به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، صالح محمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از یک واحد تولید بوقلمون در استان و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این استان به لحاظ تولید انواع محصولات گوشتی دارای ظرفیت خوبی در کشور است، اظهار کرد: بخش اعظمی از انواع محصولات گوشتی کشور در گیلان تولید شده و به استانهای همجوار صادر میشود.
وی با اشاره به وجود هشت واحد تولید بوقلمون مادر گوشتی در گیلان گفت: این استان با هشت واحد بوقلمون مادرگوشتی ۴۵ درصد جوجه یکروزه بوقلمون گوشتی کشور را تولید میکند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان توان تولید گیلان در هشت واحد تولیدی بوقلمون مادر گوشتی را سه میلیون قطعه دانست و بیان کرد: با برنامهریزیهای کنونی در سال، بین یک و نیم تا ۲ میلیون قطعه در استان تولید جوجه انجام میشود، هر چند توان استان بیشتر از این است که اگر در آینده بحث صادرات مطرح شود میتوان از حداکثر ظرفیت در این بخش استفاده نمود.
پایان پیام/۳۳۸۹
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.