به گزارش خبرگزاری فارس از همدان حجتالله کمکی ظهر امروز در جمع خبرنگاران بر ضرورت اهمیت امنیت و ایمنی مواد غذایی تاکید کرد و افزود: دولت توجه ویژهای به شورای عالی مواد غذایی دارد و امنیت غذایی را در دستور کار قرار داده است.
وی با تأکید بر فواید و مزایای آرد و نان کامل گفت: یکی از اولویتهای معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان فراهم کردن شرایط مصرف آردهای کامل و سبوسدار است.
مدیر نظارت بر ارزیابی خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با بیان اینکه با نان کامل میتوان املاح و فیبر لازم را دریافت کرد افزود: یکی از برنامههای وزارت بهداشت غنیسازی با مصرف نان کامل و آرد است که در پیشگیری بروز بیماریهایی نظیر فشار خون و چربی مؤثر است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از اعطای ۵ هزار و ۴۲ فقره مجوز سیب سلامت برای انواع فرآوردههای خوراکی و بهداشتی و آشامیدنی در استان خبر داد.
کمکی گفت: این رقم، عدد قابل توجهی بوده و خوشبختانه با تنوع بالا صدور مجوز محصولات در استان نه تنها به کشورهای اطراف و خلیج فارس بلکه به روسیه و کشورهای دیگر نیز صادر میشود.
پایان پیام/89026/