اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  شهری

چمران: نمایشگاه بین‌المللی 31 هزار میلیارد تومان به شهرداری بدهکار است

رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه قطعا مشکل نمایشگاه بین‌المللی را حل می‌کنیم، گفت: این نمایشگاه 31 هزار میلیارد تومان به شهرداری بدهکار است.

چمران: نمایشگاه بین‌المللی  31 هزار میلیارد تومان به شهرداری بدهکار است

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران امروز 16 آبان 1402، در حاشیه جلسه علنی شورای شهر در جمع خبرنگاران، به حضور فرماندار تهران در شورا اشاره کرد و گفت: قبلا فرمانداران زیاد به شورا می‌آمدند اما متأسفانه در این دوره فرصت نشد و با هماهنگی‌های صورت گرفته امروز قیومی فرماندار تهران میهمان شورای شهری‌ها است.

وی با بیان اینکه امروز مسائل حریم، نمایشگاه بین‌المللی، بحث انتخابات و ... مکطرح می‌شود گفت: مباحث مختلف شهری امروز با فرماندار در میان گذاشته می‌شود.

رئیس شورای شهر در خصوص انتقال نمایشگاه بین‌المللی از تهران گفت: به نظرم رسانه‌ها هم در ایان زمینه  کوتاهی کرده‌اند. البته چند وقت پیش دیدم که صدا و سیما از مردمی که در ترافیک مانده بودند گزارش تهیه کرده بود و برخی می‌گفتند ساعت‌ها در ترافیک گرفتار بودند باید ارتباط بین مردم و رسانه‌ها و همچنین رسانه‌ها و مردم قوی‌تر باشد.

چمران ادامه داد: راهبندان نمایشگاه بین‌المللی را خودمان به وجود آورده‌ایم و باید برطرف کنیم و قطعا دوستان در فرمانداری و استانداری هم کمک می‌کنند چندی پیش  استاندار تهران در جلسه‌ای که با رئیس نمایشگاه داشتند این مسائل را مطرح کردند ولی شاید منابع و منافع مالی هنوز اجازه نمی‌دهد که گردانندگان نمایشگاه سر عقل بیایند. قطعا و یقینا مشکل نمایشگاه را حل می‌کنیم.

وی در خصوص میزان بدهی نمایشگاه بین‌المللی به شهردار تهران گفت: 31 هزار میلیارد شهرداری از نمایشگاه بین‌المللی طلب دارد.

چمران در بخش دیگر سخنانش در خصوص نهضت پارکینگ‌سازی گفت: امتیازاتی به پارکینگ‌سازی داده می‌شود اما متأسفانه برخی از افراد ترجیح می‌دهند با جای استفاده از پارکینگ دوبله پارک کنند و جریمه شوند ولی به پارکینگ نروند.

وی تأکید کرد: ما امتیازاتی برای ساخت پارکینگ داده‌ایم.

رئیس شورای شهر در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه گفته می‌شود هزینه پارکینگ بالا رفته است گفت:‌کسانی که پارکینگ نساخته‌اند مشمول عوارض شده‌اند متأسفانه دیوان عدالت مصوبه را لغو کرد نمی‌دانم کدام شهرستان بود به ما هم خورد  کوچه‌ای که پله دارد نمی‌تواند پارکینگ بسازد و یا خانه‌ای که در خانه‌اش به بزرگراه باز می‌شود نمی‌توان اجازه ساخت پارکینگ داد این افراد قبلا به قیمت روز بهای ساخت را می‌دادند و شهرداری برایشان پارکینگ می‌ساخت این مصوبه لغو شد که مشکلاتی ایجاد کرده و قیمت‌ها را چند برابر کرده است.

همچنین نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در جریان یکصد و نودمین جلسه این شورا در نطق پیش از دستور خود گفت: جبهه مقاومت اسلامی حماس با تکیه بر مفهوم والای آزادی و رهایی از چنگ ظالم در هفتم اکتبر؛ یعنی 32 روز قبل با به اجرا درآوردن عملیات منحصر به فرد طوفان الاقصی فصل جدیدی از مبارزه و رویارویی با رژیم منحوس صهیونیستی را گشود.

وی ادامه داد: رژیمی که برای تداوم اشغالگری خود با پشتوانه سرویس اطلاعاتی موساد و بکارگیری انواع ابزارهای الکترونیکی و دیوارهای حائل، سلاح‌های ویژه رزم شهری، بهره‌گیری از آخرین تکنولوژی در حوزه جنگ افزارهای زرهی و ... به دنبال نمایش شکست ناپذیری خود بر آمده بود. این رژیم کودک‌کش با استفاده از این موارد به دنبال مخابره این پیام به جهان بود که اراضی اشغالی، قلعه ای دست نیافتنی هستند و این زمین های غصبی، امن و امان برای صهیونیست‌ها.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطر نشان کرد: اما طوفان الاقصی تمام هیبت این امپراطوری بنا شده بر روی آب را فرو ریخت و نشان داد که سیستمی همچون موساد هم نمی‌تواند در برابر خواست ملتی که عزم خود را برای رهایی جزم کرده است، کاری از پیش ببرد.  

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر اذعان داشت: طوفان الاقصی چنان سیلی محکمی بر صورت سیستم حاکم بر تلاویو بود که تا چند روز نتوانستند از شوک خارج شوند. این شوک تا به امروز نیز ادامه داشته به نحوی که برای فرار از آن حاضر به ریختن خون بالغ بر ده هزار انسان بی‌گناه شدند تا شاید آبروی از دست رفته‌شان بازگردد اما غافل از اینکه این خون‌ها دامن گیر است و هر روز در گوشه‌ی از دنیا فریاد تظلم خواهی به نفع مردم غزه بلند می شود و هر روز واقعیت جنایت‌بار رژیم کودک‌کش صهیونیستی بیش از پیش بر جهانیان مشخص می‌گردد.

وی گفت: رژیم صهیونیستی امروز در شرایطی در چارچوب تنگ تنهایی گرفتار آمده که سران آن تا همین چند ماه پیش به دنبال دسیسه، آشوب، اغتشاش و براندازی نظامی در ایران بودند که برخواسته از خواست ملت و مطالبه دینی مردم بود.

برخی به عنوان پیاده نظام موساد، شعار«زن، زندگی،آزادی» سردادند

معدنی پور ادامه داد: رژیم صهیونیستی در حوادث سال گذشته هرآنچه داشتند را به میدان آوردند و تمام توان خود تحت لوای شعار زن، زندگی، آزادی به خدمت گرفتند تا کشور در غبار فتنه فرو رفته و خواسته نامشروع آنان که همان عبور از جمهوری اسلامی ایران بود، محقق گردد. در این میان عده‌ای خود فروخته، فریب خورده و ناآگاه به مسائل، وارد میدان شدند و هر روز با سر دادن شعار زن، زندگی، آزادی به عنوان پیاده نظام موساد به ایفای نقش پرداختند و تحت تاثیر بازی رسانه‌ای صهیونیست‌ها به دنبال نمایش حق آزادی زن بر آمدند. حقی که در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران برای زنان ایران زمین به ارمغان آمده بود و حالا دشمن با تشکیک در آن به دنبال وجهه ضد اجتماعی از آن برای زنان برآمده بود.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: در آن روزها اسم زنان زیاد به گوش می‌رسید و هر روز عده‌ای بر طبل آن می‌کوبید تا ندای وااسفای خود را برای وضعیت زنان به گوش جهانیان برساند. زنانی که بعد از انقلاب اسلامی توانسته بودند نقش‌آفرینی در اجتماع را بیاموزند و به عناصری تاثیرگذار در جامعه مبدل شوند.

وی خاطر نشان ساخت: اما حالا بعد از گذشت چند ماه از فتنه زنانه صهیونیست‌ها و دیگر بدخواهان این مرز و بوم شاهد نمایان شدن صورت واقعی تولیدکنندگان این شعار هستیم و می‌بینیم که چگونه همین افراد امروز زنان و کودکان بی‌گناه، بی پناه و غیرنظامی غزه را به خاک و خون می‌کشند و بدن‌هایشان را زیر بمب باران قطعه قطعه می‌کنند. حال سوال اینجاست که اینها همان‌ها نیستند که می‌گفتند زن، زندگی، آزادی؟

معدنی پور گفت: چرا تا دیروز در ایران زنان برای این‌‌ها اهمیت داشتند اما امروز زنان در باریکه‌ای به نام غزه چنان بی‌اهمیت می شوند که جان‌شان هر ثانیه در خطر است.سوال دیگر این است که چرا هم اکنون در شرایطی که هر روز خبری جدید از قتل عام زنان و کودکان مظلوم فلسطین به گوش می‌رسد دیگر خبری از روشنفکران داخلی نیست تا فریاد برآورند که آزادی زنان که هیچ، جان آنان به بازی گرفته شده است.این روزه سکوت و خفقان معنی‌دار برای چیست؟ آیا غیر از این است که این افراد ایمان واقعی به شعار خودشان نیز نداشتند؟ که اگر داشتند زن در هر نقطه از جهان زن است و باید برای آزادیش، برای جانش و برای امنیتش دلنگران بود.ملت شریف ایران در آن روزهای تلخ به مانند همیشه و با بصیرتی مثال زدنی صف خود را از دروغ پردازان و پروژه بگیران شعار زن، زندگی، آزادی جدا کردند و امروز در حال نمایش واقعی و عینی این شعار در حمایت از زنان و کودکان ستم دیده غزه هستند.

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: دل‌نگرانی مردم ایران برای زنان و کودکان، مختصات جغرافیایی نمی‌شناسد و مظلوم برای آنها همیشه مظلوم است در حالی که تکرارکنندگان شعار زن، زندگی، آزادی در سال گذشته نه تنها با این مفهوم قرابتی نداشتند بلکه صرفا به دنبال نمایش آن برای رسیدن به دیگر مطامع خود بودند.امروز ما شاهد نسلی آرمانی هستیم که رویکردش، عملکردش، ذهنیتش، ساختارش شعار محور نبوده و دلش به معنی واقعی برای زنان و کودکان می تپد خصوصا آنانی که امروز مظلومانه و در سکوت در غزه به خاک و خون کشیده می شوند و صدای شکستن استخوان‌هایشان به گوش شعاردهندگان سال گذشته نمی رسد.

وی با اشاره به آیه شریفه "فَاستَقِم کَما اُمِرتَ وَمَن تابَ مَعَکَ وَلا تَطغَوا اِنَّهُ بِما تَعمَلونَ بَصیر" پس همان گونه که فرمان یافته ای، استقامت کن؛ و همچنین کسانی که با تو بسوی خدا آمده‌اند(باید استقامت کنند)! و طغیان نکنید، که خداوند آنچه را انجام می‌دهید می بیند! (سوره مبارکه هود آیه ۱۱۲) بیان داشت: وقتی از فرهنگ مقاومت سخن می رانیم، گستره ای از باورها، ارزشها و رفتارها را مدنظر داریم. از مهمترین باورهای فرهنگ مقاومت،  اعتقاد به پایانی خوش است و این یعنی امید را باور کردن.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: در نینوا و در خیمه‌های حق، زندگی جاری بود، هیاهوی امید برپا بود، انتخاب محترم بود و بخشش همیشه در دسترس. عبادت و خرد، مصلحت و حکمت دوشادوش یکدیگر بودند و عزت، تنها محکی بود که ارزش زندگی را تعیین می‌کرد.

وی گفت: شهادت، پایان راه نبود و اسارت، نه یک تهدید که فرصتی بود برای هدایت نادانان و آتشی بر خیمه‌های ضالین و مغضوبین، فرسنگ‌ها دورتر از روز واقعه. این اکسیر مقاومت است که اسرایی دست بسته را بر پادشاهی به تخت نشسته، پیروز می کند. زندگی در فرهنگ مقاومت همین قدر پرامید و زیباست.

معدنی پور در پایان گفت: چنین زیست و چنان شهادتی را از خداوند حسین (ع) و همراهانش آرزومندیم.

هر چه سریعتر حقوق کارکنان شهرداری اصلاح شود

همچنین مهدی پیرهادی در جلسه امروز شورای شهر طی تذکری به شهردار تهران گفت: هر چه سریع‌تر حقوق کارکنان شهرداری در پی دستور دیوان محاسبات و نامه رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اصلاح شود.

وی گفت: بالاترین مقام در وزارت کشور این نامه را زده است و دیگر حجت بر شهرداران تمام است و شایسته است دستور فرمایید اصلاح حقوق کارکننان مشمول انجام شود.

عضو شورای شهر تهران گفت:با توجه به شفاف شدن قوانین و شمولیت ترمیم حقوق کارکنان شهرداری تهران دستور دهید که در اسرع وقت اصلاح احکام انجام شود و نسبت به اعمال آن در بودجه اصلاحی سال جاری هم اقدام شود.

همچنین پرویز سروری نائب رئیس شورای شهر هم در جلسه امروز شورا از تجلیل شهرداری از مدال‌‌آوران هانگژو تقدیر کرد و گفت:‌ مدال‌آوران 54 بار پرچم جمهوری اسلامی را برافراشته کردند و این موضوع قابل تقدیر است.

سروری همچنین به برنامه قهرمان‌شهر و قهرمانان ملی اشاره کرد،گفت: در برنامه قهرمان‌شهر در اولین دوره 600 هزار نفر شرکت کردند و هدفگذاری برای یک میلیون نفر صورت گرفته است.

وی در ادامه با بیان اینکه آسفالت‌ریزی در تهران با سرعت بالایی در حال انجام است گفت: اما اجرای علائم ترافیکی با این موضوع تطبیق ندارد و به همین دلیل مشکلاتی ایجاد کرده است.

سروری به صحبت‌هایی که با شهرداران مناطق داشت اشاره کرد و گفت:‌ آنها اعلام کردند که محدودیت اعتبار دارند لذا در فصل بودجه هستیم و از میثم مظفر عضو کمیسیون بودجه می‌خواهیم که اعتبارات لازم را در این زمینه پیش‌بینی کند.

وی تأکید کرد:‌آسفالت‌ ریزی به سرعت انجام می‌شود و با نصب  علائم این کار زیباتر و مناسب‌تر خواهد شد.

مجموعه های ورزشی برون سپاری شده، تعرفه های مصوب را رعایت نمی کنند

در ادامه جلسه امروز شورا شمس احسان عضو شورای شهر در تذکری گفت: مجموعه ورزشی‌هایی که در مناطق 22 گانه برون‌سپاری شده‌اند تعرفه‌های مصوب شورا را رعایت نمی‌کنند.

وی گفت: شهروندان اعتراضاتی در این زمینه داشتند اگر تعرفه‌ها رعایت نشود قطعا ورزش در سبد زندگی خانواده‌ها کمرنگ‌تر می‌شود.

عضو شورای شهر با تأکید بر این موضوع که باید بر اساس تعرفه شورا اخذ شود گفت:‌دریافت وجه مازاد تخلف است.

وی به بازدیدها صورت گرفته از امکان ورزشی برون‌سپاری شده اشاره کرد و گفت: در اغلب مجموعه‌های ورزشی در مناطق سازمان‌ها که برون‌سپاری شده تعرفه‌ها رعایت نمی‌شود البته پیمانکاران هم دلایلی دارند که باید بررسی شود.

شمس احسان با بیان اینکه مطالبه اعضای شورای شهر است که نباید بیش از مصوبه تعرفه پرداخت شود، گفت: از شهردار تهران تقاضا داریم که موضوع علل‌یابی کنند و تعرفه‌ها رعایت شود و تخلفی در این زمینه صورت نگیرد .

همچنین سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران در جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به پارک حاشیه ای گفت: یکی از مهمترین اقداماتی که مدیریت شهری باید آنرا به سرانجام برساند بحث پارک حاشیه‌ای است.

وی ادامه داد: مطابق با مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، شهرداری موظف شده در سال جاری ۱۲۰ هزار جای پارک را ساماندهی کند اما پس از ۸ ماه هنوز اقدام موثری‌ صورت نگرفته است.

تشکری هاشمی تصریح کرد: برای اجرای پارک حاشیه ای شهرداری با دو شرکت قرارداد بسته که یک شرکت اقدام به خرید دوربین، تجهیزات و سیستم‌های کنترل مکانیزه کنترل پارک کرده و شرکت دیگر نیز درحال اجرای مقدمات کار است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: اما طبق بررسی‌ها، برخی از افرادفاقد مسئولیت که سایه‌شان هنوز بر روی شهر است جلوی این قراردادها را گرفته‌اند و اجازه نمی‌دهند کار پیش برود.

وی اظهار کرد: با اجرایی نکردن مصوبه پارک حاشیه ای شاهد این هستیم که افرادی تحت عنوان پارکبان به احجاف اقدام به دریافت مبالغ گزاف و به دور از انتظار از رانندگان برای جای پارک می‌کنند رها بودن شهر و بی‌انضباطی‌ها منجر به از بین رفتن حقوق شهر و شهرداری تهران شده است که نمی‌توان از آن گذشت کرد.

تشکری هاشمی با بیان اینکه نمی‌توان پس از ۸ ماه برای کار ساده و پیش پا افتاده‌ای مانند پارک حاشیه‌ای بگوییم قراردادها پیش نمی‌رود گفت: البته موارد دیگری نیز وجود دارد که باید آنها را در جلسات هم‌اندیشی مطرح کنیم و امیدواریم با نظارت و مداخله رئیس شورای شهر این مشکلات حل شود.
 

آفت‌زدگی و خشک شدن ۱۲ هزار درختان در سرخه‌حصار، لویزان و چیتگر

ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران طی تذکر ضمن تشکر از مهدی چمران، رئیس شورا که با خلوص نیت و با شجاعت به عنوان نماینده مردم تهران و دلسوزانه بدون رودربایستی مشکلات مردم را مطرح می‌کند، گفت: هفته گذشته پرونده‌ای در کمیسیون ماده ۷ شعبه ما مطرح شد که من حساس شدم که آن را پیگیری کنم. شکایتی است که شهرداری تهران، در واقع منطقه ۱۳ و سازمان بوستان‌ها از پیمانکار بوستان سرخه‌حصار کرده بودند. ادعا کردند این پیمانکار باعث خشک شدن یک هزار و ۵۰۰ و ۵۳ اصله درخت با محیط بن ۴۵ تا ۱۳۲ سانتی‌متر شده است و درخواست کرده بودند این پیمانکار بیش از ۶۰ میلیارد تومان جریمه شود.

وی ادامه داد: از پیمانکار سوال کردم که برای چه مدت شما مسوولیت نگهداری این بوستان را بر عهده دارید؟ گفت یکسال است! گفتم شما اصلا اهلیت این کار را داری؟ یعنی یک مجموعه‌ای شما را به عنوان اینکه می‌توانید صلاحیت تخصصی نگهداری یک بوستان را داشته باشید تایید کرده است؟ گفت بله من از سازمان جنگلبانی و منابع طبیعی تهران مجوز دارم و دارای رتبه ۲ هستم. گفتم چند متخصص گیاه‌پزشکی و درخت داری که وقتی می‌خواهی درختان را تحویل بگیری سرشماری کنند و وضعیت درختان را بسنجند؟ من اصلا همچین کاری نکردم، من شرایط درختان را دیدم که همه سرپا هستند، بعد هم قرارداد را امضا کردم و‌ امروز هم می‌گویند باعث خشک شدن یک هزار و ۵۰۰ درخت شده‌ای!

امانی گفت: متاسفانه در بوستان‌های سرخه‌حصار، لویزان منطقه ۴ و چیتگر منطقه ۲۲ جمعا ۱۲ هزار و ۷۰۳ درخت خشک شده است! این یک فاجعه است! ما برای هر درخت بعضا شهروندان را جریمه می‌کنیم! اگر درخت قدیمی باشد و بن بالایی داشته باشد. اقدامی که به اعتقاد به من درست است! این ریه‌های تنفسی شهر تهران هستند.

این عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران می‌گوید؛ تغییر شرایط اقلیمی، کاهش بارندگی، عدم وجود منابع آبی پایدار، دیرزیستی درختان کاج، اجرای نادرست طرح بهره‌وری بوستان جنگلی، تنک نکردن درختان در سالیان گذشته، کوتاهی در بحث نگهداشت و نهایتا شیوع آفت سوسک پوست‌خوار به ویژه تا اواسط سال ۱۴۰۱ متاسفانه منجر به خشک شدن تعداد زیادی درختان در بوستان‌های جنگلی نامبرده شده، که طبق آماری که از اداره کل منابع طبیعی تهران براساس طرح چکش‌زنی، تعداد کل درختان جنگلی سرخه‌حصار که خشک شده‌اند، ۴ هزار و ۳۵۰ اصله است، لویزان ۷۲ اصله و چیتگر ۷ هزار و ۹۸۱ درخت خشک شده است که بعد از اینکه پیگیری کردند و اداره منابع طبیعی بعد از بازه زمانی یکساله مجوز داده تا کسی این درختان خشک را قطع کند. در نهایت اجازه داده شد در مرحله اول ۳ هزار و ۱۴۱ اصله در مرحله اول در سرخه‌حصار، ۷۲ اصله در لویزان و ۸۱۲ اصله در چیتگر قطع بشوند و از بوستان خارج شوند.

امانی ادامه داد: با توجه به شرایط فوق شهرداری تهران باید از این ضایعه دردناک که باعث از دست رفتن درختان از گونه‌های مختلف درخت شده گزارش ارائه دهد. گزارشی که اولا علت آفت‌زدگی، دوم؛ سال وقوع این آفت، پیمانکاری که مسئول نگهداری این بوستان‌ها بو‌ده، تعداد دقیق درختان آفت‌زده و خشک‌شده، زیرا این آمار غیر رسمی است. البته تعدادی که گفتم اجازه قطعش را دادم، قطعی است. امیدواریم شهرداری در صحن شورا در این ارتباط گزارش دهد.

در ادامه جلسه امروز شورا انتخاب دونفر از اعضای شورای اسلامی شهر تهران( عضو ناظر ) و یک نفر نماینده خبره دانشگاهی یا حوزوی در شورای سیاست گذاری موضوع بندهای دوم و سوم و هشتم ذیل ماده پنجم (5) مصوبه « طرح جامع توانمند سازی زنان سرپرست خانواده شهر تهران » اصلاحیه بعدی آن ، با توجه به پیشهاد کمیسیون (فرهنگی،اجتماعی ) در دستور کار قرار گرفت و میثم مظفر با 15 رای و خانم شمس احسان با15رای و خانم حمیده عادلیان با13رای انتخاب شدند.

پایان پیام/

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول