اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دانشگاه

بیست‌و‌یکمین جشنواره پایان‌نامه‌های دینی و قرآنی کشور به ایستگاه پایانی رسید

مراسم اختتامیه بیست‌و‌یکمین جشنواره پایان‌نامه‌های دینی و قرآنی کشور با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر عتف، جمعی از مسؤولان استان، شهرستان و اساتید، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان در تالار خیام برگزار شد.

بیست‌و‌یکمین جشنواره پایان‌نامه‌های دینی و قرآنی کشور به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش  گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم اختتامیه بیست‌و‌یکمین جشنواره پایان‌نامه‌های دینی و قرآنی کشور گفت: یکی از رسالت‌های مهم در معاونت فرهنگی وزارت علوم و در مجموعه دانشگاه‌ها، تکثیر فضای قرآنی و افزایش انس با قرآن چه در قالب فعالیت‌هایی مانند تلاوت، قرائت و تجوید، حفظ و چه در قالب پایان نامه‌های قرآنی است.

*  بهترین سن برای انس با قرآن سن دانشجویی است

وی افزود: بهترین سن برای انس با قرآن سن دانشجویی و قبل از آن است چون شالوده فکری، احساسی و اخلاقی انسان در این دوران شکل می‌گیرد بنابراین استفاده از ظرفیت قرآن تاثیرات عمیقی را می‌گذارد و آینده زندگی را شکل می‌دهد.

 کلانتری با قدردانی از برگزارکنندگان بیست‌و‌یکمین جشنواره پایان نامه‌های دینی و قرآنی کشور در رفسنجان، بیان کرد: سطح داوری‌ها بسیار خوب بود و برای مدیریت جشنواره از سامانه‌ای بهره گرفته شد که هم کار را تسهیل و هم شفاف کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به افزایش چهار برابری آثار ارسالی به این جشنواره گفت: امیدواریم این فعالیت‌ها رونق بیشتری یابد. امسال علاوه بر جوایزی که به برگزیدگان این جشنواره داده می‌شود مبلغی هم به عنوان پژوهانه به اساتید راهنمای پایان‌نامه‌ها داده خواهد شد و تشویقی برای اساتید باشد که این مسیر را باز کنند تا دانشجویان در این موضوعات حضور جدی و پررنگ داشته باشند. 

رضارنجبرکریمی رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان هم با ابراز خرسندی از میزبانی جشنواره توسط دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان و برگزاری همزمان آن با سالروز احراز هویت شهید مهدی تحویلیان بیان داشت: این جشنواره مهمی است که هدف آن توسعه تحقیقات کاربردی قرآنی است و می تواند متناسب با موضوعات روز در این زمینه متمرکز شود.

در ادامه حجت الاسلام اصغر عسکری امام جمعه رفسنجان اظهار کرد: پژوهشگران قرآنی باید قرآن را به صحنه عمل و اجرا بیاورند. وی افزود: دشمنان نتوانستند قرآن را از ما بگیرند اما تلاش کردند کاربرد قرآن را تغییر دهند که موفق هم بودند. قرآن که باید در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و محافل ما به عنوان کتاب مطرح مورد بررسی قرار بگیرد اما در محافل ترحیم از آن استفاده می‌شود.

امام جمعه رفسنجان ادامه داد: قرآن کتاب هدایت است و هیچ موضوع مشکوکی و هیچ کلمه مترادفی در قرآن وجود ندارد اما متاسفانه قرآنی که این همه برهان و دلایل روشن برای هدایت جامعه دارد مورد غفلت قرار گرفته است.

در پایان برگزیدگان جشنواره معرفی و تجلیل شدند. شایان ذکر است: در این مراسم مهدی غلام نژاد قاری ممتاز و بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و خانواده شهید مهدی تحویلیان هم حضور داشتند.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول