اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کهگیلویه و بویراحمد

تحول در سیمای گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با اجرای پروژه پل معلق و پل قوسی

بخش گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با اجرای دو پروژه پل معلق و پل قوسی به عنوان بزرگترین پل قوسی کشور دچار تغییر و تحول زیادی می‌شود.

تحول در سیمای گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با اجرای پروژه پل معلق و پل قوسی

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، گردشگری یکی از محورهای توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد خصوصا شهرستان‌های بویراحمد و دنا است و همت دولت سیزدهم هم توسعه زیرساخت‌های گردشگری این استان است.

در دولت مردمی آیت‌الله رئیسی قرار است تحولات عظیمی در زیرساخت‌های گردشگری این استان رخ دهد که احداث بزرگترین پل قوسی کشور به نام پل سردار شهید نجفی در شهر سی‌سخت و پل معلق منطقه گردشگری تنگ مهریان گویای این مهم است.

 

به گفته استاندار کهگیلویه و بویراحمد با همکاری وزارت دفاع در حال تجهیز کارگاه پل عظیم و بزرگ قوسی سی‌سخت به طول ۳۲۵ متر به عنوان بزرگترین پل قوسی کشور هستیم که مسیر سی سخت نیازمند جابه جایی است و ممکن است روند ساخت پل قوسی در این منطقه سه سال به طول انجامد.

سید علی احمدزاده با بیان اینکه اجرای این پروژه‌ها فرصت بزرگ و کم نظیری برای گردشگری سی سخت ایجاد خواهد کرد و دولت مصمم به نتیجه رساندن این پروژه‌ها است، گفت: دولت سیزدهم جمعا ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای ساخت پل‌ها، تونل‌ها و عملیات بهسازی در شهر سی‌سخت در نظر گرفته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم در خصوص پل قوسی شهر سی سخت گفت: پل معارضات شخصی و منابع طبیعی دارد که در تلاش برای رفع آنها هستیم.

روستا عنوان کرد: بزرگترین پل قوسی کشور به نام سردار شهید شهید نجفی در شهر سی سخت احداث می شود که در حال پیش بینی مسیر جایگزین جاده یاسوج به سی سخت هستیم.

روستا با بیان اینکه با احداث این پروژه‌ها سی سخت از بن بست خارج می شود، گفت: احداث پل قوسی این شهر را به قطب گردشگری و بوم گردی کشور تبدیل خواهد کرد.

 

پل ۳۸۵ متری معلق منطقه تنگ مهریان دیگر پروژه تحول‌زای بخش گردشگری کهگیلویه و بویراحمد است به گفته حسینی سرمایه‌گذار این پروژه برآورد اولیه سرمایه‌گذاری این طرح ۹۵۰ میلیارد تومان است که ۲۵ درصد آورده سرمایه‌گذار است.

وی با اشاره به اشتغالزایی ۲۵۰ نفری این پروژه ادامه داد: تله کابین نیز در دو فاز اولیه و توسعه اجرایی می‌شود و تا پنج هزار و ۵٠٠ متر قابلیت ارتقای فاز توسعه دیده شده است.

حسینی از اجرای زیپ لاین این پروژه در ۸۰۰ متر ارتفاع خبر داد و گفت: با تحقق فاز اول پروژه، فاز دوم به طول سه هزار و ۱۵٠ متر اجرایی می شود و همچنین تحقق کنسول معلق را در پارک جنگلی _ گردشگری شهر یاسوج خواهیم داشت. پل معلق، تله کابین، تله شیر، سورتمه ریلی و چندین محور ظرفیت گردشگری در اجرای طرح دیده شده است اما عدم موافقت سازمان جنگل‌ها با اجرای این پروژه مانع آغاز به کار پروژه شد.

در همین خصوص محسن ضامن‌فر با اشاره به اقدامات خوب حوزه اقتصادی که در دولت سیزدهم به نتیجه رسیدند، گفت: افتتاح پروژه موج‌های آبی به تنهایی سیمای اقتصادی استان را دچار تحول می‌کند.

وی بیان کرد: پل معلق پروژه مکمل موج‌های آبی است که با تلاش‌ها و رایزنی بخش اقتصادی استان موافقت سازمان جنگل‌ها برای احداث این پروژه اخذ شد.

اجرای بزرگترین پل قوسی کشور در سی‌سخت و پل معلق در منطقه زیبای تنگ مهریان یاسوج می‌تواند موجب تحول در سیمای بخش گردشگری کهگیلویه و بویراحمد شود.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول