اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کهگیلویه و بویراحمد

پزشکی که با کیمیای عشق اشک‌ها را به لبخند تبدیل می کند+فیلم

طبابت عاشقانه پزشکی حاذق در گچساران، نام این شهرستان نفتی کوچک ولی پرآوزه را اینبار در کنار شهرت به آب و آتش، به عنوان مرکزی برای درمان زوج‌های چشم‌انتظار فرزنددار شدن مطرح کرده است.

پزشکی که با کیمیای عشق اشک‌ها را به لبخند تبدیل می کند+فیلم

خبرگزاری فارس گچساران- ندا نعمتی- فرزند آوری و جوانی جمعیت در حال حاضر به یکی از مباحث و موضوعات مهم در جامعه ایران اسلامی مطرح است.

در کهگیلویه و بویراحمد، استانی که هنوز با فرهنگ طوایفی و عشیره ای حرکت خود را با دنیای امروز هماهنگ کرده داشتن فرزند متعدد از قدیم در خانواده های این استان رایج بوده است.

 نداشتن فرزند در میان خانواده ها به یک دغدغه بزرگ تبدیل شده تا جایی که احتمال برهم خوردن یک زندگی یا فرو ریختن زندگی را رقم میزند؛ وقتی تقلای زوج های نابارور را برای داشتن فرزند می بینیم از صمیم قلب برای آنها شادمانی در آغوش کشیدن بچه را آرزو می کنیم.

با هزاران امید به بیمارستان بی‌بی‌حکیمه گچساران آمدیم

یکی از زوج های نابارور منتظر در بیمارستان بی بی حکیمه گچساران در گفت و گو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: با هزاران امید از اصفهان به گچساران آمدیم تا به لطف خدا و تلاش پزشک دلسوز خانم بخشایی و تیم همراهش پس از سالها به آرزوی دیرینه خود که داشتن یک فرزند است برسیم.

این خانم در حالی که اشک در چشمانش حلقه زده بود با صدای لرزان گفت: رنج و مشقت سفر به استان دیگر و غربت را با تمام یختی ها به جان خریدیم ولی این آخرین در است که برای بارور شدن آرزوی چندین ساله خود به آن می کوبیم.

همسر این خانم ادامه داد: ۱۱ سال است که به هر دری زدیم تا خداوند ما را از برکت بچه بهره مند کند اما نشد، شنیدیم  نتیجه گرفتن آشنایان خود را از مرکز باروری در گچساران به کمک پزشک متخصص خانم دکتر بخشایی، آمده ایم تا با توکل بر خدا و تکیه بر دانش این‌پزشک حاذق شانس خود را برای بار دیگر امتحان کنیم.

هیچ وقت نباید از رحمت خداوند ناامید شد

یکی دیگر از زوج های مراجعه کننده در حالی که با خوشحالی دست همسرش را گرفته بود و آهسته آهسته در حال بیرون زدن از بیمارستان بودند اضافه کرد: هیج وقت نباید از رحمت خداوند نا امید شد، بعد از ۱۵ سال خانم من دو قلو باردار شده است.

وی با کمی تبسم و اشاره به سن خود افزود: شاید کمی دیر شده باشد ولی وجود فرزندانی که اینهمه سال منتظر آنها بودم من را جوان می کند، فقط خدا می داند من و همسرم چقدر زجر کشیدیم و زندگی به کام ما تلخ شد تا جایی که به پای امضاء سند طلاق هم رفتیم.

وی گفت: ما از استان یزد به اینجا آمده ایم، حالا برای به دنیا آمدن دوقلوها من و همسرم لحظه شماری می کنیم و در هر ساعت از شب و روز خدا رو شکر و دعای خیر خود را بدرقه این خانم پزشک متخصص زنان و زایمان و نازایی و تیم همراهش در بیمارستان بی بی حکیمه گچساران می کنیم.

حدود ۸ سال زیر نظرپزشکان در اصفهان بودیم نتیجه نگرفتیم

 

 در بخش Ivf یکی از آقایان نیز بیان کرد: من و خانمم از بروجن برای درمان ناباروری به بیمارستان بی بی حکیمه گچساران آمده ایم.

وی ادامه داد: حدود ۸ سال زیر نظر پزشکان در اصفهان بودیم ولی نتیجه نگرفتیم.

وی اظهار کرد: در حال حاضر با توکل برخدا و نتایج خوب دیگر مراجعه کنندگان به بیمارستان بی بی حکیمه بر ای درمان زیر نظر خانم دکتر بخشایی قرار گرفتیم امیدواریم که من و همسرم از نعمت در آغوش کشیدن فرزند خود بهره مند شویم.

وقتی لبخندها و دعای خیر یک خانواده خستگی پزشک را دور می کند

تلاش خستگی ناپذیربرای جوانی جمعیت و فرزندآوری دربیمارستان بی‌بی‌حکیمه گچساران

دکتر پردیس بخشایی رئیس بیمارستان بی بی حکیمه گچساران در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار کرد: به لطف خدا و تلاش های بسیار و همگامی تیم همراه بیمارستان بی بی حکیمه گچساران به یک مرکز یا بهتر بگوییم به یکی از قطب های درمان ناباروری در جنوب کشور تبدیل شده است.

وی بیان کرد: تلاش شد تا قبل از هر چیزی در این بیمارستان بخش ان آی سی یو نوزادان را تقویت کنیم.

 وی بیان کرد: از سال ۹۷ بخش Ivf در بیمارستان بی بی حکیمه گچساران کار خود را آغاز کرد.

رئیس بیمارستان بی بی حکیمه گچساران تصریح کرد: تاکنون درمان بسیاری از بیماران مراجعه کننده نابارور از نقاط مختلف کشور و کشورهای همسایه اعم از عراق، گرجستان و تاجیکستان در این بیمارستان صورت گرفته است. 

بخشایی عنوان کرد: درمان ناباروری در این مرکز باعث شده بسیاری از زوجینی که تا مرز جدایی رفته اند با دریافت خدمات ناباروری به زندگی مشترک ادامه دهند، بیماری که این مشکل باعث جدایی او شده بود پس از وصل شدن مجدد به همسر اول خود تحت درمان قرار گرفت و در حال حاضر نیز باردار است.

وی گفت: در گذشته زوج های نابارور متعددی به دلیل وجود هزینه‌های بسیار بالا و تردد دشوار در استان‌های دیگر از ادامه درمان منصرف می‌شدند.

 رئیس بیمارستان بی بی حکیمه گچساران خاطرنشان کرد: در حال حاضر با راه‌اندازی این بخش در بیمارستان بی‌بی‌حکیمه گچساران اغلب بیماران به ما مراجعه کرده پروسه درمان نازایی خود را طی می‌کنند.

بخشایی بیان کرد: آمار باروری ( fertility rate) از ابتدا در مرکز بین ۳۵-۴۰ درصد بوده که با آمار باروری بهترین مراکز دنیا برابری می کند.

 وی افزود:از سال ۹۷ تا کنون حضور سالانه ۱۶۰۰ الی ۲۵۰۰ بیمار مراجعه کننده در راستای درمان ناباروری به بیمارستان بی بی حکیمه ثبت شده است.

 وی افزود: پوشش بیمه‌ای در مرکز آی وی اف گچساران وجود دارد و بیماران می‌توانند با هزینه بسیار کم مراجعه و درمان خود را انجام دهند.

رئیس بیمارستان بی بی حکیمه گچساران در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در خصوص تخصص کار خود اظهار کرد: حدود ۲۰ سال از زمان تخصص و ۷ سال نیز از فوق تخصص من می گذرد.

بخشایی اضافه کرد: با وجود داشتن بورد تخصصی زنان ، زایمان و نازایی فلوشیپ فوق تخصصی ناباروری و Ivf هیچ گاه حاضر نشدم گچساران را رها کرده و به یک کلان شهر دیگر با امکانات بهتر بروم.

وی در پاسخ به اینکه هیچگاه از خدمت در یک شهر کوچک لر نشین خسته نشدید، افزود: پدر من اصالتا لر هستند و من نیز از خدمت در این شهرستان هیچ گاه نا امید نشدم، مردم استان و بخصوص گچساران به من و تیم همراهم همیشه لطف دارند و ما نیز تمام تلاش خود را برای خوشحال کردن زوج های بیشتر انجام می دهیم.

بیمارستان بی بی حکیمه و نقش پر رنگ آن در جوانی جمعیت

حسین عسکری سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران در گفت و گو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: مرکز درمانی تخصصی مادر و کودک بی بی حکیمه گچساران در سال ۹۶ به بهره برداری رسید و نقش مهمی را در درمان ناباروری زوحین ایفا می کند.

وی بیان کرد: ابن بیمارستان در زمینی به مساحت 30000 مترمربع و با زیربنای 11000 مترمربع راه اندازی شده است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران تصریح کرد: در شش ماهه نخست امسال ۵۰۲ مورد زوج‌های ناباور در این شهرستان شناسایی و به بیمه سلامت معرفی شده‌اند.

وی گفت: سال گذشته ۱۴۵۶ نفر در این شهرستان متولد که از این تعداد ۱۲ نفر از نوزادان فوت کرده‌اند.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران خاطرنشان کرد: بیمارستان بی بی حکیمه دارای ۱۰ بخش شامل اورژانس ، اتاق عمل، آی سی یو ، ان ای سی یو ( ۷ تخت)، نوزادان، اطفال ، مراقبت از مادران پر خطر  در قالب ۱۵ تخت، زایشگاه و جراحی زنان است.

عسکری بیان کرد: ساخت و تجهیز بخش جراحی عمومی این بیمارستان در قالب هشت تخت با اعتباری بیش از ۲۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.

بیمارستان بی‌بی حکیمه گچساران؛ امیدگاه جدید زوج‌های نابارور

در حال حاضر با پیشرفت علم و تکنولوژی امکان داشتن بچه برای زوج های نابارور بسیار زیاد شده است؛ دولت نیز به طرق مختلف برای کمک به اینگونه زوج ها با کاهش هزینه های سرسام آور درمان با همکاری بیمه ها به میدان آمده تا در راستای جوانی جمعیت و ترویج فرزند متعدد، زوج های خواستار فرزند را به آرزوی خود برساند.

گچساران این شهرستان کوچک ولی پرآوزه نفتی اینبار در کنار شهرت آب و آتش خود آوزه اش به دلیل یک مرکز درمان زوج های نابارور با پزشک حاذق دکتر پردیس بخشایی بورد تخصصی زنان ، زایمان و نازایی، فلوشیپ فوق تخصصی ناباروری و Ivf با همت وی و تیم همراهش در بیمارستان بی بی حکیمه این شهرستان را به مرکز امید زوجین تبدیل کرده است به طوریکه آوازه این بیمارستان و تخصص این‌پزشک حاذق تا برخی کشورهای عربی و همسایه نیز رفته است.

بیمارستان بی بی حکیمه گچساران که از آن به عنوان بیمارستان مادر و کودک در گچساران نام برده می شود با تلاش رئیس بیمارستان و کادر همراهش اغلب شاهد لبخندها و اشک های شوق خانواده های منتظر فرزند است، لبختدها و اشک های شوق که خستگی کار را از این تیم دور کرده و به آنها نیرویی مضاعف برای ادامه راه و کمک به دولت در راستای جوانی جمعیت را می دهد.

پایان پیام/ ۸۲۰۳۳

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول