اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دانشگاه

شفاف‌سازی موضوع اخراج چند استاد دانشگاه به روایت رئیس مرکز جذب

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی گفت: تنها تعریفی که مربوط به اخراج اساتید است لغو همکاری در وسط کار و قرارداد است که این مسأله هم در موراد ویژه‌ای رخ داده که به دلیل بروز مسائل غیراخلاقی انجام می‌گیرد و به تعداد انگشت‌شمار بوده است.

شفاف‌سازی موضوع اخراج چند استاد دانشگاه به روایت رئیس مرکز جذب

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، محمد خلج امیرحسینی رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، درباره اساتید اخراج شده از دانشگاه، گفت: چند اسامی در فضای مجازی با عنوان اساتید اخراجی مطرح شده است، تعریف آن‌ها از استاد اخراجی چیست؟ استاد بازنشسته اخراجی است؟ استادی که قراردادش به پایان رسیده اخراجی است؟ اتمام مأموریت به معنای اخراج است؟ عدم تمدید قرارداد اخراج است؟ خیر، اخراج به این‌ها اطلاق نمی‌شود زیرا استادی که در پایان یک سال نتوانسته امتیازات لازم را کسب کند نباید قراردادش تمدید شود.

وی افزود: تنها تعریفی که مربوط به اخراج اساتید است لغو همکاری در وسط کار و قرارداد است، این مسأله معنای اخراج می‌دهد که این افراد هم موارد ویژه‌ای است که به دلیل بروز مسائل غیراخلاقی انجام می‌گیرد.

خلج امیرحسینی اظهار داشت: این موارد به تعداد انگشت شمار بوده است که دانشگاه‌ها به ما اعلام کردند که فردی رفتار یا عمل اخلاقی انجام داده است که این فرد پس از بررسی‌های هیأت مرکزی و هیأت عالی اخراج می‌شود.

وی گفت: رسانه‌هایی که با تحریف‌هایشان از اخراج اساتید می‌گویند بررسی کنند که در هشت سال دولت قبل  با این تعاریفی که از اخراج دارند چه تعداد استاد اخراج شده، اگر دنبال حقیقت هستند این کار را انجام دهند، حتی در دولت قبل علاوه بر اخراج تعدادی از اساتید، به برخی هم از همان ابتدا اجازه ندادند که وارد عرصه علم شوند.

* جزئیات فراخوان جذب اعضای هیأت علمی

خلج امیرحسینی درباره فراخوان جذب اعضای هیأت علمی نیز گفت: طی فراخوان اخیر که از ۴ شهریور آغاز شد و تا ۱۸ شهریور ادامه یافت، تعداد ۱۳ هزار و ۱۰۰ نفر نام نویسی کردند، این تعداد مشابه تعداد فراخوان سال قبل اما نسبت به فراخوان قبلی خالص‌تر است. زیرا کف معدل و سن در ثبت نام لحاظ شده است.

امیرحسینی گفت: در فراخوان‌های قبلی با هر معدلی می‌شد ثبت نام کرد، دانشگاه‌ها غربالگری می‌کردند و در مواردی که نظارت کافی نبود شخص تا آخرین مرحله پیش می‌رفت و بعد مشاهده می‌کرد یک یا یک و نیم نمره از کف معدل کم دارد و بعد اعلام می‌شد چون روند ۲ سال طول کشیده فرد را قبول کنید.

وی ادامه داد: این ۱۳ هزار نفر هر کدام ۳ ظرفیت انتخاب کردند که حدود ۳۹ هزار ظرفیت می‌شود، در حال حاضر ۳۵ هزار و ۱۴۵ رشته‌محل انتخاب شده است که در علوم انسانی ۱۱ هزار نفر، فنی و مهندسی نزدیک ۸ هزار نفر و علوم پایه ۷ هزار نفر ثبت نام کرده‌اند.

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم ادامه داد: به دانشگاه نامه زدیم و جدول زمان بندی ارسال کرده‌ایم و از دانشگاه‌ها می‌خواهیم بعد از پایان ثبت نام متقاضیان، غربالگری را حداکثر تا ۴ آبان ۱۴۰۲، مصاحبه علمی و تعیین ۳ رقیب برتر و رسیدگی به شکایات مربوطه تا ۲ آذر ۱۴۰۲ و مصاحبه عمومی ۳ رقیب برتر تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲ و بارگذاری صورت جلسه اجرایی جذب تا ۳۰ دی ۱۴۰۲ انجام دهند. هر دانشگاهی که دیر اقدام کند ممکن است برای فراخوان بعدی حذف شود.

امیرحسینی تصریح کرد: همچنین پرونده‌های مربوط به فراخوان ۹۹ را تا ۳۰ مهر ۱۴۰۲ بیشتر پذیرش نمی‌کنیم.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول