرد. 
جهانی با بیان اینکه ساماندهی معادن نیز یکی از اقدامات صورت گرفته در حوزه حمل و نقل بود که نقش بسزایی نیز در درآمدزایی سازمان دارد، خاطرنشان کرد: در حوزه حمل کالاهای اساسی و تخلیه بنادر جنوب کشور نیز استان مرکزی رتبه اول را به نسبت میزان تامین ناوگان به خود اختصاص داده است. 

وی استفاده از بازارگاه‌های الکترونیکی و سامانه‌های اعلام بار مجازی را از اقدامات انجام شده در توزیع هوشمند بار برشمرد.

پایان پیام

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول