اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  اصفهان

سخنان دانشمندان برتر جهان اسلام هنگام دریافت جایزه

پنج دانشمند برگزیده جهان اسلام درحالی بر روی ایوان چهلستون اصفهان برای دریافت جایزه حاضر شدند که از کاربردی و مفید بودن تولید علم در جهان اسلام ابراز خرسندی کرده و با سخنان کوتاهی احساس خود را برای میهمانان بیان کردند.

سخنان دانشمندان برتر جهان اسلام هنگام دریافت جایزه

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان پنجمین دوره رویداد «جایزه مصطفی(ص)» پس از ۵ روز نشست و کارگاه‌های علمی امشب در مجموعه تاریخی چهلستون اصفهان طی آیینی به کار خود پایان داد.

پنج دانشمند برگزیده و برتر جهان اسلام درحالی بر روی ایوان چهلستون برای دریافت جایزه حاضر شدند که از کاربردی و مفید بودن تولید علم در جهان اسلام ابراز خرسندی کردند و با سخنان کوتاهی احساس خود را برای میهمانان بیان کردند.

پروفسور احمد حسن استاد دانشگاه کویینز کانادا اولین کسی بود که جایزه به او اهدا شد او با بیان اینکه با جایزه مصطفی می‌توانیم تأثیرات دانشمندان را در جهان اسلام تقویت کنیم اظهار داشت: از خودگذشتگی مادرم بستر موفقیت مرا فراهم کرد و میراث ماندگار ما شاگردان و کارآموزان ما هستند.

پروفسور امید فرخ‌زاد پیشگام توسعه و آزمایش ترکیبی از نانوذرات چندکاربردی برای کاربردهای درمانی و پزشکی که تنها ایرانی برگزیده پنجمین دوره جایزه مصطفی  ۲۰۲۳ است، اظهار کرد: مفتخرم که یکی از برگزیدگان این جایزه هستم این جایزه یعنی همکاری در علم و رشته پزشکی برای ساختن جهانی بهتر ،نباید مرز جغرافیایی در علم  وجود داشته باشد همانطور که در گذشته دانشمندان با همکاری هم نقش مهمی در توسعه علمی داشتند.

وی با اشاره به اینکه در خانواده‌ای بزرگ شدم که تحصیل در آن برای پدرم که مشتاق کتابخوانی بود اهمیت داشت از همسر و فرزندان و استاد راهنمایش پروفسور رابرت لنگر تشکر کرد و حاضرین چند دقیقه به احترام پدر مرحوم فرخ زاد سکوت کردند.

وی مبلغ نقدی جایزه خود را به تاسیس بنیادی اختصاص داد که جایزه‌ای برای دانشمندان جوان زیر ۳۵ یا ۴۵ سال برگزار کند.

پروفسور سامیه جوزف خوری، استاد دانشگاه آمریکایی بیروت در این آیین با ابراز خرسندی و افتخار از اینکه یکی از برگزیدگان جایزه مصطفی است گفت: به عنوان دومین زنی که این جایزه را دریافت می‌کنم از مرکزی که راه اندازی شده ۲۴هزار بیمار ثبت شده دارد و توانستیم به رغم دشواری‌‌های لبنان تحقیقات علمی‌مان را ادامه دهیم.

وی خطاب به شاگردانش اظهار داشت: اهدافتان را مشخص کنید و در مسیر رسیدن به آنها ثابت قدم باشید برای رسیدن به موفقیت باید انعطاف پذیر باشید، همسر سامیا خوری، آقای صائغ، از برگزیدگان قبلی جایزه مصطفی بوده است.

پروفسور احمد فوزی اسماعیل یکی دیگر از برگزیدگان مقیم کشورهای اسلامی جایزه مصطفی ۲۰۲۳ گفت: جامعه مسلمان به طور مستقیم از تغییرات اقلیمی متاثر شده است و بحران‌های زیادی همراه خود دارد از همه جهان تقاضا دارم به پا خیزند و عزم‌شان را برای رسیدن به قله‌ها جزم کنند‌.

وی با تاکید بر اینکه تحقیق و پژوهش نوعی رمزگشایی شگفت‌انگیز است کند و کاو در علم باعث زنده شدن روحم شده و این جایزه مسئولیت بزرگی دارد‌ ادامه داد: مدیون پدر مادر و اساتیدم هستم چرا که هیچ کدام از دستاوردها بدون حمایت آنها بدست نمی‌آمد.

پروفسور مورات اویسال، استاد دانشگاه نیویورک ابوظبی و یکی از برگزیدگان مقیم کشورهای اسلامی جایزه مصطفی۲۰۲۳ در گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات نیز گفت:  مفتخرم برای جایزه مصطفی برگزیده شدم و این جایزه منبع الهام و تحقیقاتم خواهد شد از همسر و فرزندم به خاطر صبر و شکیبایی‌شان تشکر می‌کنم.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول