علی سلیمانی در گفت وگو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار کرد: در بازرسی بهداشتی از سردخانه یک واحد رستوران در سطح شهر مقدار ۱۱۰ کیلو انواع گوشت مرغ، گوشت قرمز و گوشت از پیش چرخ شده منجمد تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف که به صورت نامناسب چیدمان و نگهداری شده بود جمع آوری و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور افزود : متصدیان تارلارها، رستورانها و آشپزخانهها موظفند مواد پروتینی مورد استفاده در واحد صنفی خود را از مراکز مجاز و معتبر که زیر نظر کارشناسان دامپزشکی فعالیت دارند تهیه و شرایط و نحوه نگهداری این مواد را در سردخانه های مخصوص رعایت کنند .
وی تصریح کرد: مواد پروتئینی موجود در سردخانهها باید دارای برودت لازم و برچسب مشخصات همراه با تاریخ تولید و مدت زمان مصرف بر روی آن درج شده باشد.
پایان پیام/