اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

مجله فارس پلاس  /  روایت روز

اعتراف رسانه‌های غربی به جنایت جنگی صهیونیست‌ها در غزه

به نظر می‌رسد رژیم اسرائیل، با مظلوم نمایی در عملیات طوفان الاقصی، به دنبال اهداف دیگری است.

اعتراف رسانه‌های غربی به جنایت جنگی صهیونیست‌ها در غزه

فارس پلاس؛ روایت روز - پس از آغاز حمله پیروزمندانه نیروهای مردمی فلسطین علیه اشغالگران اسرائیلی، تحلیلگران رژیم صهیونیستی به بی‌سابقه و غافلگیرانه بودن این عملیات در کنار شکست اسرائیل و سازمان‌های اطلاعاتی آن، اعتراف کردند.


بیشتر بخوانید: تحلیل‌گر صهیونیست: چشمانمان از این شکست پر از اشک است


اما بعد از پیروزی نیروهای حماس بدون داشتن تجهیزات آنچنانی و شکست رژیم صهیونیستی که همواره ادعای ابرقدرتی نظامی و اطلاعاتی در منطقه را داشت، صهیونیست‌ها بهترین راه برای فرار از این بی‌آبرویی بزرگ را، مظلوم‌نمایی در میان افکار عمومی جهان دانستند. راهبرد مظلوم‌نمایی، علاوه بر لاپوشانی شکست و بی‌آبرویی این رژیم، دست آن را برای جنایات بیشتر و بزرگ‌تر علیه مردم مظلوم فلسطین، باز می‌گذارد. 

به علاوه، مظلوم‌نمایی یهودیان اسرائیلی، کمک می‌کند تا دولت‌های غربی، بدون فشار افکار عمومی علیه خود، بتوانند از اسرائیل حمایت و حماس را تضعیف نمایند.

این در حالی است که اساس شکل‌گیری رژیم صهیونیستی و جنایات چند ده ساله آن، هیچ جایی برای مظلوم‌نمایی باقی نمی‌گذارد.

 اشغالگری، اساس وجود رژیم صهیونیستی

یکی از دلایل اصلی که هرگونه حمله علیه رژیم صهیونیستی را قابل پذیرش می‌کند، این است که این رژیم ذاتا بر مبنای اشغالگری برپا شده است و حتی اگر با منطق کشورهای غربی و قوانین بین‌المللی به آن بنگریم، بر اساس «اصل دفاع مشروع» و «اصل حق تعیین سرنوشت»، هرگونه حمله از سوی فلسطینی‌ها علیه اشغالگران صهیونیست، مجاز و قانونی است.

در سال ۱۹۱۵ میلادی، یعنی یک سال پس از آغاز جنگ جهانی اول، نیروهای متفقین به این نتیجه رسیدند که پیروز جنگ خواهند بود و امپراطوری عثمانی تجزیه خواهد شد. از این رو، به سراغ تقسیم غنایم منطقه برای آینده رفتند.

در این رابطه، «مارک سایکس» انگلیسی و «فرانسوا پیکو» فرانسوی در سفارت بریتانیا جلساتی داشتند که خروجی آن، نقشه «سایکس-پیکو» شد. آن‌ها کشورهای منطقه را برای استعمار بر منابع‌شان به ویژه منابع نفتی، میان انگلیس و فرانسه تقسیم کردند. در این میان اما، کشوری مهم و راهبردی که فلسطین نام داشت، میان هیچ کدام تقسیم نشد. بر اساس نقشه سایکس-پیکو، کشورهای اروپایی تصمیم گرفتند که یهودیان را از منطقه خود اخراج کنند و آن‌ها را در فلسطین جای دهند. به این ترتیب، هم از شر یهودیان آواره خلاص می‌شدند و هم با کمک جمعیت صهیونیست‌ها، کنترل منطقه حیاتی غرب‌آسیا را در دست می‌گرفتند. این موضوعات، مبنای شکل‌گیری نامشروع و غیرقانونی رژیم صهیونیستی بود و بر اساس آن، در سال ۱۹۴۸ میلادی،  با حمایت آمریکا، اولین کشتی از یهودیان وارد کشور فلسطین شد.

جنایات رژیم صهیونیستی بر اساس آمار رسانه‌های غربی

گزارش نیویورک تایمز از آمار جنایات صهیونیست‌ها

نشریه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی بر اساس داده‌های سازمان ملل، میزان کشته‌های مردم فلسظین و صهیونیست‌ها در درگیری‌های سال ۲۰۰۸ تاکنون را، مقایسه کرده است. بر اساس این گزارش، هزاران فلسطینی به دست صهیونیست‌ها به شهادت رسیده اند. تنها در درگیری سال ۲۰۱۴، بیش از ۲۰۰۰ فلسطینی به دست صهیونیست‌ها کشته شدند که اکثر آن‌ها، غیرنظامی و مردم عادی بودند.

در این نمودار، لازم است سه نکته را مورد توجه قرار داد. اول آنکه، این نمودار صرفا محدود به درگیری‌های میان فلسطینیان و صهیونیست‌ها است و حملات و بمباران‌های گاه و بیگاه اسرائیلی‌ها را شامل نمی‌شود. نکته دوم آنکه، این مودار صرفا بازه سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۲۳ را شامل می‌شود نه تمام ۷۵ سال اشغالگری صهیونیست ها را و نکته سوم، این است که این آمار، براساس اطلاعات اعلامی سازمان ملل بیان شده و قطعا تعداد شهدای فلسطینی، بسیار بیشتر از آن است.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، حتی در روزهای جاری که رژیم صهیونیستی پروژه مظلوم‌نمایی را در دستور کار قرار داده است، چندین منطقه که افراد غیرنظامی هم در آن حضور داشتند، توسط اسرائیلی‌ مورد هدف قرار گرفته است. از جمله ۴ مسجد در اردوگاه الشاطی که یکی از پرجمعیت‌ترین مناطق نوار غزه است. 

گزارش گاردین از لذت بردن اسرائیلی‌ها از جنایت

به گزارش نشریه انگلیسی گاردین، در سال ۲۰۱۴، «اسرائیلی‌ها در تپه‌ها جمع می‌شدند تا بمب‌هایی را که ارتش روی غزه می اندازد، تماشا نمایند و آن‌ها را تشویق کنند.»

گاردین در توضیح این ماجرا نوشته است: «همزمان با افزایش مرگ فلسطینی‌ها در پی تهاجم صهیونیست‌ها، مردم اسرائیل در پشت صحنه انفجار، نوشیدنی می‌خوردند و با این صحنه‌ها سلفی می‌گرفتند و شادی می‌کردند.»

گزارش استاتیستا از هزاران فلسطینی کشته و زخمی به دست اسرائیل

به گزارش وبسایت آماری استاتیستا، تنها در بازه سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۲۰، یعنی در ۱۲ سال که تقریبا یک هفتم سال‌های تجاوزگری رژیم صهیونیستی را شامل می‌شود، بیش از ۵هزار و ۵۰۰ فلسطینی به شهادت رسیدند؛ اما تنها ۲۵۰ صهیونیست به هلاکت رسید. در سال ۲۰۱۸ که بیش از ۳۱هزار و ۵۰۰ فلسطینی مجروح و کشته شدند، مجموع مجروحان و کشتگان اشغالگران صهیونیست، ۱۳۰ نفر بود.

گزارش BBC از جنایت جنگی اسرائیل در غزه

به گزارش BBC در سال ۲۰۲۱، دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرده است که در درگیری میان  غزه و اسرائیل، رژیم صهیونیستی مرتکب جنایت جنگی شده اند.

بر اساس این گزارش، اسرائیل به مناطقی حمله کرده است که هیچ ارتباطی با مراکز نظامی نداشته و در حملات، حداقل ۱۳۰ غیرنظامی در غزه کشته شده اند. 

گزارش دیده‌بان حقوق بشر از کودک‌کشی‌های رژیم صهیونیستی

وبسایت رسمی دیده‌بان حقوق بشر در تاریخ ۲۸ آگوست، مصادف با شهرویور ۱۴۰۲، یعنی حدود یک ماه پیش از عملیات طوفان الاقصی، در گزارشی اعلام کرده بود: «کشتار کودکان فلسطینی به دست اسرائیل، اوج گرفته است.»

دیده‌بان حقوق بشر، قاتلان صهیونیست را دارای مصونیت سیستماتیک دانست و خواهان پایان دادن به این مصونیت برای «این قاتلان غیرقانونی» شد.

در ادامه این گزارش آمده است: ارتش اسرائیل در حال کشتار کودکان فلسطینی هستند که عملا هیچ پناهگاهی ندارند. دیده بان حقوق بشر درخواست کرد که اسرائیل به استفاده از «نیروهای مرگبار خود علیه کودکان فلسطینی»، پایان دهد. 

این سازمان همچنین سال ۲۰۲۲ را یکی از مرگبارترین سال‌ها برای کودکان فلسطینی توصیف کرده بود و گفت: «ارتش اسرائیل کودکانی که زندگی‌شان اشغال شده است را به طور فزاینده زیر رگبار قرار می‌دهد.»

هزاران کودکی‌کشی، تنها در ۵ سال

آنچه تاکنون بیان شد، تنها برخی از آمارهای رسمی از سوی رسانه‌های غربی بود. فارس در گزارشی در خردادماه سال جاری اعلام کرده بود که رژیم صهیونیستی در بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰، یعنی تنها در طول ۵ سال، تعداد ۶هزار و ۷۰۰ کودک فلسطینی را زخمی یا شهید کرده است.

پادوهای فارسی زبان، عمله پروژه مظلوم‌نمایی

همانگونه که گفته شد، پروژه مظلوم‌نمایی رژیم صهیونیستی، در سطح جهانی در دستورکار برخی رسانه‌ها قرار گرفته است. اما حتی بیش از رسانه‌های عبری زبان، این ماموریت به رسانه‌های صهیونیستی فارسی زبان همچون اینترنشنال سپرده شده است.

شبکه اینترنشال، همانگونه که با اخبار دروغ، به مسائل داخل ایران می‌پردازد، به سراغ مامورت جدید خود رفته است. این شبکه صهیونیستی مدعی شد که حماس، کودکان اسرائیلی را سر بریده است.

این ادعا درحالی از سوی اینترنشنال مطرح شد که به گزارش خبرگزاری آناتولی، ارتش رژیم صهیونیستی این خبر را به طور ضمنی تکذیب کرد و گفت: «هیچ مدرکی برای تایید این خبر که حماس کودکان را سر بریده است، وجود ندارد.»

یکی دیگر از پادوهای رسانه‌ای که پروژه مظلوم‌نمایی را در دست دارد، اکانت رسمی «اسرائیل به فارسی» است. این اکانت، نیروهای مردمی حماس را به داعش تشبیه کرده است.

این درحالی است که همین اکانت، پیش‌تر به طور ضمنی تایید کرده بود که رژیم صهیونیستی از ابتدای اشغالگری تاکنون، ۴۰۰۰ کودک فلسطینی را کشته است و اذعان داشت که «اگر لازم باشد، بیش از این نیز می‌کشیم!»

نکته قابل ملاحظه، این است که به اعتراف مقامات بلندپایه ایالات متحده، داعش را آمریکا به وجود آورد. طبق منطق داعش، کسانی که غیر از اعتقادات آن را قبول داشتند، کافر بودند و خونشان حلال بود! اما این گروه ترورویستی، با وجود آنکه در سوریه به مرزهای رژیم صهیونیستی رسیده بود، حتی یک حمله علیه یهودیان اسرائیل انجام نداد که نشان دهنده هم‌دست بودن داعش و رژیم صهیونیستی است.

اما نکته‌ای که در حمایت‌های بی‌وقفه و علنی رسانه‌هایی همچون اینترنشنال از رژیم صهیونیستی وجود دارد، این است که بار دیگر ثابت شد که پروژه زن، زندگی، آزادی، پروژه امنیتی رژیم صهیونیستی علیه ایران بود، نه جنبش مردم ایران.

پایان پیام/.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول