اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دانشگاه

مشارکت دانشگاه علمی کاربردی در تأمین ظرفیت صنایع با 6 هزار بورس آموزش

دانشگاه جامع علمی کاربردی امسال ۶ هزار نفر را برای تامین ظرفیت صنایع با بورس آموزش می‌دهد.

مشارکت دانشگاه علمی کاربردی در تأمین ظرفیت صنایع با 6 هزار بورس آموزش

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، اگر داوطلب کنکور یا دانشجو باشید یا به هر حال سر و کاری با دانشگاه و دانشگاهیان داشته باشید حتما عنوان «بورس صنعتی» به گوشتان خورده است؛ امسال در کنکور سراسری، پذیرش دانشجو به صورت بورس دانش و بورس صنعت صورت گرفت.

در تحصیل به صورت بورس صنعتی، مؤسسه به دانشجویان بورس صنعت و مشاغل اجازه می‌دهد تا سقف مشخصی دروس اختیاری را با نظر دستگاه بورس کننده بگذرانند و کارآموزی دانشجوی بورسیه در دستگاه بورس کننده سپری می‌شود و دانشجو مجاز است تا سقف ۵۰ ساعت در ماه با شرکت همکاری کند.

دانشجویان بورس حقوق می‌گیرند، بیمه هم هستند؛ در اینصورت آموزش کاملا هدفمند می‌شود.

هاشم داداش پور رئیس سازمان امور دانشجویان در این باره گفته است: در این بورس ظرفیت دانشگاه‌های برتر کشور به جای تربیت نیرو برای دانشگاه‌های خارجی، در خدمت بنگاه‌های اقتصادی کشور قرار می‌گیرد و از طرفی شرکت نیز بهترین و نخبه‌ترین دانشجویان را جذب کرده که قطعاً در کیفیت محصول و افزایش راندمان آن شرکت موثر است.

به گفته قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزیر علوم، امسال ۳۵ صفحه از دفترچه کنکور مربوط به بورس‌ها بود، بورس صنعت در سال تحصیلی ۱۴۰۱ حدود ۱۰۰۰ نفر بود و امسال به ۵ هزار نفر با مشارکت فعال صنایع رسید و خبر خوش اینکه قرار است سال آینده تعداد بورس‌ها افزایش یافته و تعداد دانشجویان بورس در سال آینده به ۷۰ هزار نفر برسد.

با توجه به اینکه براساس گفته عموعابدینی، وزارت علوم در نظر دارد در آینده حداقل ۵۰ درصد از صندلی‌های دانشگاه به دانشجویان بورس صنعتی اختصاص دهد، باید زیرساخت‌های این کار آماده شود و دانشجویان برای کار در صنعت مهیا باشند، از این رو دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان دانشگاه مهارت محور کشور بیکار ننشسته و دانشجویانی را برای ورود به صنعت آماده کرده است.

به گفته معاون آموزشی وزیر علوم، دانشگاه جامع علمی کاربردی امسال ۶ هزار نفر را برای تامین ظرفیت صنایع با بورس آموزش می‌دهد.

از این طریق، جوانان امیدوارانه‌تر به تحصیل می‌پردازند، میزان بیکاری دانش‌آموخته‌ها کاهش یافته و دانشگاه‌ها می‌تواند نیاز صنعت را رفع کنند.

محمد رستمی رئیس دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم  نیز در این باره گفته است: دانشجویانی که مرتبه و ظرفیت علمی خوب یا رتبه و معدل بالایی دارند از طرف صنعت، بورسیه می‌شوند تا هزینه تحصیل آن‌ها در دانشگاه علمی کاربردی پرداخت شود و در مقابل آن دانشجو نیز متعهد می‌شود در مدت زمانی که مشغول  تحصیل است و پس از آن در بخش صنعت فعالیت کند.

به گزارش فارس، اقدام دانشگاه علمی کاربردی در آموزش نیروهای ماهر به امور صنعت و بازار مسأله مهمی است که می‌تواند در تربیت دانشجویان به اصطلاح «دست به آچار» مؤثر باشد.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول