به گزارش فارس نوجوان، این روزها که مدارس باز شده است، حتما بین ساعت درس خواندن، دلتان یک میان وعده خوشمزه میخواهد. ما به شما غذاها و میان وعدههای سریع و راحت را یاد میدهیم که در کنار خانواده تهیه کنید.
این قسمت: نان برنجی یزدی
مواد لازم برای 50 عدد: روغن صاف 200 گرم/ سفیده تخم مرغ یک عدد/ زرده تخممرغ 2 عدد/ پودر هل یک قاشق چایخوری/ پودر شکر 150 گرم/ گلاب یک قاشق سوپخوری/ آرد برنج 250 گرم/ آرد 150 گرم/ تخم خرفه به میزان لازم.
روش تهیه:
روغن را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی 5 دقیقه بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه سفیده و زردههای تخممرغ و هل را بیفزایید و 3 دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید.
سپس پودر شکر را افزوده و مخلوط کنید. حالا گلاب و هر دو آرد را درون مایه فراهم کرده، بریزید و به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.
اینک خمیرهای برش خورده را در سینی چرب کرده، بچینید و تخم خرفه بپاشید.
سینی را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و نام برنجی را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بپزید.
یادتان نرود رنگ این شیرینی پس از پختن نباید تیره شود و باید سفید بماند.
برای ارتباط با ما به آیدی Farsnojavan@ در شبکه «شاد» پیام دهید؛ همچنین اخبار ما را در کانال فارس نوجوان در شبکه «شاد» به آدرس Fars_nojavan@ مشاهده کنید.
پایان پیام/