اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  سلامت

توصیه یک روانشناس؛ معلمان از پرخاش کردن پرهیز کنند

روانشناس گفت:معلمان نباید به هیچ وجه پرخاش کنند؛ چراکه دلیلی نیست با کودکان با داد و فریاد صحبت کرد؛ متاسفانه بسیاری از کودکان نسبت به فریاد ترس زیادی دارند و وحشت می‌کنند.

توصیه یک روانشناس؛ معلمان از پرخاش کردن پرهیز کنند

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس،سیما فردوسی، در استودیوی سلام تهران حضور پیدا کرد و درباره رابطه والدین با معلمان و مسئولان مدرسه گفت: از آن جایی که رشد و پیشرفت کودکان در گروی خانه و مدرسه است و این دو باید همسو حرکت کنند انجمن اولیا و مربیان شکل گرفته که اهداف و وظایفی مشخص دارد؛ یکی از وظایف اصلی انجمن اولیا و مربیان اطلاع‌رسانی و ارتقای دانش اولیا است. انجمن‌ها از خانواده‌ها دعوت می‌کنند و به صورت کارشناسی با خانواده‌ها صحبت می‌کند و به همین دلیل نیازی نیست که مادر و پدران هرروز در مدرسه حضور پیدا کنند. 

وی ادامه داد: اینکه اولیا هر روز به مدرسه بروند به هیچ‌کس توصیه نمی‌شود؛ چراکه مسئولان مدرسه درگیری‌های خود را دارند و در این شرایط اولیا باید با مشاور مدرسه صحبت کنند و نگرانی خود را مطرح کنند؛ از طرف دیگر اولیایی وجود دارند که هیچ‌زمان به مدرسه نمی‌روند و این نیز شرایط خوبی نیست. ما توصیه می‌کنیم که پدران نیز همانند مادران در جلسات اولیا و مربیان حضور پیدا کنند. معلمان و مشاوران مدرسه باید راهکاری برای رفتارهای کودکان ارائه دهند و اولیا را با اطلاعات منفی درباره کودکان رها نکنند. 

این روانشناس درباره اوضاع مدارس و انجمن‌ها، اظهار داشت: خوشبختانه اکنون اوضاع انجمن‌ها بسیار بهتر از سالیان پیش شده است و آنها اطلاع‌رسانی‌ها را بسیار بهتر صورت می‌دهند. خوشبختانه اولیا نیز از تخصص و حرفه‌های خوبی برخوردارند و گاهی آنها عضو انجمن مدرسه می‌شوند و به همین دلیل می‌توانند با یکدیگر همکاری کنند. اولیایی که پزشک و مهندس هستند یا دانش و حرفه‌ای خاص دارند می‌توانند در پیشرفت مدرسه نقش داشته باشند. 

فردوسی درباره تفکر آنکه انجمن‌های اولیا و مربیان تنها برای گرفتن پول از والدین است، گفت: پول گرفتن در مدارس دولتی اجباری نیست اما افرادی که توانایی پرداخت دارند بهتر است با مدارس دولتی همراهی کنند؛ چرا که این مدارس بودجه بسیاری ندارند؛ در نتیجه کمک مالی به آنها تاثیر مستقیم بر رفاه کودکان در آن مدارس دارند. 

وی اظهار داشت: بسیاری از دانش‌آموزان مشکلات رفتاری یا عاطفی دارند که بهتر است در جلسات اولیا و مربیان مطرح شوند تا راهکارهای لازم ارائه داده شوند؛ رفتارهای انسان‌دوستانه مانند مهربانی مواردی هستند که باید به کودکان آموخته شوند. از نظر من هر معلمی باید به مباحث اخلاقی بپردازد تا کودکان یکدیگر را ناراحت نکنند. معلمان همچنین نباید به هیچ وجه پرخاش کنند؛ چراکه دلیلی نیست با کودکان با داد و فریاد صحبت کرد؛ متاسفانه بسیاری از کودکان نسبت به فریاد ترس زیادی دارند و وحشت می‌کنند. معلمان با رفتار صمیمانه و جدی می‌توانند جواب بیشتری از کار خود بگیرند.

وی افزود: انتقال مشکلات کودکان نباید در حضور بچه باشد و همچنین معملان نباید این ایرادات را به کودک انتقال دهند؛ اولیا و مربیان با همکاری باید بتوانند در مسیر پرورش کودکان قدم بگذارند. مدارس باید احساس امنیتی را در اختیار اولیا قرار دهند تا بتوانند تمامی شرایط را برای بهبود فرزندان فراهم کنند و والدین نیز بخواهند تا همه شرایط فرزندانشان را بازگو کنند.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول