اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کردستان

۷۰ درصد از ترانزیت کشور از مبادی مناطق آزاد و ویژه انجام می‌شود

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: بیش از 70 درصد ترانزیت کشور از مبادی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اتفاق می‌افتد و به نوعی می‌توان گفت اغلب مبادی خروجی و ورودی ما یا منطقه آزاد و یا منطقه ویژه اقتصادی هستند.

۷۰ درصد از ترانزیت کشور از مبادی مناطق آزاد و ویژه انجام می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حجت‌الله عبدالملکی عصر امروز در شورای اداری استان کردستان اظهار کرد: شاخص اجرای اقتصاد مقاومتی رفاه است و عنصر کلیدی و رکن کلیدی برای تحقق این مهم رونق تولید است.

وی تصریح کرد: عمق سیاست اقتصاد مقاومتی تولید است و به همین منظور رهبر معظم انقلاب چندین سال است بر ضرورت توجه به این حوزه تولید تاکید می‌فرمایند.

عبدالملکی اضافه کرد: رشد تولید، ارزش سرمایه، ارزش کار، کالای داخلی، کالای ایرانی، دانش بنیان همه و همه ابعاد مختلف عنصر تولید است.

وی با بیان اینکه تولید قبل از اینکه منجر به رفاه شود چند اثر مهم دارد، افزود: تولید مهارکننده تورم است، با افزایش تولید، تورم به صورت پایدار مهار می‌شود، تولید مقاوم کننده اقتصاد کشور در برابر تحریم‌ها و بسترساز ایجاد اشتغال است.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه صنعتی کشور تصریح کرد: تولید تامین کننده بودجه دولت است بدون اینکه بار مالیاتی را افزایش دهید درآمدهای مالیاتی بر اساس افزایش تولید افزایش پیدا می‌کند و نیاز به صادرات نفت خام کاهش پیدا می‌کند و منابع ارزی کشور با صادرات تولیدات ارشد پیدا می‌کند.

وی اضافه کرد: هرآنچه را در سیاست‌گذاری اقتصادی دنبال می‌کنیم از مسیر تولید عبور می‌کنند.

عبدالملکی با بیان اینکه رکن رکین اقتصاد مقاومتی تولید است، اضافه کرد: در گام دوم افق فراتر از جمهوری اسلامی است، مدل ما در گام دوم ایرانی اسلامی پیشرفت و اقتصاد مقاومتی جز اقتصادی بسیار مهم این الگو است.

وی ادامه داد: ما در گام دوم می‌خواهیم تمدن‌سازی کنیم و این تمدن‌سازی فقط مربوط به ایران نیست کشورهای متعددی باید در یک مسیر قرار گیرند تا یک تمدن اتفاق بیفتد، مدل ما در بعد اقتصادی، اقتصاد مقاومتی جهانی و بین‌المللی است و اقتصاد مقاومتی گام اول در کشورهای اسلامی است.

عبدالملکی تصریح کرد: ما در جهان اسلام بیش از 25 درصد جمعیت و منابع را داریم اما کمتر از 10 درصد تولید دنیا را داریم، به این شکل تمدن‌سازی صورت نمی‌گیرد.

وی افزود: سهم ما از اقتصاد دنیا هرگز 25 درصد نیست و این بخاطر این است که تولید به 25 درصد نرسیده و این مهم موجب شده اقتصاد دنیای اسلام پایمال شود.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور خاطرنشان کرد: معیار و مبنای اقتصادی نابودی اسرائیل هم همین است اقتصاد جهان اسلام در بند یک غده سرطانی به عنوان اسرائیل است.

وی اذعان کرد: در ایران 94 مناطق آزاد و منطقه ویژه اقتصادی وجود دارد که 18 منطقه آن آزاد و مابقی منطقه ویژه هستند.

عبدالملکی با بیان اینکه در مجموع 48 مورد از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی فعال یا فعالیت خود را آغاز می‌کنند، گفت: این 48 منطقه آزاد و منطقه ویژه اقتصادی اثرات خوبی در اقتصاد ملی داشته‌اند اول اینکه بیش از یک سوم صادرات غیرنفتی جمهوری اسلامی ایران معادل 18 میلیون دلار مربوط به همین مناطق آزاد و ویژه اقتصادی است.

به گفته دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، بیش از 70 درصد ترانزیت کشور از مبادی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اتفاق می‌افتد و به نوعی می‌توانیم بگوییم اغلب مبادی خروجی و ورودی ما یا منطقه آزاد و یا منطقه ویژه اقتصادی هستند.

وی افزود: بیش از 2 هزار و 500 شرکت متوسط با اشتغالزایی 700 هزار نفر در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی فعال است که این کارنامه مثبت برای این مناطق است.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول