اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

مقابله با ریزگردها و آلودگی هوای مازندران جدی گرفته شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی و آگاهی به مردم در خصوصی آلودگی هوا، گفت: پهنه ساحل دریای مازندران با وزش بادهای شدید و طوفان قابلیت تبدیل شدن به کانون ریزگرد را دارد که باید به فکر راهکار باشیم.

مقابله با ریزگردها و آلودگی هوای مازندران جدی گرفته شود

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، احمد توکلی بعدازظهر امروز در جلسه اضطراری آلودگی هوا که در استانداری مازندران برگزار شد، باتوجه به شکنندگی محیط‌زیست استان، اظهار کرد: بارها و بارها در فصل زمستان آلودگی هوا را داریم اما اتفاقی در ارتباط با حداقل کار صورت نگرفته است.

وی افزود: اگر ماجرای ریزگرد با همین شرایط در مازندران پیش رود؛ شرایط این استان همانند تهران می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با نگرانی از افزایش جمعیت استان، بیان کرد: اگر الگوی بادخیزی دریای مازندران و همچنین پسروی آب دریا دیده شود، شاهد افزایش وزش بادهای شرقی هستیم که دچار مشکلات بیشتری خواهیم شد.

توکلی با هشدار اینکه شرایط آلودگی هوا دارد بحرانی می‌شود، تصریح کرد: پهنه ساحل دریای مازندران با وزش بادهای شدید و طوفان قابلیت تبدیل شدن به کانون ریزگرد را دارد که باید به فکر راهکار باشیم.

وی با اعلام اینکه مازندران در کانون خطرناک ریزگرد واقع شده است، تصریح کرد: اگر کمیته اضطرار آلودگی هوا وظایف خود را به‌خوبی انجام ندهد و جبران مافات گذشته را نکند و خیلی از موضوعاتی که باید وارد شود، ورود پیدا نکند به‌زودی استان مازندران روزهای متعدد اضطرار را خواهد دید.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران ادامه داد: دست‌کم اینکه مردم این قضیه را برای مردم باز کنیم و گول جنگل‌های باقی‌مانده استان را نخوریم؛ چراکه جنگل‌ها تاثیری در مقابله با ریزگردها ندارند.

توکلی اظهار کرد: معادن حوزه آمل به سمت بلده، خطیرکوه و صنایع تولید گردو خاک را باید شناسایی کنیم که اگر متاثر از جریان خارج از کشور شدیم زندگی را برای مردم آمل به حالت اضطرار نرسانیم.

وی با تاکید بر اینکه بحث کاشت یک میلیارد درخت را در دستور کار داریم، خاطرنشان کرد: باید عزمی در این حوزه داشته باشیم و گونه‌هایی در مناطق ساحلی به‌عنوان کار اولویت‌دار پیش ببریم.

معاون استاندار مازندران با بیان اینکه اولویت‌های ما درست نبوده است، گفت: در هوایی که پدیده وارونگی هوا نداشتیم دوبار شرایط اضطرار داشتیم که نگران هستیم.

توکلی تصریح کرد: باتوجه به اضطرار در موضوع آلودگی هوا همه دستگاه‌ها باید پای کار بیایند.

وی با نگرانی از اینکه در زمان برداشت برنج شاهد کاهش دید هستیم، اظهار کرد: موضوع آتش زدن کاه و کلش توسط جهاد کشاورزی به‌عنوان اولویت دنبال نشد درحالی‌که این موضوع از سال ۹۷ شروع شد و در گذشته مردم آن را مورد استفاده احشام قرار می‌دادند ولی اکنون باتوجه به امکانات نتوانستیم از این فضا بهره ببریم.

معاون استاندار مازندران ادامه داد: موضوع دیگر بحث کشت دوم برنج است که فشار مضاعفی به منابع آب زیرزمینی وارد می‌کند اما نتوانستیم کشاورزان را ملزم کنیم در این حوزه اقدامات اولیه را انجام دهند.

توکلی با تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی و آگاهی به مردم ، خاطرنشان کرد: مدیران باید حساسیت‌ها را در این فضا لمس کنند و اهتمام جدی داشته باشند؛ چراکه با سلامت مردم سروکار داریم.

پایان پیام/۸۶۰۳۴/غ

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول