اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

نامشخص

آشپزی نوجوانانه| چطوری نان برنجی یزدی بپزیم؟

این روزها که مدارس باز شده است، حتما بین ساعت درس خواندن، دل‌تان یک میان‌وعده خوشمزه می‌خواهد.

آشپزی نوجوانانه| چطوری نان برنجی یزدی بپزیم؟

به گزارش فارس نوجوان، این روزها که مدارس باز شده است، حتما بین ساعت درس خواندن، دلتان یک میان وعده خوشمزه می‌خواهد. ما به شما غذاها و میان وعده‌های سریع و راحت را یاد می‌دهیم که در کنار خانواده تهیه کنید.

این قسمت: نان برنجی یزدی

مواد لازم برای 50 عدد: روغن صاف 200 گرم/ سفیده تخم مرغ یک عدد/ زرده تخم‌مرغ 2 عدد/ پودر هل یک قاشق چایخوری/ پودر شکر 150 گرم/ گلاب یک قاشق سوپ‌خوری/ آرد برنج 250 گرم/ آرد 150 گرم/ تخم خرفه به میزان لازم.

روش تهیه:

روغن را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی 5 دقیقه بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه سفیده و زرده‌های تخم‌مرغ و هل را بیفزایید و 3 دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید.

سپس پودر شکر را افزوده و مخلوط کنید. حالا گلاب و هر دو آرد را درون مایه فراهم کرده، بریزید و به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کنید و با برشگر به قطر 6 سانتی‌متر قالب بزنید.

اینک خمیرهای برش خورده را در سینی چرب‌ کرده، بچینید و تخم خرفه بپاشید. 

سینی را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و نام برنجی را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بپزید.

یادتان نرود رنگ این شیرینی پس از پختن نباید تیره شود و باید سفید بماند. 

برای ارتباط با ما به آی‌دی Farsnojavan@ در شبکه «شاد» پیام دهید؛ همچنین اخبار ما را در کانال فارس نوجوان در شبکه «شاد» به آدرس Fars_nojavan@ مشاهده کنید.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول