اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

زندگی  /  آداب زندگی

خبر خوب| نشان ساخت ایران بر سینه کشتی‌گیران جهان

صبح که از خواب بیدار شدید قشنگ‌ترین خبرخوب دنیا را به خودتان هدیه دادید یا خدایی نکرده فراموش‌تان شد؟! خبر ظهور را می‌گوییم اینکه امام عزیزمان منتظر بیعت‌های واقعی ماست و عهد در زندگی منتظران هم باید همیشگی باشد.

خبر خوب| نشان ساخت ایران بر سینه کشتی‌گیران جهان

گروه خبرخوب: صبح که از خواب بیدار شدید قشنگ‌ترین خبرخوب دنیا را به خودتان هدیه دادید یا خدایی نکرده فراموش‌تان شد؟! خبر ظهور را می‌گوییم اینکه امام عزیزمان منتظر بیعت‌های واقعی ماست و عهد در زندگی منتظران هم  باید همیشگی باشد. اصلا اولین خبر امروزمان را از این دریچه نگاه کنیم که خیلی‌ها مثل شما امروز دست بالا بردند و قبل از هر کاری میان دعای عهد یک بار دیگر از خدا برای خودشان سربازی امام زمان(عج) را خواستند و بیعت‌شان را مثل هر روز با ایشان تجدید کردند:«اللّٰهُمَّ إِنِّی أُجَدِّدُ لَهُ فِی صَبِیحَةِ یَوْمِی هٰذَا وَمَا عِشْتُ مِنْ أَیَّامِی عَهْداً وَعَقْداً وَبَیْعَةً لَهُ فِی عُنُقِی لَا أَحُولُ عَنْها وَلَا أَزُولُ أَبَداً».

*چیزهایی که از صد طلا ارزشمند تر است

این روزها مسابقات کشتی تصاویر دلچسبی را پیش چشمان‌مان به تصویر می‌کشد، حسرت مغلوب شدن‌های لحظه‌ آخری بعضی از نماینده‌های تیم ملی را که کنار بگذاریم. جز شیرینی برد و قهرمانی کشتی‌گیران کشورمان و مدال خوش رنگی که بر سینه‌شان می‌نشیند، مرام پهلوانی‌شان اصلا انگار از هرچیزی برایمان غرور آفرین و گواراتر است. اولین صحنه جذاب مسابقات کشتی را بنویسیم پای گروه ورزش شبکه سه که تصویر شهید ابراهیم‌ هادی و شهید مصطفی صدرزاده با عنوان شهدای کشتی‌گیر روی میز مجری گذاشته و از شروع مسابقات قهرمانی را به پهلوانی محکم گره زدند و گواهش هم همان عکس‌ها و صاحبان‌شان!
ادب و جوانمردی «امیرحسین زارع» یکی دیگر از آن صحنه‌های دلچسب این روزهاست. امیرحسینی که وقتی در جریان فینال وزن 125 کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی جهان، کشتی‌گیر گرجستانی در یک صحنه با اقدامی غیرورزشی یک سیلی به او زد. نه تنها سکوت کرد و نگذاشت هیچ‌چیز مانع به دست آوردن مدال خوش‌رنگ قهرمانی‌اش بشود، بلکه در جواب خبرنگارها گفت:« عیبی نداره عصبانی بود و فشار روش بوده. بعدش از من عذرخواهی کرد. ما با هم رفیقیم.»

البته کشتی‌گیر کشورمان قبل‌تر هم، پس از پیروزی ۴-۰ مقابل طاها آکگول در نیمه‌نهایی مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۳ و صعود به فینال، وقتی ناراحتی کشتی‌گیر ترک را  دید طی حرکتی جالب دست او را گرفت و بالا برد. این اقدام امیرحسین زارع و تواضعش توسط اتحادیه جهانی کشتی طی چند فریم بازتاب داده شد.

*لباس عروست می‌تواند جای بهتری باشد

«لباس‌ عروست می‌تواند جایی بهتر از کمد داشته باشد.» این را بانویی می‌گوید که چندین سال است تلاش می‌کند گره کورِ تجملات را از ازدواج جوانان باز می‌کند. «فاطمه عصارزاده»  سال  90 که عروسی می‌کند، با دویست هزار تومان یک دست لباس عروس برای خودش می‌خرد و این لباس عروس با برکت تا سال‌ها بر تن چندین عروس دیگر می‌نشیند و بار اضافه خرید لباس را از شانه زندگی‌شان برمی‌دارد. شیرینی این رسم امانت‌دادن و شریک شدن در شادی دیگران آنقدر زیر زبان فاطمه عصارزاده مزه می‌کند که دلش می‌خواهد این شیرینی را دیگران هم بچشند و آنها را ترغیب به این کار می‌کند. از همان‌جا هم جرقه پویش «آینه شمعدون» به ذهنش می‌رسد. پویشی که فقط به امانت دادن لباس ختم نمی‌شود و تمام ملزومات ازدواج  مثل لباس نامزدی، مجلسی، تاج، کیف، کفش، کت و شلوار داماد و دیگر ملزومات عروسی  به صورت رایگان به زوج‌های جوان امانت داده می‌شود تا در مخارج جشن خود صرفه‌جویی کنند.این‌طور هم نیست که طرح صرفاً مخصوص نیازمندان باشد؛ همه می‌توانند از این طرح استفاده کنند.

بعد از آن نیت دلی و امانت دادن لباس عروس خودش حالا به جایی رسیده که چندین شعبه در شهرهای مختلف مثل ملایر، زابل، بندر انزلی و شیراز را می‌چرخاند و این کار خیر را در آنها دنبال می‌کند.  گاهی لباس‌های امانتی از آن ور آب می‌رسد و ایرانی‌هایی که در کشورهایی مثل اتریش، لبنان، ترکیه، انگلیس و دیگر کشورها ساکن هستند، بعد از آشنایی با این پویش لباس عروس‌شان را در اختیار این مجموعه می‌گذارند و به قول «فاطمه عصارزاده» صدایشان در تشویق ازدواج آسان جهانی شده.
 


لباس عروسش بر تن چندین عروس دیگر هم نشسته و همان لباس واسطه شروع یک پویش فرهنگی بزرگ شده

*شاهکارهایی که ثبت جهانی شد!

سومین سکوی خبرخوب‌مان را میراث تاریخی‌مان به خود اختصاص داده و خبرخوش این که 54 کاروانسرای تاریخی کشورمان در چهل و پنجمین اجلاس کمیته میراث جهانی یونسکو به عنوان اثر میراث فرهنگی ملموس ایران در فهرست جهانی یونسکو ثبت شد. این کاروانسراهای در ۲۴ استان کشور به ثبت جهانی رسیدند تا معرف تمدن کهن و تاریخ دیرینه کشورمان به جهانیان باشند.

شیرینی ثبت آنها که جای خود اما بررسی ویژگی‌های این کاروانسراها در یونسکو  نبوغ معماران ایرانی را ثابت کرد.  در پرونده معرفی ویژگی‌های آنها آمده است:«کاروانسراها یکی از مهم‌ترین اَشکال معماری ایرانی هستند که سبب توسعه مسیرها و نیازهای مرتبط با خواسته‌ها و مقتضیات سفر شده است؛ این کاروانسراها با مقایسه نقشه ۲۰۰ کاروانسرا انتخاب شده‌اند و هیچ‌یک از آنها نقشه تکراری ندارند؛ بنابراین مشهود است که کاروانسراها نتیجه و محصول خلاقیت و نبوغ معماران ایرانی در طول تاریخ است. کاروانسراهای ایرانی مستقیماً درگیر تحولات اجتماعی و فرهنگی بودند؛ به‌گونه‌ای که تأثیر آنها را در ادبیات، شعر، نقاشی، مینیاتور، موسیقی و همچنین معماری می‌توان دید؛ از نظر مقایسه، تفاوت کاروانسراهای ایرانی با چند نوع دیگر از کاروانسراهای موجود در خارج از ایران در شکل و نقشه است؛ زیرا به نظر می‌رسد نوع دیگر کاروانسراها از نمونه‌های اولیه ایرانی آمده است».


نبوغ معماران ایرانی در طول تاریخ را کاروانسراها در یونسکو ثابت کردند

*نشان ساخت ایران بر سینه کشتی‌گیران جهان!

حرف M که این روزها در مسابقات کشتی قهرمانی جهان بر سینه ورزشکاران کشورهای مختلف حک شده برگرفته از کلمه Merooj به معنی مورچه در زبان لری است. برند مروژ یا همان مورچه ایرانی پشت حریفان بدبدنی را چون نایک، آدیداس، پوما، آندر آرمور و ... را به خاک مالیده تا در تشک کشتی مسابقات قهرمانی جهان محصول ایرانی بر تن ورزشکاران باشد.
فیزیوتراپ سابق تیم ملی ایران در دوره ۸ ساله‌ای که با فوتبالیست‌ها بود هروقت مقداری پول به بازیکنان جهت خرید پرداخت می‌شد، با توجه به دانستن زبان انگلیسی همراه آنان به فروشگاه‌های شهر‌های مختلف خارجی می‌رفت و هر بار ناراحت از اینکه بازیکنان ما به دنبال کفش و لباس ورزشی زمان زیادی را در آن کشور‌ها صرف می‌کنند. این موضوع انگیزه اش را دو چندان کرد تا نام ایران را در دنیا سربلند کند. «مجید ساعدی فر» سرانجام مورچه ایرانی را راه انداخت و نشان کالای ایرانی را پیش روی جهانیان بر سینه ورزشکاران خارجی نشاند. حال خوش تماشای کشتی با غرور به آن علامت ساخت ایران این روزها بیشتر نوش جانتان!


حال خوش تماشای کشتی با غرور به آن علامت ساخت ایران این روزها بیشتر نوش جانتان!

*آرزوی دیداری که محقق شد!

قرار همیشگی و سکوی پایانی خبرخوب امروز هم با یک روایت جذاب از« آیت الله اعرافی» تقدیم نگاه‌تان: «حضرت آقا معمولا همراه خانواده به صورت ناشناس می‌روند برای زیارت امامزاده‌های اطراف تهران، یک‌بار در راه برگشت، امامزاده‌ای را وسط بیابان می‌بینند و اصرار می‌کنند حتما برای زیارت بروند. تیم امنیت اول کار مخالفت می‌کند ولی پس از پافشاری حضرت آقا ، قبول می‌کنند.
وقتی وارد امامزاده می‌شوند خانمی را می‌بینند که با سوز و گداز خاصی دارد تقاضای حاجت می‌کند. رهبری  آقای محمدی گلپایگانی را می‌فرستند حاجت این خانم را بپرسند . بعد از چند لحظه‌ آقای محمدی با خنده بر می‌گردند.
حضرت آقا علت را جویا می‌شوند، ایشان در جواب می‌گویند: حاجت و آرزوی این خانوم دیدن آقای خامنه ای هست...منم بهشون گفتم  آقای خامنه ای الان پیش شماست!»


حاجت و آرزوی این خانم دیدن آقای خامنه ای هست...منم بهشون گفتم  آقای خامنه ای الان پیش شماست!

*خوش‌خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول