اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

نامشخص

واردات قطعات الکترونیک | نیاز مهم صنایع مختلف داخلی

از صنایع تولیدی و پزشکی گرفته تا کارخانجات و صنعت حمل و نقل و نیز حوزه پزشکی، وسایل الکترونیک کاربردهای بسیار مهمی در زندگی امروزی دارند.

واردات قطعات الکترونیک | نیاز مهم صنایع مختلف داخلی

با توجه به پیچیدگی‌های ساخت این قطعات، بسیاری از کشورها دست‌کم بخشی از قطعات الکترونیک مورد نیاز بازار خود را از طریق واردات تامین می‌کنند. در ایران نیز واردات قطعات الکترونیک رواج دارد و با توجه به حساسیت بالای این قطعات، بهتر است توسط یک شرکت واردکننده مناسب انجام شود. در این مطلب قصد داریم به بررسی نکات مختلف درباره واردات قطعات الکترونیک بپردازیم.

معرفی قطعات الکترونیکی مورد نیاز برای واردات

صنایع مختلف در ایران همیشه نیاز داشته‌اند که قطعات الکترونیکی خاصی از خارج از کشور وارد شوند. انتخاب قطعه وارداتی بر اساس نیاز بازار انجام می‌شود. این مساله نیز به نوبه خود نیازمند شناخت دقیق از بازار داخل کشور است. به همین خاطر، پیش از انتخاب قطعات الکترونیک مورد نظر، باید تحقیقات کاملی درباره بازار قطعات الکتریکی و مشتریان هدف انجام شود. بخشی از قطعات الکترونیک که به ایران وارد می‌شوند عبارتند از:

میکروکنترلر
انواع انکودر
ترانزیستور
آی‌سی
FPGA
ماژول الکترونیکی
انواع ال سی دی
انواع درایور
انواع مبدل
انواع ترانسمیتر و ...

لازم به ذکر است که در صورت نیاز می‌توان قطعات دیگری را نیز از خارج از کشور سفارش داد. همچنین، در مرحله انتخاب کشور مورد نظر برای واردات، باید به بازار آن کشور نیز دقت داشت. اگر قطعه خاصی وجود دارد که حتما مایل به واردات آن هستید، باید بازار کشورهای مختلف را مورد بررسی قرار دهید. در مجموع با واردات قطعات الکترونیکی از چین و دوبی، می‌توان بخش بزرگی از نیاز کشور را برطرف کند.

مزایای واردات قطعات الکترونیک

همانطور که گفته شد، صنایع و کارخانجات مختلف در ایران به قطعات الکترونیک نیاز دارند. وقتی صحبت از واردات قطعات الکترونیک از دوبی یا چین می‌شود، منظور خرید قطعاتی است که در ایران پیدا نمی‌شوند. بنابراین تامین بازار داخل، یکی از مزایای واردات قطعات الکترونیک است. سایر مزایای واردات قطعات الکترونیک عبارتند از:

معرفی کالاهای جدید و فناوری‌های روز به بازار داخل
کاهش هزینه‌ها با واردات قطعات الکترونیکی
استفاده از کالاهای باکیفیت
دستیابی بهتر و سریع‌تر به اهداف تجاری

مراحل واردات قطعات الکترونیک

پس از پیدا کردن یک شرکت مناسب خارجی، می‌توان مراحل واردات را گام به گام طی کرد. در مرحله ثبت سفارش، جزییات اهمیت فراوانی دارند و همین مساله نشان می‌دهد که واردات قطعات الکترونیک کار بسیار حساسی است. بنابراین در هنگام واردات قطعات الکترونیک و در مرحله ثبت سفارش، جزییات کامل قطعه مدنظر به شرکت فروشنده اعلام می‌شود تا دقیقا همان قطعه ارسال شود. برای انجام این کار، دیتا شیت کالا، تعداد مورد نیاز و شماره فنی به شرکت واردکننده یا کارخانه سازنده قطعه اعلام می‌شود. همچنین در این مرحله مشخص می‌شود که سفارش از طریق زمینی، هوایی یا دریایی ارسال شود.

سفارش قطعات الکترونیک از خارج کشور

معمولا بهترین راه برای واردات قطعات الکترونیک، انتخاب یک شرکت واردکننده مناسب است. چنین شرکت‌هایی در قالب واسطه عمل می‌کنند و اقدامات قانونی لازم و ثبت سفارش را از طرف شما انجام می‌دهند. انتخاب یک شرکت ایرانی و آشنا با فرایند واردات قطعات الکترونیک، از این لحاظ مهم است که این قطعات بسیار ظریف و حساس هستند. به همین خاطر، در صورت عدم مراقبت لازم از این قطعات یا ناآگاهی از استانداردهای شرکت فروشنده خارجی، ممکن است قطعات خریداری‌شده توسط شما خراب باشند یا در هنگام حمل دچار آسیب‌دیدگی بشوند. پس بهتر است قبل از ثبت سفارش قطعات الکترونیکی وارداتی، با یک شرکت واردکننده باتجربه مشورت کنید.

روش انتخاب شرکت واردکننده برای واردات قطعات الکترونیک

انتخاب شرکت خارجی برای واردات قطعات الکترونیک، یکی از مراحل مهم به شمار می‌رود. چنین شرکتی در شرایطی می‌تواند یک انتخاب مناسب و سودآور به شمار برود که ویژگی مشخصی داشته باشد. در ادامه به توضیح این ویژگی‌ها می‌پردازیم.

سابقه در واردات قطعات الکترونیک

داشتن سابقه در واردات قطعات الکترونیک به تنهایی یک عامل مهم است. سابقه طولانی علاوه بر باعث افزایش اعتبار یک شرکت می‌شود، امکان جستجو و تحقیق درباره آن شرکت را نیز فراهم می‌کند.

شناخت کافی از قطعات مختلف

یک شرکت واردکننده مناسب باید از بازار قطعات الکترونیک اطلاعات کافی داشته باشد. در واقع این ویژگی باعث می‌شود آن شرکت واردکننده بتواند مناسب‌ترین گزینه‌های موجود در کشورهای دیگر همچون چین و دوبی را به شما معرفی کند.

قیمت مناسب

قیمت‌گذاری، به استراتژی شرکت واردکننده بستگی دارد. با توجه به بازار داخلی قطعات الکترونیک، باید بتوانید تشخیص دهید که بازه قیمتی مناسب برای آن قطعه چیست. پس از آن میتوانید تخمین بزنید که در چه صورت و در چه قیمتی، استفاده از خدمات یک شرکت واردکننده می‌تواند برای‌تان سودآور باشد.

توانایی خرید قطعات الکترونیک به صورت عمده

شما به عنوان یک خریدار ایرانی، باید بتوانید اقدام به واردات عمده قطعات الکترونیک کنید. بنابراین شرکت واردکننده نیز باید از توانایی خرید قطعات الکترونیک به صورت عمده برخوردار باشد. ناگفته پیدا است که واردات عمده می‌تواند تا حد زیادی به کاهش قیمت خرید و افزایش حاشیه سود کمک کند.

توانایی پیدا کردن قطعات نایاب در بازار

اگر می‌خواهید در بازار ایران یک مزیت رقابتی نسبت به سایر رقبای حوزه قطعات الکترونیک داشته باشید، باید از خدمات یک شرکت واردکننده استفاده کنید که بتواند قطعاتی پیدا کند که در بازار داخلی کمیاب یا نایاب هستند و بازار به آنها نیاز دارد.

سرعت بالا در ارسال محموله‌های سفارشی

بازار همیشه به انواع قطعات الکترونیک نیاز دارد. در صورت دریافت سفارش‌ از سوی مشتریان داخلی، باید بتوانید این سفارش‌ها را به سرعت تامین کنید. بنابراین شرکت واردکننده قطعات الکترونیک باید بتواند تمام فرایند واردات را از ثبت سفارش تا ترخیص و تحویل، به سرعت انجام دهد.

واردات قطعات الکترونیک را با یک شرکت واردکننده معتبر تجربه کنید

سال‌ها حضور فعالانه بای بست در واردات انواع قطعات الکترونیک و همکاری با صنایع گوناگون، تجربه‌ای کم‌نظیر نصیب تیم بای بست کرده است. این تجربه یکی از پایه‌‎های اساسی بای بست است که در طی سالیان متمادی به دست آمده است. بای بست با شناخت کافی در زمینه واردات قطعات الکترونیک از چین و دوبی و همکاری با معتبرترین شرکت‌های تولیدکننده، می‌تواند پشتوانه‌ای مطمئن در زمینه واردات این قطعات برای بازار داخل فراهم کند.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول