اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

چین پروژه اکتشاف خورشیدی را برای سال ۲۰۲۶ برنامه ریزی می‌کند

چین در حال برنامه ریزی برای پرتاب یک ماهواره اکتشافی خورشیدی به مداری بین زمین و خورشید است که قبلا کاوش نشده بود.

چین پروژه اکتشاف خورشیدی را برای سال ۲۰۲۶ برنامه ریزی می‌کند

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از سی جی تی ان، ماهواره کاوشگر خورشیدی برای پایش آب و هوای فضا نیز قابل استفاده خواهد بود.

پروفسور فانگ چنگ از دانشگاه نانجینگ که یکی از طراحان این ماهواره است، روز پنجشنبه در دهمین کنفرانس فناوری فضایی پیشرفته در شانگهای گفت: کار ارزیابی ماموریت اکتشافی خورشیدی ماهواره Xihe-۲ در حال انجام است.

انتظار می‌رود ماهواره کاوشگر خورشیدی در سال ۲۰۲۶ طبق طرح اولیه به مدار برنامه‌ریزی شده فرستاده شود. یکی از هدف این ماهواره کاوش برای شناسایی منشا و شیوه تکامل میدان مغناطیسی در اطراف خورشید و آشکار ساختن ساختار سه بعدی و سازوکار فیزیکی انفجار‌های خورشیدی است.

این ماهواره تقریبا در فاصله ۱۵۰ میلیون کیلومتری از زمین مستقر می‌شود که یک مکان منحصر به فرد برای تحقیقات و پایش آب و هوای فضایی است، زیرا امکان تصویربرداری از فعالیت خورشید را حداقل سه روز زودتر از سطح زمین فراهم می‌کند و شدت باد‌های خورشیدی را هم چهار تا پنج روز قبل از برخورد با زمین اندازه گیری می‌کند. این ماهواره همچنین می‌تواند داده‌هایی را برای هشدار زودهنگام و پیش بینی دقیق آب و هوای فضا ارائه دهد.

در ۱۴ اکتبر ۲۰۲۱، چین اولین ماهواره اکتشافی خورشیدی خود موسوم به Xihe را برای انجام تصویربرداری از خورشید به فضا فرستاد.

پایان پیام/

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول