اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  سینما و تئاتر

نظرات سینماگران درباره اهمیت ساخت آثار سینمایی برای کودکان

کارگردان فیلم «در آغوش درخت» گفت: بچه‌ها از زاویه‌ای به پیرامون‌شان می‌نگرند که بهتر می‌توانند نقد کنند؛ هم صادق‌ترند و هم چیزهایی می‌بینند که ما نمی‌بینیم. اگر به بچه‌ها اطمینان و اعتماد داشته باشیم، فطرت پاک‌شان آن‌ها را به سمت قله‌ها خواهد رساند.

نظرات سینماگران درباره اهمیت ساخت آثار سینمایی برای کودکان

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوان در حال برگزاری است، جشنواره‌ای که فیلم سازان بسیاری در آن حضور دارند.

اهمیت فیلم سازی در رابطه با کودکان هم حرف مشترک تمامی این فیلم سازان است، بابک خواجه‌پاشا کارگردان فیلم «در آغوش درخت» به‌تهیه‌کنندگی محمدرضا مصباح و سجاد نصراللهی‌نسب که در بخش مسابقه بلند داستانی جشنواره حضور دارد، گفت: خانواده محترم‌ترین مضمونی‌ست که باید سال‌ها درباره آن نوشت، فیلم ساخت، تئاتر کار کرد، نقاشی کشید و‌‌‌... جوهره هستی در خانواده قرار دارد ولی احساس می‌کنم که اهمیت آن را فراموش کرده‌ایم؛ عنصری که تمام جهان به آن وابسته است. شاید روزی برسد که دیر شود و دچار مشکلاتی شویم که خیلی از کشورها با آن درگیرند. باید خدا را شکر کنیم، چون مفهوم خانواده هنوز در کشور ما وجود دارد.

این فیلمساز درباره تولید آثار کودک و نوجوان توضیح داد: دنیا تا زمانی که آخرین کودک می‌خندد، ارزش زندگی کردن دارد. کودکان انسان‌های بسیار گرانقدری هستند، خیلی می‌فهمند و وقتی در اندازه آن‌ها قرار می‌گیریم، همه چیز را زیباتر و جزئی‌تر می‌بینیم. احساس می‌کنم بچه‌ها از زاویه دیدی نگاه می‌کنند که بهتر می‌توانند نقد کنند؛ هم صادق‌ترند و هم چیزهایی می‌بینند که ما نمی‌بینیم. با کودکان فیلم دیدن برای من بسیار ارزشمند است.

کارگردان «در آغوش درخت» تاکید کرد: این جشنواره کاری کرده است که سینمای کودک و نوجوان بتواند نفس بکشد و آثاری در این زمینه تولید شود. این مساله باعث می‌شود که روی تربیت کودکان و جهان‌بینی‌شان کار کرد و از زاویه دید آن‌ها جهان را اصلاح کرد.»

فیلمسازی برای کودکان و نوجوانان با روش‌ دهه ۶۰ جواب نمی‌دهد

امیرشهاب رضویان هم اشاره به لزوم توجه به ذائقه مخاطب در سینمای کودک گفت: از آنجا که میزان آگاهی بچه‌های امروزی بسیار بالا رفته، ساختن فیلم مطابق میل آن‌ها سخت است و روش‌های دهه ۶۰ و ۷۰ دیگر جواب نمی‌دهد.

این فیلمساز  با اشاره به لزوم توجه به ذائقه مخاطب در سینمای کودک ادامه داد: میزان آگاهی بچه‌های امروزی به واسطه رسانه‌های اجتماعی، دنیای مجازی، موبایل، کامپیوتر و اینترنت بسیار بالا رفته و ساختن فیلم مطابق میل آن‌ها سخت است، فرمول‌های دهه ۶۰ و ۷۰ دیگر جواب نمی‌دهد.

این تهیه‌کننده در پایان تاکید کرد: تمام امکانات ساختن فیلم کودک و نوجوان از جمله کارگردان، قصه‌نویس، منابع ادبی خوب که قابلیت تبدیل به فیلمنامه را دارند و... باید این داشته‌ها را مدیریت کرد.»

سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوان از پانزدهم تا بیستم مهر ۱۴۰۲ (۷ تا ۱۲ اکتبر ۲۰۲۳) در اصفهان برگزار می‌شود.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول