اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  آذربایجان غربی

نصب 31 هزار کنتور هوشمند در آذربایجان‌غربی

مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجان غربی گفت: از آغاز اجرای طرح هوشمندسازی کنتورهای مشترکین توزیع نیروی برق آذربایجان غربی تا کنون، حدود 31 هزار و 307 دستگاه کنتور هوشمند در سطح استان نصب شده است.

نصب 31 هزار کنتور هوشمند در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، طاهر کیامهر مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در مجموع حدود یک میلیون و 439 هزار کنتور در سطح استان وجود دارد که به دو گروه دیماندی و غیردیماندی تقسیم میشوند، اظهار کرد: تمامی کنتورهای دیماندی تبدیل به کنتور هوشمند شده‌اند و تا به امروز در مجموع 31 هزار و 307 دستگاه کنتور هوشمند نصب شده که از این تعداد 29 هزار و 759 کنتور آنلاین و قابل قرائت هستند و همچنین 24 هزار و 59 کنتور قابل مدیریت و کنترل از راه دور می باشند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق آذربایجان غربی عنوان کرد: از میان کنتورهای موجود، کنتورهای کشاورزی در اولویت تعویض به کنتورهوشمند قرار گرفتند و تا اواخر آبان ماه سال جاری مقرر گردیده کلیه کنتورهای کشاورزی در سطح استان به منظور کمک به مدیریت بار شبکه و همچنین جهت مدیریت منابع آبی تبدیل به کنتور هوشمند شوند.

کیامهر گفت: کنتورهای کشاورزی که در اولویت تعویض به کنتور هوشمند قرار گرفتند تا کنون در بخش چاه‌های آب کشاورزی 12 هزار و 21 کنتور و در سایر مشترکین کشاورزی نیز حدود 2 هزار و 659 دستگاه کنتور هوشمند نصب شده است.

وی در ادامه اظهار داشت: بعد از هوشمندسازی کنتورهای بخش کشاورزی شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی نسبت به هوشمندسازی کنتورهای مشترکین بخش صنعتی به تعداد 3هزار و 186 کنتور، در بخش ساختمان‌های اداری 214 کنتور، در بخش ساختمانهای عمومی 3هزار و 727 کنتور و در بخش تجاری 5 هزار و 157 کنتور و در بخش‌های خانگی 4 هزار و 182 کنتور تا کنون اقدام شده است.

کیامهر در ادامه از مجهز سازی تمامی مولدهای عمومی و خصوصی برق به کنتورهای هوشمند فهام( فرا سامانه هوشمند اندازه گیری و مدیریت کنتور) در سطح استان خبر داد و گفت: با استفاده از کنتورهای هوشمند تا به امروز حدود 280 مگاوات بار شبکه قابلیت کنترل پذیری پیدا کرده است.

وی در خاتمه به مزایا و کاربردهای کنتورهای هوشمند اشاره کرد و گفت: قرائت کنتور از راه دور و صدور اتوماتیک قبض برق، عدم نیاز به حضور مامور قرائت کنتور در محل، صرفه جویی در زمان، حمل و نقل و هزینه، جمع آوری داده های مختلف از کنتور مانند کارکردهای دوره ای کنتور، میزان مصرف مشترکین و پارامترهای الکتریکی و تعداد و زمان قطعی های برق از مهمترین مزایای هوشمندسازی کنتورهای برق می‌باشد.

گفتنی است مشترکین دیماندی یا سنگین به مشترکینی اطلاق میشود که بیش از 30 کیلووات تقاضای برق دارند. مصارف مشترکین دیماندی 45 درصد از برق مصرفی کل شرکت را شامل میشوند.

پایان پیام

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول