اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کرمانشاه

مقایسه کشتار دام در کشتارگاه با ذبح آن در منزل و کنار خیابان

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: شهروندان؛ گوشت سالم را باید از منابع معتبر مورد تأیید دامپزشکی، تهیه کنند.

مقایسه کشتار دام در کشتارگاه با ذبح آن در منزل و کنار خیابان

شاهرخ یارویسی، معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه در توضیح روال کشتار دام در کشتارگاه‌ها، اظهار کرد: در کشتارگاه قبل از ذبح به دلیل اهمیت بیماری‌های مشترک، دام معاینه می‌شود.

وی ادامه داد: بعد از انجام بازرسی‌های قبل از کشتار، دام در حضور مسوولان فنی و بهداشتی، دامپزشکی و ناظر شرعی وارد کشتارگاه و ذبح می‌شود.

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: مراحل پوست‌کنی انجام می‌شود؛ کارشناسان فنی و بهداشتی و دامپزشکان لاشه را معاینه می‌کنند، برش‌هایی را در لاشه می‌زنند گاها یک‌سری از انگل‌ها در اندامی از لاشه لانه‌گزینی می‌کنند، همچنین بازدیدی از احشا و کله و پاچه هم صورت می‌گیرد بعد از شست‌وشو و تأیید؛ لاشه دام به اتاق پیش‌سرد منتقل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: لاشه در اتاق سرد در راستای انجام فعل و انفعالات بیوشیمیایی و پایین آمدن PH و اسیدی شدن برای از بین رفتن عوامل بیماری‌زا، در دمای صفر تا چهار درجه به مدت ۲۴ الی ۷۲ ساعت نگهداری می‌شود.

یارویسی اضافه کرد: در ادامه گوشت، توسط خودروهای یخچال‌دار و کاملا بهداشتی به درب قصابی‌های و مراکز عرضه منتقل می‌شود.

وی یادآور شد: شهروندان، گوشت سالم را باید از منابع معتبر مورد تأیید دامپزشکی که دارای لیبل است؛ تهیه کنند.

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه ادامه داد: در مقابل این روند کاملا بهداشتی، متأسفانه شاهد پدیده کشتار غیرمجاز از دام‌های پیر و مریض که به درمان پاسخ نمی‌دهند در کنار خیابان‌ها هستیم.

یارویسی اظهار کرد: از یک‌هزار و ۸۰۲ بیماری که از سوی سازمان بهداشتی برای انسان اعلام شده، بیش از ۸۰۲ مورد بین انسان و حیوان مشترک هستند.

وی ادامه داد: قیمت این گوشت ممکن است کمی ارزان باشد، اما قطعا آلودگی‌هایی دارد که اگر نگران سلامت خود و خانواده هستید باید گوشت خام را از فروشگاه‌های مجاز تهیه کنند.

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه در ادامه نکته‌ای هم در مورد گوشت چرخ‌کرده متذکر شد و افزود: تقلب‌های موجود در گوشت چرخ‌کرده از قبل آماده شده، مشخص نیست؛ لذا تحت هیچ شرایطی از گوشت چرخ‌شده از قبل آماده شده خرید نکنید. قصاب باید در حضور مشتری گوشت را چرخ کند.

پایان پیام/پ

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول